Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Thomas (Terence Hill) se na své motorce vydává na cestu do Španělska, kde si plánuje v tamní poušti přečíst knihu. Prostý a jednoduchý plán se však komplikuje, když se Thomasovi do cesty připlete problémová mladá dívka Lucia (Veronica Bitto) a žádá jej o svezení. Začíná tak dlouhá cesta starého dobrodruha a mladé dívky, kdy začnou poznávat jeden druhého a možná z toho bude i mnohem víc než jen pouhé přátelství. (mokki5)

(více)

Recenze (29)

Marze 

všechny recenze uživatele

Mario Girotti je legenda. Jako Terence Hill se stal světoznámým s jeho přítelem Budem Spencerem v 80.letech. Jejich filmy se promítali také v Československých kinech a televizích. Ve filmu Pouštní květ se jako 79 letý vydává na motorce z Itálie do Španělska. Film je ale nudný s esoterickou příchutí. ()

JohnZ87 

všechny recenze uživatele

Dobrodružná příjemná road movie, která i přes pomalejší tempo a komorní pojetí nenudí, na čemž má podíl i působivá výprava v podobě krásných španělských přímořských krajin. Terence Hill má stále svůj typický výraz a i přes svůj pokročilý věk (který bych mu mimochodem vůbec nehádal) pořád dokáže stylově někoho praštit pánvičkou přes kebuli a nebo se vrhnout do pro něj typické hromadné bitky (a pořád to působí celkem přirozeně a uvěřitelně). Chybí už jen ten starý dobrý "přítel Bud", ale film je mu alespoň symbolicky věnován před závěrečnými titulky. Děj se nemálo opírá o duchovní témata a možná tomu místy trochu chybí "šťáva", ale závěr je celkem dojemný. 65% ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Terence Hill to dal na Clinta Eastwooda. V tak vysokom veku si to pekne si to odrežíroval aj zahral. A čo ten obsah? Samozrejme ide do zábavnej formy kde sa 80-ročný dedko mláti s panvicou (a práve tieto momenty boli najvtipnejšie). Inak je to také road movie, kde si rozprávajú dve generácie, ale tá slečinka mi dvakrát sympatická teda nebola. Našťastie sa to časom celkom dobre zrovná. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Terence Hill je zpět!!! Režie, scénář, hlavní role v osmdesáti letech. Roadmovie o Thomasovi, který jede do pouště přečíst si knihu a potká problémovou Luciu ( Veronica Bitto ). tak jede s ní. Tomuto komornímu snímku, který občas žánrově skáče od duchovního dramatu po grotesku jsem chtěl dát sotva dvě hvězdy, ale až v dovětku u titulků " Věnováno Budovi" jsem pochopil o čem to celé bylo a rozsekalo mne to, což se možná stane jen lidem, kteří měli v dětství za hrdiny ty dva fackovače s ránama "džžž" .Přestřelím na pět hvězd, protože ikdyž nenávidím filmy o umírání a nemocech, ale tady je to poprvé, co to mělo tak pozitivní konec. Pro mne poslední dojemná tečka za kariérou Terence a Buda. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Road movie v ktorom sa na ceste na motorke vzájomne zbližuje starý dedko (stále čulý Hill) a taká zmätená a na celý svet nasratá dievčina. Má to príjemnú atmosféru a Hill sa aj na prahu osemdesiatky vrhne do jednej hromadnej bitky a nepôsobí to trápne. Práve naopak. Stále na to má. Škoda len, že film má pomalé tempo a miestami som mal dojem, že sa prakticky nič nedeje. Neľutujem, že som to videl, ale znova si to určite nepustím. Keby tam bol aj Bud, tak to mohlo byť o hviezdičku lepšie. 4/10. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama