Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kdysi dávno žila Louise, která měla za kamaráda kouzelníka. Jeho poslední trik jí však zanechal hořkou pachuť v ústech. Zmizel v závoji kouře… a nikdy už se znovu neukázal. To byla pro mladou ženu příliš silná káva. Louise je zdrcena žalem a poslána do psychiatrické léčebny. O devět měsíců později porodí chlapečka Angela, který má neuvěřitelný dar – je neviditelný. Aby ho ochránila před krutostí okolního světa, rozhodne se jeho existenci tajit. Angel vyrůstá docela normálně, dokud nepotká Madeleine, nevidomou dívku ze sousedství. Oba se do sebe záhy zamilují a stane se z nich nerozlučná dvojice. Madeleine ale stále nemá o Angelově neviditelnosti ani tušení. Jednoho dne mu však oznámí novinu, která jim obrátí životy vzhůru nohama – brzy zase získá zpět svůj zrak. (Cinemax)

(více)

Recenze (6)

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

pohádka pro dospělé,je hezké věřit v dobrý konec a dočkat se.Příjemná Fleur a příjemný hlas Angela..Jeho "je taime" znělo opravdu sexy ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jak jako hodnotit film o ženský, který se narodí neviditelný dítě a ještě se tu všichni herci tváří jak po fetu? Nechtěl jsem bejt ignorant a tak jsem hledal poselství. To jsem ale nenašel. Takže jediné, co tu tak nějak stojí za zmínku je decentní vizuálno a kamera. ()

Reklama

hygienik odpad!

všechny recenze uživatele

Komentár kolegu Malarkeya vo mne vzbudil zvedavosť. Je výstižný, ale veľmi mierny. Je to film sám pre seba, ktorý nielenže priemernému divákovi nič nedá a unudí. Anjel ide ešte ďalej: on totiž diváka najprv prekvapí, potom privedie do nemého úžasu, že to vôbec niekoho napadlo natočiť a pomerne skoro vás tak nas..e, že budete chcieť vyhodiť televízor von oknom. Ale prepnúť je lacnejšie. ()

hippiesak 

všechny recenze uživatele

Jakože-cože? :) Jsou jen dvě možnosti. 5 hvězd nebo žádná... Ne, kecám. Je to super. Je to teda hooodně uměleckej počin, zvuk originál + titulky. Ono se tohos stejně moc nenakecá (opak Amélie z Montmartnu, kde se titulky nedají stíhat ani číst :) ). No, je to úlet, ale je to velmi příjemná změna od toho, čím nám masíruje Holywood, HBO stanice a podobné. Prostě něco úplně jinýho, plnýho něhy, napětí, mystérie, lásky. Na večerní úlet před spaním, 75 minut, jo. Mimochodem jsem to objevil zrovna na HBO GO :) ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama