Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtvrtého července se v pozdních nočních hodinách vrací domů z venkovní slavnosti Teena Maguireová (Anna Hutchisonová) s dvanáctiletou dcerou Bethie (Talitha Batemanová). Nad hlavou jim svítí měsíc a probleskují zbloudilé petardy z ohňostrojů, jejichž praskání je stále slyšet ve vzduchu. Rozhodnou se vydat zkratkou přes oblíbené a neklidné místo, které Teena často navštěvovala na střední škole. Nebyl to ovšem dobrý nápad, protože tam narazí na bandu zločinců, kteří Teenu brutálně znásilní a Bethie tomu musí s hrůzou přihlížet. Jako první dorazí na místo činu detektiv John Dromoor (Nicolas Cage), který se s Teenou krátce předtím seznámil. Je to vdovec a válečný veterán, který má osobní zájem na tom, aby bylo spravedlnosti učiněno za dost, zvláště poté, co si gang najme úlisného, protřelého právníka Jaye Kirkpatricka (Don Johnson), který je podle všeho schopen muže očistit. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (91)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Cage už je úplně vyřízenej. Když pominete jeho zoufale alkoholem zničený a oteklý obličej a stále vás bude udivovat ta jeho šílená přebarvená paruka, nezmůže se tenhle kdysi můj velice oblíbený herec vůbec na nic. Vengeance : A Love Story, už z toho debilního názvu vám může být jasné, jakou asi že to kvalitku zase Nikča za jeden týden vyplodil někde s partou amatérů za pár šupů. Je to typická revenge rape story akorát že se nemstí poškozená, ale spravedlivý poldíček kterého mocinky moc trápí nespravedlivý soudní systém. 90 minut se mluví, 2 minuty se střílí a na konci je dobrý rozhovor mezi Nikčou a Donem Johnsonem (ahoj další vyhnědlá hvězdičko). Film který nemá žádný význam, žádnou hodnotu a jeho zbytečnost je markatní úplně stejně, jako definitivně zničená kariéra Nicolase, který se buď úplně posral, zbláznil, nebo nevim vo co mu jde. Takhle si kariéru posrali už snad jen Val Kilmer, Steven Seagal a Cuba Gooding jr. Dám 2* ale jen proto, že to není tak strašný jako jiný zhovadilosti co tenhle odulínek vyplodil za posledních pět let.30%. ()

zahadum 

všechny recenze uživatele

Totálna nuda s totálne toporným a polomrtvým Cageom ktorý sa tu len presúva z bodu A do bodu B a ksicht nemení...zápletka je vycucaná za 5 minút z prstu a scenár spackal za hodinu niekde pri zmrzline niekto kto počul o knihe v ktorej ide o pomstu. Cage kedysi dávno symbol kvalitného herectva je teraz ako klavír ktorý ma 200 rokov a zrovna ho prešiel vlak. A na koniec....dívať sa ešte chvíľku na zničené pysky Deborah Kara Unger tak skočím pod ten vlak asi ja. ()

Reklama

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Pitomá vožralá kráva táhne s prckem v noci domů, a moc moc se diví, že parta sfetovanejch buziků si na ní uspokojí svoje choutky. Příběh táhne dál, a přes počátečnou nedůvěru jsem vydržel do soudní síně, kde vychytralej advokát lže a lže až ty zmrdy z toho celkem vylže. Což samozřejmě je ne úplně fér, ale vzhledem k podělanýmu právnímu systému..proč ne. No a tak se věci ujímá Niky Kejdž, který s pohledem raněné mrtvice tak nějak patrně zabouchnutej do tý pičky, ujímá se spravedlnosti a bravurně rychle nenápadně, naplněn božím posláním, vypouští chlapcům duše z těla. Hezké, ne snad moc akční, ani dějové, leč přes výše zmíněné je to snadno stravitelný kousek. ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Dalo sa na to pozrieť v kuse a nezaspať. Nick sa trochu pozviechal a spolu s USS Indianapolis: Men of Courage už sú to chvalabohu pozeratelné kúsky. Samozrejme v rámci revenge žánru je toto spodina, ale kto z nás by nevytasil kvér na takých zmrdov. Tieto filmy hrajú na vašu slabšiu pudovú nôtu, furt to zaberá a tak to má byť! ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Kravoidní, blbá, hysterická, éterická, promiskuitní blondýna, která si o to říká vším, čím může, to v lese dostane od 4 pobudů. Pak následuje hodina nudy a pak to konečně skončí. Vložím prsty do studené vody, abych je ochladil po neustálém přeskakování nudných částí této sračky, řeknu si skoro odpad a jdu spát. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama