Reklama

Reklama

Bad Taste - Vesmírní kanibalové

  • Nový Zéland Bad Taste
Trailer

Obsahy(1)

V novozélandském městečku Kaihoro přistáli mimozemšťané. Ministr obrany tedy na místo poslal speciální jednotku Astro-Invasion Defence Squad (A.I.D.S.), která má za úkol místo zajistit a všechny ufony pořádně zlikvidovat. I přes takto jednoduchou zápletku oběhli Vesmírní kanibalové celý svět a odstartovali kariéru dnes již světoznámého Petera Jacksona. Ten natáčel Vesmírné kanibaly s přáteli v amatérských podmínkách dlouhé čtyři roky. Dřevěné makety samopalů, podomácku vyrobené masky mimozemšťanů, spousta umělé krve a především invence a odhodlání. Až téměř na konci natáčení si Jacksonovy píle všimla novozélandská filmová komise, a uchvácena tím, co do té doby sám vytvořil, mu poskytla finance na dokončení projektu. (Holly_Wood)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (447)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Takže , ja to vidím takto : chlapi šli na pár pív , dostali nápad , vzali kameru a nabehli sa zabávať s pištolkami do lesa . V prestávke dostali nápad zahuliť , a tak zahulili a dostali iný nápad , preložiť to nejakými lajnami . No a potom poobvolávali pár kámošov a rozhodli sa , že sa pustia i do väčšej akcie , pretože jeden z kámošov mal voľný barák . Naa aby to nebolo šecko , tak niekto dostal nápad zahuliť crack a to už odpálili i svoju káru !! No a úplne na koniec šprngli LSD a odleteli do vesmíru ! No nie zle ... ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Pre mňa dlhé roky kult. Vznikol z nadšenia mladého režisérskeho talentu a jeho priateľov a z nespútanej, absurdnej a zábavnej hry. S odstupom času mi Bad taste nepripadá 100% zábavný a skvelý, no stále ide o svižné dielko s neokukanými hercami, prostredím a srandovne úchylným dejom. Najlepšia tvorba súčasných talentovaných režisérov, ktorí odchádzajú neskôr do Hollywoodu je ukrytá v úvodnej fáze ich tvorby. Až na výnimky talent neskôr rozriedia v kompromise s tvorbou kalkulujúcou s vyšším ziskom. Viď Prízraky a trilógiu o pánovi prsteňov. ()

Reklama

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Je mi líto... čekal jsem levnou a na koleně splácanou, nicméně taky hyperzábavnou a brutální řež, která se nekonala... Jistě, jsou tu šílené momenty, vtip nechybí a na rozdíl od italských laciných prasáren se tenhle film nebere ani trochu vážně - významné plus. Brutalit a nechutností není příliš, zaujmou spíše díky upgradům v oblastech vynalézavosti a neuvěřitelné uhozenosti (viz scény s rozseknutou lebkou a venčícím se mozkem - s jejím majitelem je zábavy vůbec nejvíc), ale... možná jako odkojenec Raimiho ranou tvorbou asi neumím kanibaly řádně brutálně ocenit. Jackson každopádně býval prvotřídní úchyl. (: ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Opravdu nikdy nezplodil Náhlovský dítě na Novém Zélandu? Ale to jen tak na okraj. Bad Taste je plné černého humoru. Nejvíce jsem se bavila u Jacksonových hrátek s mozkem. Na filmu je samozřejmě vidět nedostatek peněz, ale z tohoto nedostatku dělá Jackson přednost. Tam, kde jiní tvůrci selhávají, neboť se berou nesmírně vážně, tropí Jackson legrácky. Rozhodně jsem se bavila mnohem lépe, než u filmů s mnohonásobným rozpočtem. A jelikož je Bad Taste vlastně amatérský počin, je nutné ho tak hodnotit. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Ne prostě NE. Tohle není pro mě. Už minule jsem Petera Jacksona nezvládal a jeho Braindead mě skoro zničil, ale tentokrát už to opravdu nešlo. Několik jeho skvělých nápadů pro mě zabíjí provedení, které prostě nedokážu akceptovat a tak uznávám svou nemohoucnost. Tenhle film nikdy nikomu nedoporučím, pokud si nebudu jist, že jeho hranice smyslu pro humor jsou za mými, směrem k těm Jacksonovým. Opravdu tolik kečupu nebo co to bylo a kamarádů, hobita z Nového Zélandu, už nikdy vidět nechci. Možná jsem jen neměl náladu vidět něco takového, nebo prostě ... Už raději žádná slova o tomto filmu jen poslední dovětek. Jak někdo mohl nechat Jacksona natočit Pána prstenů po tomhle filmu? Osobně mu tleskám a s uctivostí mu líbám palec u nohy... Génius! ()

Galerie (44)

Zajímavosti (24)

  • Peter Jackson si sám zkonstruoval zařízení k uchycení kamery, což ho stálo pouze 15 dolarů. (HellFire)
  • Film bol zakázaný v Kanadskej provincii Ontario, naopak v Quebecu sa tak nestalo. (Paldiny)
  • Veškeré masky byly upečeny v troubě režisérovy matky. (Vampireman)

Reklama

Reklama