Reklama

Reklama

Legendy kriminalistiky

(seriál)
Česko, (2017–2022), 15 h 38 min (Minutáž: 29–31 min)

Série(3) / Epizody(31)

Obsahy(1)

Cyklus půlhodinových dokumentů nabídne pohled do zákulisí vyšetřování nejznámějších porevolučních kauz, například orlických vražd, Biedermanova gangu nebo sériových vrahů manželů Stodolových. Spolu s tvůrci se diváci podívají na práci různých policejních složek od psovodů přes detektivy až po vyjednavače a seznámí se také s méně známými, ale o to děsivějšími případy vražd v kruhu rodiny. O případech budou hovořit vyšetřující policisté, příbuzní obětí, ale také samotní vrazi. Díky exkluzivním archivním materiálům z policejních rekonstrukcí pak budou mít diváci možnost podívat se skutečným zločincům do tváře a zjistit, jak se ve skutečnosti chovají a jak přemýšlejí. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele Kekik k tomuto seriálu (7)

Stodolovi I (2017) (S01E01) 

"Tak to tam napište, že jo." Neuvěřitelné. Při výpovědi Stodola ještě vtipkoval. Hrůza. ()

Stodolovi II (2017) (S01E02) 

Kdyby nebylo velkého pochybení policistů (nebo možná ne pochybení, ale je třeba plnit statistiky, že...) nemuselo k některým vraždám dojít. Je mi moc líto pozůstalých. Zvláště těch, co si pozvali Stodolu na rozloučení s nebožtíkem. Ze Stodolové až mrazí. Vypadá tak nevinně, a přitom to je taková bestie. Hnus. ()

DNA: Odložená spravedlnost (2017) (S01E03) 

Za tři vraždy a několik znásilnění, a s předchozí trestnou činností, by neměl již nikdy vylézt z vězení. Nikdy! A amnestii bych zrušila. Navždy. ()

Já, nebohý vrah (2017) (S01E04) 

Rozplakala jsem se. Je mně to tak líto. Ztracených životů zavražděných žen a pozůstalých. Příšerné, co se stalo. Strašné. ()

Orlické vraždy (2017) (S01E06) 

Díl Orlické vraždy jsou důvodem, proč jsem začala sledovat Legendy kriminalistiky. I když jsem se zde nedozvěděla nic nového (no možná poslední informace pro mě nová byla- Roubal), sledovala jsem jej s napětím. Orličští vrazi mě zajímají od té doby, co jsem viděla seriál Devadesátky. A dokumentární Legendy kriminalistiky jsou taktéž velmi zajímavé. Každý díl mě připoutá k obrazovce. Děkuji za archiv na iVysílání. ()

Vražda nadvakrát (2017) (S01E07) 

Zmařený mladý život, rozvrácená rodina, maminka, která si vzala život. A vrah si už vesele běhá na svobodě. ()

Reklama

Reklama