Reklama

Reklama

White Rabbit Project

(seriál)

VOD (1)

Recenze (4)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Duchovní nástupce původních MythBusters. Stejní komentátoři, stejný produkční tým, stejně populárně naučné zaměření, stejně ulítlé, stejné schéma i styl... No, prostě nemlich to samé v bleděmodrém; akorát s jiným názvem a pod patronací Netflixu. ()

Fionor 

všechny recenze uživatele

Když jsem sledoval MythBusters, obdivoval jsem Jamieho a Adama, ale když došlo na zábavné pokusy, byl jsem rád, když se do nich pustila tahle trojka. Mezi Torym, Kari a Grantem perfektně funguje moderátorská chemie a dokáží svoje pokusy opravdu zábavně podat (i když tentokrát jde mnohem méně o vědu a více o zábavu). ()

borohub 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli White Rabbit Project je možné srovnávat s bořiči mýtů, bořiči mýtů byly hlavně o experimentech, tohle je primárně o tom, že na určitá témata se hledají ty nejzajímavější (či nejbizárnější) případy. Ano je pravda, že sem tam se nějaký experiment objeví, ale myslím, že i bez těchto experimentů by to bylo stejně zábavné. Formát mi dokonce vyhovoval více než u bořičů mýtů (ale mě i v bořičích mýtu nejvíce bavily ty epizody, kde otestovali třeba 5-6 menších mýtů, než 2 velké). Celkově epizody mají daleko poučnější hodnotu než v případě bořičů mýtů, z bořičů mýtu si pamatuji fakt jen pár těch pro mě nejzajímavějších mýtů, ve White Rabbit Project mě v každém dílu něco zaujalo a mnohdy jsem si o tom pak dobrovolně zjišťoval i další informace. První díl byl pro mě docela šok (abych se přiznal tak mě to příliš nebavilo, ale to bylo dané tím, že jsem těsně před tím dokoukal bořiče mýtů) a kdybych měl celkově hodnotit tak mě tento díl přišel nejslabší. Naopak nejzajímavější mi přišla 2.,3.,4. a 5. epizoda, druhá půlka epizod trošku slabší. Moderátorská trojice Tory, Kari a Grant prostě funguje, ale to už jsme všichni viděli v bořičích mýtů. Hodnotím stejně jako bořiče mýtů. 94% ()

DExUS 

všechny recenze uživatele

Niektoré epizody sú naozaj kvalitné a zábavné, hlavne tie prvšie, no niektoré sú až tak nudné že som ich preskočil a pri jednej dokonca zaspal. Neviem ako dlho toto vydržia vymýšlať ale vidím to na 2 série ktoré budú ok, a tretia pri ktorej to zanikne pre nezáujem. ()

Reklama

Reklama