Reklama

Reklama

Faster, Pussycat! Kill! Kill!

  • USA Faster Pussycat... Kill! Kill! (více)
Trailer

Obsahy(1)

Tři divoké a patřičně vyvinuté striptérky (ostatně jinak to ani u filmů Russe Meyera nemůže být) si berou dovolenou od tančení u tyče po barech a vypraví se na road trip. Napřed zabíjí jakéhosi muže a unesou jeho partnerku. Pak se vetřou do domu postaršího sedláka a jeho dvou synů. Ty svádějí ve snaze zjistit, kde stařík ukryl svoje peníze. Faster Pussycat je černobílý film plný násilí a zároveń velice smyslných žen. V průběhu několika desetiletí od svého vzniku se stal kultem a zároveň jedním z nejvýraznějších Meyerových filmů. (Ruut)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (93)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

"Tak ses umyla, teď tě ještě pořádně vyždímu!" XD Dnešní holky hnou prstem už jen pro diamanty, těm tehdějším muselo stačit unést nějaké neviňátko, z něhož by mohly prašulky vzejít. To by ale tyhle tři kočičky (fakt že jo!) nesměly být tak chamtivé... Jak se říká, s jídlem roste chuť, takže když se doslechnou o rodince, která si v poušti ulila nějaký prašule, musí se mermomocí seznámit. Tahle rodinka ale jakoby z nějakého masakrálního hororu utekla, taťka magor, co má páteř víte kde, jeden synáček svalovec bez mozku, kterej i rozjetou káru odstrčí a druhej synáček s postojem "mě se to tady netýká"... Holkám se zachtělo penízků, chlapcům děvčat a mně se zachtělo vyrazit do pouště za diamanty. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Tři dračice s vyvinutým hrudníkem hledají trochu povyražení v kalifornské poušti, kde zabijou chlapa a jeho přítelkyni vezmou jako rukojmí. Cesta je zavede až na ranč ke starému muži a jeho dvoum synům, kde se pokouší zjistit, kde má stařec schované peníze. Vše spěje k závěrečnému dramatickému vyvrcholení...Během celého filmu se má pozornost přesouvala od pohledu do do nepřehlédnutelných výstřihů ke skvěle napsaným dialogům. Rozhodně nejde o nějakou akční jízdu plnou sexu, ale je to zábava, která nenudí, pokud nemáte vysoká očekávání. Černobílá kamera je skvělá, výborný je soundtrack, střídající jazzové motivy se saxofonem, který se vám zadere do hlavy a orchestrální hudbu. Plus báječný titulní song ve stylu bigbítu 60.let. Mě těch 80 minut uteklo rychle. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Faster, Pussycat! Kill! Kill! je kousek kterej jsem hóóódně dlouho odkládal. Taktéž je to film jehož velkým fandou je samotnej Quentin Tarantino. A jak je psáno ve zdejších zajímavostech tak dokonce plánoval Q. Tarantino natočit jeho drsnější remake. Z nápadu nakonec zešlo. Škoda. Pod taktovkou Tarantina by to mohl být teprve kult. Namísto toho si ze snímku vzal inspiraci pro svůj Grindhouse: Auto zabiják(2007). No a co říct nebo napsat k snímku jako takovýmu ? Snad jen to, že nevím čím si ten status kultovní vlastně zasloužil. Ano je to místy zábavný ale je to i místy naivní. Ženský se tu natřásají a ukazujou svoje přednosti(ikdyž né v plné kráse) ale myslím si, že je plno jinejch snímků který by si kultovní statusu zasloužilo a nemá ho. Každopádně milovníkům kyprých vnadů a Béčkové zábavy určitě lze doporučit. 3hvězdy ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Páni, tak tohle je ten biják, který inspiroval Tarantina při vzniku jeho dokonalého filmu "Grindhouse: Auto zabiják". Navzdory svému stáří a příšernému názvu je tenhle film mimořádně zábavný a stopáž uteče zatraceně rychle. Je to amorální podívaná ve velmi akčním tempu, složená z mixu pořádných cecíků, nadupaných bouráků a šokujícího násilí - čili je tam přesně všechno to, co mám tak rád ve chvílích, kdy chci myšlenkově vypnout. Moje první filmová konfrontace s kultem Russe Meyera dopadla nad očekávání dobře a tenhle jeho černobílý skvost jsem si užil ve vší jeho zábavné pokleslosti. ()

Divočák 

všechny recenze uživatele

Já teda nevim, mám rád béčka všeho druhu, ale tohle mi přišlo jako totální kravina. Stupidní příběh, amaterské zpracování a herecké výkony zredukované na natřásání koz a kroutění zadkem. Přesně na takovýchhle filmech kdysi vyrůstal Quentin Tarantino a ve všech možných podobách se nám je snaží cpát i dnes. Máme to ale opravdu zapotřebí?***Veděli jste že: Spice Girls se filmem inspirovaly pro videoklip ke svému singlu "Say you´ll be there".// Quentin Tarantino prohlásil, že by se okamžitě vzdal pěti let svého života za možnost natáčet s představitelkou Varly".*** ()

Galerie (58)

Zajímavosti (12)

  • Russ Meyer pojmenoval svůj film podle toho, co vlastně obsahuje: „Faster“ znamená rychlost, „Pussycat“ sex a „Kill! Kill!“ násilí. (Trainspotter)
  • Varla (Tura Satana) má 1964 Porsche 356 C Coupé, Rosie (Haji) 1958 Triumph TR3A a Billie (Lori Williams) jezdí v MG MGA 1600 MkI Roadster ročník 1959. Dále se ve filmu objeví Tommy (Ray Barlow) za volantem dalšího britského sportovního vozu MG MGB (nástupce MGA), také v karoserii roadster, z roku 1963. Jediným americkým vozem, který zde můžeme vidět, tak zůstavá Willys Jeep Pickup Truck pravděpodobně vyrobený v r. 1960. (J.F.B.)
  • Ačkoliv byl film poměrně výdělečný, po svém uvedení velkou díru do světa neudělal. Kultem se stal až po letech filmových festivalů a soukromých fanouškovských projekcí. (Trainspotter)

Reklama

Reklama