Reklama

Reklama

VOD (1)

Připojte se k akční jízdě/seznamte se s komandem tří nejkrásnějších žen, jaké jste kdy ve filmu viděli! Hel, Trixie a Camero jsou opravdové sexbomby, které vedle svých vnadných křivek ovládají také všechny typy zbraní a pěstní souboje. Společně hledají v poušti diamanty v hodnotě 200 milionů dolarů, aby mohly začít své životy od začátku. Jednoduchý plán se ale zkomplikuje, když se proti nim postaví největší lotři místního podsvětí. Nenechte si ujít tuto atraktivní podívanou plnou skvělých comicsových triků a zběsile nádherných žen! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (428)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Hehe to byla prdel :D Trojice sexy lesbiček hledá poklad a furt střílej, boxujou nebo se polejvaj vodou ve zpomalenejch záběrech. Bavila mě ta nadnesená brutalita, přemrštěný zbraně a komediální scény alá sex jeptišek ve zpovědnici, nebo bitka s japonkou ve školaččí uniformě. Z megastylovejch úvodních titulků hned pochopíte, že toto má být pocta filmům jako Faster Pussycat Kill! KIll! a já to beru. Pobavil jsem se hodně a navíc tam hraje Herkules i Iolaos :D:D:D Každopádně ze slečen mě nejvíc uhranula Julia Voth aka striptérka Trixie. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Eric Gruendemann, Rick Jacobson .. Cudné (i lesbická scéna v oblečení), hloupé (sice občas s vtipným nadhledem), příšerně laciné (zejména efekty) a dlouhé (protahovaný tvůrčí zápas se zpětným odkrýváním děje a "údernou" pointou). Zkrátka potenciál zadupán do pouštního písku. Julii Voth ten tupoučký výraz alespoň nejvíce slušel. Jinak, žádné záběry na prsa a zadky - jen na dekolty a zadní části kalhot/sukní, které jsou opravdové vzrůšo leda pro panice. ()

Reklama

Bigrambo 

všechny recenze uživatele

Když jsem tento film sháněl, těšil jsem se na něco ve stylu Faster, Pussycat! Kill! Kill!. A úvodní titulky mě v tom ještě víc utvrdily. O to větší bylo mé zklamání, že film nedosahoval zábavnosti svých předloh a místy připomínal spíš trapnou parodii. Na druhou stranu (jako chlap) musím ocenit přednosti (i zadnosti) hlavních hrdinek, kterým byla věnována značná část normálních a všech zpomalených záběrů. Takže na závěr bych to shrnul: pokud máte rádi pěkné nadržené lesbičky, velké výstřihy a jejich polívání vodou, pěstní souboje mezi ženami (které mají i po dlouhých rvačkách výbornou kondici i vzhled), chcete vidět ve vedlejších rolích herce ze seriálů Xena a Herkules a nevadí Vám laciné filmové triky, tak přesuňte své zásoby krve z hlavy do střední části těla a směle do toho! ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tri sexy milfky sa vydávajú do púšte s úmyslom okradnúť presláveného vládcu podsvetia. Ich precízne pripravený plán sa však pokazí. Keď sa tri drsné mačičky snažia v púšti ukradnúť 200 miliónov dolárov, na ktorých sedí jeden zo šéfov podsvetia, veci sa vymknú z pod kontroly. A začína prehliadka plná zvratov, odbočiek, a flashbackov, ktorá je naplnená hlavne odhalenými telami a ranami, ktoré rozdáva trojica sexy femmes fatales. Snímka čiastočne využíva podobný štýl ako macherské snímky Sin City - Mesto hriechu (2005), 300: Bitka pri Termopylách (2006) a Spirit (2008), ktoré nesú autorský odtlačok komiksového sexistického fantasy Franka Millera, optika kurevskej nakladačky je úplne opačná. Namiesto slastného fetišizmu ženského tela po vzore Playmate videí či mastubačných intermezzov v Pobrežnej hliadke, tunajšie natriasanie dekoltov a spomalené zábery vodných hrátok stavia ženy do pozície aktívnych postáv, ktoré mužov aj publikum smerujú do úlohy pasívnych pozorovateľov. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Nakopu ti zadek na všechny světový strany, až budeš úplně na ruby. Pak ti rozjebu cecky na kousky a nakonec si to s tebou rozdám tam dole, ty feno!..... (povídala žena ženě) V hlavní roli: sexy ženský a jejich vnady, sexy prádlo, záběry jako z Hustleru, násilí a občas kurevsky dobrá muzika (namátkou metal core Walls Of Jericho). A co jinak? Scénář stejně ,,famózní“ jako třeba Crank 2, zápletka skoro dokonalá jako v Obvyklích podezřelích a závěr vystřižený z Mad Maxe. Dvojky! Občas jsem se začal bezdůvodně smát. Taková zhovadilost!! Nebo je to geniální? Prostě UJETINA, která je nezajímavá, až je skvělá!!! Jak to bylo před 4mi, 6ti hodinama? Před 5ti dny? Dlouhá cesta až na úplnej začátek k zjištění, proč jde těm třem holkám v poušti o kejhák a jaký je jejich tajemství. A hlavně... KDO JE MALÍČEK!!?? Hodnocení? Já fakt nevím a nedivím se ani těm, ani těm. Jakožto milovník abstraktu, zůstanu někde uprostřed s tím, že tohle už nikdy neuvidím. PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE *** NAPĚTÍ * ()

Galerie (33)

Zajímavosti (8)

  • Na konci filmu Trixie (Julia Voth) drží samurajský meč a nazve ho "naginata". Naginata je oštěp, samurajský meč se nazývá "katana". Přesto nejde o chybu, protože v jedné scéně je tento meč použit skoro jako oštěp. (Terva)
  • Camero (America Olivo) má celý film špinavě blond vlasy, jen v závěru filmu, kdy chce všechno podpálit, má vlasy černé. Tento záběr se totiž točil až o dva měsíce po dokončení původního natáčení. Herečka v té době už měla jinou barvu vlasů, protože natáčela jiný snímek. (Terva)

Reklama

Reklama