Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přítelkyně Martina Kováře, novinářka Martina, nalezne při odpoledním sportování v parku mrtvolu šestnáctiletého mladíka Rikiho. Specialisté začnou prověřovat, co byl zač a kdo mohl mít zájem na jeho smrti. Postupně zjišťují, že byl Riki odmalička problémové dítě, že se zřejmě podílel na krádežích různého autopříslušenství a že dokonce vydíral jednoho ze svých spolužáků na průmyslovce. Prvním podezřelým je Petr Kornelis, zahradník z parku, ve kterém byl Riki zavražděn... (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

sorrow odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trapnost tohoto seriálu opravdu nezná mezí. Každá druhá epizoda souvisí s některým ze Špecialistů, tentokráte si jde Kovářova Martina zaběhat do parku, kde nalezne mrtvolu a úplnou, ale úplnou náhodou matka vraha dělá Martině daňovou poradkyni, takže se Martina motá v celé epizodě a asi nejtrapnější situace nastane, když přijde v noci sdělit důležitou informaci Strouhalovi a Kovářovi k domu své daňové poradkyně, kde zrovna došlo k vloupání (jak věděla, že tam budou, ona nemá v noci na práci nic lepšího, než se starat o tento případ atd.). Jinak Matěj Dadák již hrál v epizodě S02E15 Naslepo, Martina Krátká v epizodě S03E32 Otec, matka, dítě, Lukáš Veselý v epizodě S03E11 Zaostřeno. Natočte těch epizod třeba 500 a stejní herci ať tam hrají desítky rolí, vždyť je to jedno… ()

Reklama

dyfur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

....keby bola nulová tolerancia šikany - tak by príbeh nebol....alebo inak: ak by každá šikana končila takto - tak by policajti museli mať osobité oddelenie postšikanových vrážd......podpriemer......alebo inak ak by  sa nepriznali podozriví tak by policajti mali prd..... ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně docela uvěřitelný díl, kde mě zas štvaly náhody typu mrtvolu objeví holka jednoho ze specialistů, specialisté se náhodně vydají k domu, kde náhodně potkají toho, koho hledají, apod. Přišlo mi, že Hůlka všechny o třídu přehrává, a to je co říct. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama