Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Seb je milý a hezký kluk. Žádná s ním ale nevydrží déle než jeden týden. Je to snivý romantik, studující žurnalistiku a chronicky mu chybí láska. Frank je se-riózní a spolehlivý. Ale od přítelkyň stále dostává košem. Je počítačovým spe-cialistou. Od té doby, co mu srdce zlomila rozkošná sestřička se opíjí. A Manu? Manu je zábavný rebel. Ve vztazích ho však pronásleduje nuda. Řeknete si, tací rozdílní kluci... a předse mají něco společného: je jim 20 let a jsou sexy! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (54)

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Občas sa dalo zasmiať, ale aj tak ide len o typicky predvídateľnú pubi-komédiu. Nepáčili sa mi scény, ktoré vykrádali iné "prcičkoviny", aj keď niekedy sa aspoň snažili originály prečúrať lepším nápadom. Najhoršie však boli momenty, keď viditeľne chýbala plnka do scenára a snaha predĺžiť stopáž vďaka akože hlboko emocionálnym a dramatickým chvíľkam vytvorila príšerne hluché a vzhľadom na žáner aj mimoriadne trápne situácie. Proste a stručne - pokiaľ sa Sexy vtáci držia žánrových klišé, dajú sa pozerať, keď sa miestami hrajú na vážnu psychologickú sondu do života mladých, je to tragédia. ()

Phorbo odpad!

všechny recenze uživatele

Na todle jsem se musel dívat jednou páč jsem nevzal film já ale můj kámoš. Strašný strašný strašný. Nic jiného se o tomdle říct nedá. Jak tendle film v nekterých pasážích kopíruje řadu American Pie, je až úchvatné, jak si to francouzi dovolí. Nemůžu dát ani jedni *, protože skupina českých dabérů ani nedokáže zlepšit špatný film. Gratuluju ()

Reklama

Athree 

všechny recenze uživatele

Koupil jsem si DVD, kde bylo v podtextu napsáno "Prci, prci po fracouzsku". Neváhal jsem a koupil si jej, poté jsem si všiml až oficiálního názvu a říkal si: "Proboha, do čeho jsem to investoval?" V hloubě duše jsem doufal, že to bude alespoň trochu vtipné, bohužel bylo to jako uprostřed noční můry a obavy se naplnily. Film teoreticky o ničem. Sám se divím, že jsem dal 1*. Pravděpodobně za scénu pojídání těstovin. ()

2Pac 

všechny recenze uživatele

ono...ehmm...ako by som...je vidno, ze to "robili" europania.Ma to rochu hlbsiu "pointu :)'' Spagety si predsa len dokazem lepsie predstavit ako jablkovy americky kolac.Jeden z tych filmov, ktore by sa tocit ani nemali.Filmik sice posluzil ako kulisa k struhaniu zemiakov, ale :,,toto sme chceli?!''...Ani by som nemal pisat tento stupidny komentar k tomu stupidnemu filmu, ale zvysujem si pocet komentarov...ako tak spatne citam svoj koment, parada...asi moj najlepsejsi:( ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Teenagerovská komedie po Francouzku. O sexu se opět mluví velice hojně, jakoby nic jiného na světě neexistovalo. Netlačí se však tolik na pylu, takže s 'fekálním' humorem se nijak nepřehání. Příběh je mixnutý s romantickým dějem a to dosti příhodně, takže od předchozích amerických počinech tohoto typu komedií se přeci jen trochu odlišuje. Občas tu je něco k pousmání, ale jinak to moc zase taková výhra není. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama