Reklama

Reklama

Bio

(amatérský film)
Česko, 2016, 1 min

Obsahy(1)

Seznamte se, Podezřelý týpek a jeho Soused. Oba se v minutovém filmu zamýšlí nad problematikou "Bio". (oficiální text distributora)

Recenze (7)

Castrator 

všechny recenze uživatele

Kraťounký ne moc dobrý vtípek, který je velmi slušně natočený. U devíti z desíti amatérských filmařů se mi pozdává, že chtějí točit a je jim jedno co, hlavně aby se točilo. Něco naškrábat na papír, hurá, scénář je na světě, jde se točit. Mělo by to být opačně, mít materiálu na film, komiks, povídky nebo román tři pérdele a film natočit proto, že na papíře to není dost dobré a film je to pravé ořechové médium. Nápad, příběh, scénář, to je základ, přes to nejede vlak. Ivetka má sice jiný názor, ale ta svou tvorbou uzavřela kruh, he he, takže její názor nikoho nezajímá (to je vtip, ale film kvůli tomu hned točit nebudu). ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Moc krátké na to, aby mě do dokázalo alespoň částečně pobavit. Nicméně taková „přátelská“ sousedská debata v noci, není nikdy na škodu. I já bych však uvítal delší stopáž tohoto snímku, protože za jednu minutu se toho opravdu příliš stihnout nedá. Úmysl byl dobrý, ale chtělo to více tvůrčí kreativity. Snad někdy příště… ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama