foto

Harry Cleven

  • nar. 19.8.1956 (60 let)
    Ličge, Belgie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

2014 Couvre-feu (TV film)
2011 Fille de l'autre, La (TV film)
2008 Héritières, Les (TV film)
2007 Diablesses, Les (TV film)
2006 Sable noir (TV seriál)
2005 Jedna krev
2002 I na tebe dojde (TV film)
2000 Pourquoi se marier le jour de la fin du monde?
1999 Enfants du jour, Les (TV film)
1993 Abracadabra
1990 Sirènes

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace