Reklama

Reklama

Bad Taste - Vesmírní kanibalové

  • Nový Zéland Bad Taste
Trailer

Obsahy(1)

V novozélandském městečku Kaihoro přistáli mimozemšťané. Ministr obrany tedy na místo poslal speciální jednotku Astro-Invasion Defence Squad (A.I.D.S.), která má za úkol místo zajistit a všechny ufony pořádně zlikvidovat. I přes takto jednoduchou zápletku oběhli Vesmírní kanibalové celý svět a odstartovali kariéru dnes již světoznámého Petera Jacksona. Ten natáčel Vesmírné kanibaly s přáteli v amatérských podmínkách dlouhé čtyři roky. Dřevěné makety samopalů, podomácku vyrobené masky mimozemšťanů, spousta umělé krve a především invence a odhodlání. Až téměř na konci natáčení si Jacksonovy píle všimla novozélandská filmová komise, a uchvácena tím, co do té doby sám vytvořil, mu poskytla finance na dokončení projektu. (Holly_Wood)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (447)

Faye 

všechny recenze uživatele

Mělo to vtip a nadšení pro věc! Jenže jak píše Tommy 987, člověk na to musí mít žaludek. A já naivka, jsem u toho původně!!! dlabala bramborový salát. Velká chyba. Salát jsem sice včas odložila a film dokoukla druhý den (na lačno), ale víc než 2* nemůžu dát. Nemám ráda, když se mi někdo pokouší vzít něco, co už považuji za své.....např. bramborový salát. ()

Morien 

všechny recenze uživatele

V šesté třídě na základní škole nás paní učitelka navnadila, že jestli budeme celý druhý stupeň hodní, že nám v rámci rodinné výchovy pustí v deváté třídě porod. Nakonec z toho nějak sešlo, ale natěšení na to byli všichni dost dlouho. Kdybych já někdy byla učitelka rodinné výchovy, tak těm nadrženejm zvědavejm puberťákům pustím porodní scénu z tohohle filmu. Jo vole gou. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Som Derek. Derekovia neutekajú.“ Nevyrastal som na „ranej tvorbe“ Sama Raimiho ani Petra Jacksona a nie som veľký fanúšik kombinovania tvrdého hororu s bláznivou komédiou. V tomto prípade je ale smršť čo najnechutnejšieho splatter-gore a humoru natoľko obrovská, že sa nedá inak, len sa zbedačene chechtať a nakoniec dať 80%. Ale rozhodne to nie je žiadna srdcovka, vlastne som to videl raz v živote a stačilo mi. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Opravdu nikdy nezplodil Náhlovský dítě na Novém Zélandu? Ale to jen tak na okraj. Bad Taste je plné černého humoru. Nejvíce jsem se bavila u Jacksonových hrátek s mozkem. Na filmu je samozřejmě vidět nedostatek peněz, ale z tohoto nedostatku dělá Jackson přednost. Tam, kde jiní tvůrci selhávají, neboť se berou nesmírně vážně, tropí Jackson legrácky. Rozhodně jsem se bavila mnohem lépe, než u filmů s mnohonásobným rozpočtem. A jelikož je Bad Taste vlastně amatérský počin, je nutné ho tak hodnotit. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Ne prostě NE. Tohle není pro mě. Už minule jsem Petera Jacksona nezvládal a jeho Braindead mě skoro zničil, ale tentokrát už to opravdu nešlo. Několik jeho skvělých nápadů pro mě zabíjí provedení, které prostě nedokážu akceptovat a tak uznávám svou nemohoucnost. Tenhle film nikdy nikomu nedoporučím, pokud si nebudu jist, že jeho hranice smyslu pro humor jsou za mými, směrem k těm Jacksonovým. Opravdu tolik kečupu nebo co to bylo a kamarádů, hobita z Nového Zélandu, už nikdy vidět nechci. Možná jsem jen neměl náladu vidět něco takového, nebo prostě ... Už raději žádná slova o tomto filmu jen poslední dovětek. Jak někdo mohl nechat Jacksona natočit Pána prstenů po tomhle filmu? Osobně mu tleskám a s uctivostí mu líbám palec u nohy... Génius! ()

Galerie (44)

Zajímavosti (24)

  • Části filmu použila kanadská kapela Skinny Puppy ve svém videoklipu pro Worlock. (Vampireman)
  • Veškeré zbraně byly vyrobeny z hliníkových trubek a herci s nimi třásli, aby znázornili zpětný náraz. Světelné a zvukové efekty byly později doplněny. (Vampireman)
  • Keď Derek spadne z útesu na skalu, je vidno ako z boku naňho niekto vyšplechne krv. (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama