Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Největší televizní dobrodružství začíná! Osmnáct odvážných Čechů bojuje na opuštěném ostrově o dva a půl milionu korun a titul prvního českého Robinsona. V cestě jim stojí hlad, vyčerpání, vzájemná rivalita i krutá příroda. Moderuje Ondřej Novotný. (TV Nova)

Recenze (171)

Vančura 

všechny recenze uživatele

Původní formát neznám (a neviděl jsem ani žádné jeho odvozeniny), takže nemám žádné srovnání a hodnotím čistě tak, jak to na mě působí. Soutěžící mi nepřijdou příliš zajímaví, moderátor je podle mě dost slabý, a celkově mi tam nejzajímavější přijdou ty úchvatné lokace ostrova, kam bych se hned chtěl též podívat. Viděl jsem zatím několik epizod a pořád se mi u toho vybavují vzpomínky na časy, kdy všichni koukali na reality show VYVOLENÍ a BIG BROTHER, což jsou formáty, které dávno patří minulosti, a tenhle tam podle mě míří neochvějně taky. Existence podobných pořadů je živnou půdou pro rostoucí počet lidí, kteří se zbavují televize - žít bez znalosti téhle kraviny lze zcela bez problémů. ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Je to špatné, né že ne. Moderátor je strašný, ale pokud to berete jako dobrý vtip, pak jeho strojený přednes funguje jako velmi zábavný motiv reality show. Daleko hrůznější je obsazení účastníků, kteří hru pojali jako válení po pláži s občasnými pseudo herními machinacemi. Občas nějaká ta hádka a podrazy a občas alespoň docela zábavné hry. Od Robinsonova ostrova jsem čekal průzkumy džungle, vyrábění a zdokonalování tábora, vymýšlení zábavy, lovení, chytání ryb...zkrátka něco na motivy Robinsona. Nic z toho. Všichni zalezou na pláž a kecají o kravinách. ()

Reklama

ElBadelin 

všechny recenze uživatele

objektivne je to tak za 3.5, byt lepsi moderator tak za 4. A navic to muze jeste rust. Ale davam 5*, za nesmyslne nizke hodnoceni nekterych zaslepencu. Jen kokot muze hodnotit na zaklade toho, kdo porad produkuje. ... PS: Jasne ze je to kopirka retardi, co jineho by to asi melo byt. vetsina soutezi je neceho kopirka. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Ujde to. Není to nic extra, originální Survivor je samozřejmě lepší, to je samozřejmost. Ale je tu zajímavý výběr soutěžících a většina jich tu skutečně něco hraje. Problém je s moderátorem (teď je to trochu lepší, ale ne o moc), který za moc nestojí a na má to až moc dílů a po sloučení tio vypadá ještě na víc a víc dílů... Ale zatím to vypadá zajímavě, uvidíme, jak to bude dál. ()

Dagoussek 

všechny recenze uživatele

S původním originálem Survivor se to rozhodně nedá srovnávat, není to tak zábavné, soutěže nejsou tak napínavé a vztahy nejsou tak spjaté jak u jiných národů...u survivor i slzy padaly, tady opravdu vidím jak Češi jsou upjatí, neupřímní...když chceme něco kopírovat, tak se vším všudy...zkrátka NENÍ TO ONO! ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • V první řadě Robinsonův ostrov měl být i kontroverzní YouTuber Psychopat Bejr (Aleš Bejr), ale ten se nemohl dostavit z důvodů zlomené nohy. (TheSlezy)
  • Robinsonův ostrov je v pořadí druhou českou verzí veleúspěšné show Kdo přežije (od r. 2000). Poprvé se soutěž objevila na obrazovkách Tv Prima pod názvem Trosečník (od r. 2006). Primácká verze u diváků propadla, kvůli čemuž vznikla jen jedna série. (DexMASTER094)
  • Natáčelo se po vzoru jedné z amerických verzí na Filipínském ostrově Caramoan. Hry se účastní celkem 18 soutěžících. (DexMASTER094)

Reklama

Reklama