Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příjemně syrový, skutečný a k popukání legrační celovečerní debut z dílny Zoe Lister-Jonesové, vypráví příběh Anny (Zoe Lister-Jones) a Bena (Adam Pally), páru, který se nedokáže přestat hádat. Když jim jejich terapeutka doporučí, aby se pokusili překonat svůj zármutek netradičním způsobem, vzpomenou si na společnou lásku k hudbě. Při posledním zoufalém pokusu o záchranu jejich manželství se rozhodnou proměnit všechny své hádky v píseň a s pomocí souseda Davea (Fred Armisen) založí kapelu. Příběh o lásce, ztrátě a rokenrolu nabízí vtipný a chápavý pohled na současnou lásku, okořeněný vskutku chytlavými popovými melodiemi. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Dobrý nápad, ale je to na môj vkus primálo vyhrotené a nakoniec to smeruje úplne inou cestou, jak by som si predstavoval. Čo je škoda, pretože miesto komornej drámy s vizuálom lesbo-indie tv romantiky, sme mohli dostať nicholsovskú fight story až na doraz, a zo mňa osobne by niečo také dokázalo vyždímať omnoho silnejšie emócie. Ale tak v nezávislákoch sa hraje na osobné príbehy, že ano, Zoe Lister-Jones je navyše celkom slušná herečka, a aj keď natočila tuctovku, na ktorú si zajtra nebudem pamätať, chválim aspoň ju, s jej záverečnou osobnou spoveďou. Tá bola napísaná pekne. Rozhovor s matkou tiež. Na druhú stranu, s humorom to nevie vôbec. Ale ak jej to pomohlo s terapiou, tak iba dobre. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Plno sarkastického humoru, poctivých emocí a fenomenálnímpředstavení autora, režiséra, producenta a hvězdy Zoe Listera Jonese. Je to syrové, skutečné a je to příjemně strávený čas. Pokud jste někdy měli vztahové problémy, nebo kapelu (nebo obojí), vyvolá to na vaší tváři úsměv, protože je zde hodně věcí se s tímto hluboce poctivým filmem identifikovat. ()

Reklama

Fifer 

všechny recenze uživatele

Tohle je příjemný indie film se vším, co k tomu patří. Námět je myslím trefný. Partneři řeší svoji krizi založením rockové kapely. Pokud máte zrovna kolem sebe hodně vrstevníků pobíhajících kolem vás s plenkama a kočárkama, jenž do vás "nenápadně" šťouchají a pomrkávají (nudge, nudge, kdy vy si taky jednoho sviště uklohníte, co? Nudge, nudge! Hahahaha!), tak si přidejte ještě jednu hvězdu navíc. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Manželská dvojice, totální rozpad. Vyhoření, prázdnota. Zoufalá snaha se sebou něco udělat vede k neustálému zapalování dalších a dalších jointů a nesmyslným nikam nevedoucím dialogům. Ty jsou tak úmorné, že to ani nejde popsat. Načež založí kapelu, dojde k záblesku naděje a pak to jde zase do kytek. Dále jsem již nevydržel. Nevím proč to tvůrci museli vyprávět tak složitě a okecávat všecko stovkami zbytečných slov. 40% ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Prvý celovečerný film Z. L. Jones, ktorý dopadlo dobre a má svoje čaro. Problémy vo vzťahu sa riešia pomocou tvorby hudby, ktoré sú jednoduché a trefné. Zoe Lister Jones je vo skvelej forme jak z hereckej tak aj z fyzickej stránky (inými slovami, vypadá fantasticky). Film je dostatočne nezávislý a dokáže chytiť pozornosť diváka. Takže do toho, za pokus to stojí. Osobné hodnotenie: 80% (****) ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama