Reklama

Reklama

Miok

  • Jižní Korea 미옥 (více)

Obsahy(1)

Na Hyun-jung (Hye-soo Kim) a Lim Sang-hoon (Seon-gyoon Lee) pracují pro stejnou kriminální organizaci. Ona je výkonná asistentka šéfa Kima, sní o tom, že skončí a začne nový život. On se stará o špinavou práci a je do Hyun-jung zamilovaný. Když se na scéně objeví prokurátor Choi (Hee-joon Lee), postaví dlouholeté přátele proti sobě a to nemůže dopadnout dobře. (LangiJ)

(více)

Recenze (7)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Na debut slušná práce i s překvapivě dobrým hereckým cástingem a velmi krátkou stopáží, což je u Korei nezvyklé, ale přesto jsem se první polovinu lehce nudil. Velkým plusem je rozhodně brutalita, kterou film příliš nešetří a potěší i ůvodní dlouhá soulož, jen škoda, že akce se objeví především až v závěru, ale na jednu stranu souboj s pilou či závěrečné zúčtování s brokovnicí mělo slušný švih. Natočeno standartně jistě a akce potěší oko fanoušků, na 4 kvůli slabší první ukecané půlce jít nemohu. 65% ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Jihokorejský snímek možná leckoho přivede ke zklamání vlivem velké absence akčních scén, které by se daly u takového snímku očekávat, ale pozor, tady nejde ani tak o akci, jako o velmi silný příběh, který se bez akce zcela obejde. Jedná se o atmosferický thriller, kde hlavní postavou je žena pracující pro zločineckou organizaci. A dějově nastupuje klasická šablona. Chce skončit a začít vést řádný život. Že to nebude nic jednoduchého musí být každému už předem jasné. Vyprávění má pomalejší tempo a místy vypadá hodně komorně. Akčně založené diváky bude tedy snímek značně nudit, ale to už tak bývá, když je síla v ději a ne v akci. ()

Reklama

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Než jsem si to pustila, nevěděla jsem, co přesně čekat. Reportáž jsem sice viděla, ale když jsem pak zkoukla odvážné screeny z filmu, nebyla jsem si jistá, co z toho vyleze :) Příběh sice není moc originální, ale líbil se mi. Film je na Asii relativně krátký, má spád, takže nezačne nudit. Připomnělo mi to trošku The Villainess, i když hrdinky měly jiný osud a každá se mstila z jiného důvodu. Kim Hye-soo jsem naposledy viděla v Coin Locker Girl, kde mi moc nesedla, ale tady s blond vlasy, zajímavým účesem a charakterem postavy jsem si ji oblíbila hned na začátku. V The Villainess byl charismatický Shin Ha-kyun, tady zas Lee Sun-kyun. Když mu decánko přeskočilo, měl fakt šílený oči. Ten dokáže zahrát snad cokoliv. Sednou mu jak role romantických hrdinů, tak arogantních nebo lehce šílených týpků. Do 4* tomu přesto něco chybělo, takže stejně jako The Villainess lepší průměr. Přeloženo. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Vôbec ma nezaujali postavy, takze prva ukecana polovica filmu ma strasne nudila a v druhej akcnej mi bolo uplne ukradnute kto ako skonci. 4/10. ()

xmy 

všechny recenze uživatele

Jak už bylo zmíněno, na debut velmi slušné. Příběh docela dobrý, herecké výkony také. Nejlepší z celého filmu je asi stejně scénka s rozbruskou. ;o)) 3*+ ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama