Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Specialisté vyšetřují vraždu podnikatele v realitách Milana Klimenta, kterého někdo zastřelil v parku, když si šel ráno zaběhat. Jeho o mnoho let starší manželka je přivede na stopu možného pachatele, kterého Kliment bankrotem své firmy připravil o všechny peníze... (TV Nova)

Recenze (6)

carl.oesch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Docela dobrej díl. Není to poprvé, co je vám vrahů líto a naopak, zavraždění dostali jenom to, co si zasloužili. Řekl bych, že s návratem "Zuzi" Kajnarové a příchodem Marka Lambory to šlo nahoru, na Holanďana a hlavně Leimbergovou se už nedalo koukat. A i ty nové příběhy (přes zdrcující kritiku místních tydýtů) jsou nějak tak lepší než to bylo v předchozí řadě. ()

sorrow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato epizoda o něco lepší, obměna (Kajnarová a Lambora) Specialistům určitě pomohla, jen se tam neustále zbytečně plete Vondráček (Prachař). Tohoto herce mám rád, ale jestli ho autoři chtěli do seriálu vrátit, měli mu dát nějakou smysluplnou úlohu a ne že se tam každou epizodu třikrát mihne u Dejdara v kanceláři, zeptá se jak pokračuje vyšetřování, popřeje úspěch a je pryč. Jen některým herečkám by mělo být zakázáno hrát, ten výkon Prachařové byl opravdu otřesný... Holt taťka asi sehnal roličku. A jak vůbec pokračuje mladý Kovář s Anežkou, o nich už asi 5 epizod vůbec nic, nemá to jednouše žádnou koncepci, až zase bude potřeba trochu vaty, vrátíme se k nim... ()

Reklama

Galerie (11)

Reklama

Reklama