Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Manželé Dudovi nahlásí, že se pohřešuje jejich dcera Saša Dudová a jejich roční vnuk. A protože zde existuje podezření na závažný trestní čin, jsou přivoláni také Specialisté. V bytě Dudové objeví velké množství krve, která patří Dudové. Hlavním podezřelým je otec malého a bývalý přítel Saši Mirek Gregor, který s ní měl spory kvůli výši alimentů. Gregor přizná, že u Dudové byl, ale neotevřela mu. Alibi mu potvrdí jeho současná přítelkyně, s níž má půlroční dítě. Další den ráno je v městském parku nalezen syn Dudové Leoš. Je živý, ale Saša je stále nezvěstná. Podaří se ji Specialistům najít? A je živá, nebo mrtvá? (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

sorrow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže zase další klasická vražda v bytě, kdy vrah v centru města si asi hodí mrtvolu přes rameno a nikým nepozorován projde celým domem a před domem hodí mrtvolu do auta, aniž by ho kdokoli viděl. K tomu se ještě dokáže postarat o roční dítě. Může mně někdo vysvětlit proč se tyto stupidní příběhy stále dokola natáčejí? Vrah ale zase naštěstí naseká několik stupidních chyb, aby vraždu i naši Specialisté dokázali rozlousknout, např. vygruntuje celý byt, ale pod komodou nechá kaluž krve jako kráva a asi spoléhá, že se pod skříňku nikdo nepodívá a ani se nesnaží zamaskovat, že by třeba oběť mohla někam odjet a nechá v bytě otevřená okna dokořán, asi aby vyvětral ten smrad z chlóru, který přivezl na místo činu z prodejny, které šéfuje a mrtvolu pak odváží ve vypůjčené dodávce, mrtvolu pak zakope na místě, kam jezdí se svojí novou přítelkyní. Vidí ještě někdo další, jak moc stupidní tohle je??? ()

kingik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani příchod Martina Dejdara alias majora Strouhala nevytlačil seriál do výšin a nepotlačil pondělní tetelení se nad nemohoucností tvůrců. Za normálních okolností by z toho vzešel průměr, za nenormálních okolností tomu brání fakt, že tvůrci zacházejí s celým svým krimi rozjímáním a pátráním po pohřešované osobě, jak kdyby to byl vrchol (české) kriminální tvorby. Za celý díl se nestane nic, u čeho bych coby divák měl zpozornět. Jasně, Kajnarová má o něco větší obvod hrudníku, to ale přece nijak nesouvisí s podstatou pátrání. Vyskytuje se zde solidně hrající herecká seriálová elita, vypíchl bych Noska s Jánovou, s nimiž mohla vzniknout zajímavá epizoda. Jenže scénáři stačí, že se nenabízí nikdo jiný, koho by se dalo podezřívat, že má prsty v (zmizení) pohřešované, takže ve výsledku se unavený divák svalí na gauč s dobrým pocitem, že nikdo z týmu Specialistů nepřešel na temnou stranu zločinu a není v nastalém finále vrahem. Absolutně nechápu, že jsem se tentokrát nevyhnul Nově v jejím pondělní úžasné programové skladbě. Ubylo smíchu, to je v podstatě pozitivní zjištění, do průměrného hodnocení to má ještě stále daleko. 3/10 ()

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER. Hodně drsný díl, emotivní. Zabít matku svého maličkého dítěte? Nechápu, jak lidé mohou dát dílu s bezdomovcem víc procent, než něčemu takovému. V televizi jako díl č. 75. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další český seriál, který je tak dlouhý, že už v republice došli profesionální i profesionální herci ... Barbora Jánová už tady hrála jinou postavu v prvním díle druhé řady v díle nazvaném Krevní pouto a Jaromír Nosek si už taky zahrál v tomto seriálu v druhém díle druhé řady Dívky. Tolik zkušených staronových tváří, dokonce z Raplu si odskočil Lukáš Příkazký. Asi proto tři hvězdy, jinak případ spíše průměrný. ()

Reklama

Reklama