Reklama

Reklama

Tajný agent se probudí uvězněný v ponorce na místě, o kterém ví jen CIA. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (85)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Velkej comeback obrovskýho Lundgrena a vysmaženýho Žán Klóda se sice nekoná, ale proč hned nadávat. Je fakt, že po slušných trailerech jsem se na to docela těšil a není to nic jinýho než další spotřební béčko, ale zase mě to nijak nepohoršilo. Je fakt, že tohle není zase až tak klasický buddy movie kousek, jak to mohlo vypadat. Je to spíš Van Dammovka kde Žán hraje prim a Dolphino je tam spíš takovej přifařenej. Osobně jsem doufal, že bude mít větší roli, ale co už. Úvodní přestřelka je asi nejpovedenější, pak už to sklouzává do průměru. Akce je vesměs rutinní, ani bitky to nijak nevytrhnou. Hlavně v podání Dolpha už holt chtě, nechtě musím konstatovat, že stárne a už na to nemá, ale aspoň zase hodí do placu pár hlášek. JCVD je hrozně vyschlej a ty jeho pokusy o rádoby herectví opět nežeru. Škoda Killpatricka kterej už je starej dědek, ale záporáckej ksicht má pořád dobrej, ale tady se moc neohřeje. Škoda koukat se na to dalo, ale čekal jsem víc.55% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Hodně milosrdného střihu, hodně bezduchého střílení a spousta zbytečných scén, až to zavání tím, že fandové kdysi hbitého Belgičana a urostlého Švéda ze zdi strhnou i jejich poslední plakáty. Snaha se cení, tady jí ovšem bylo zoufale málo. Tohle už prostě není na pozvánku, kterou by měl otevřít každý, kdo na snímcích legendárních béčkařů vyrostl. Pánové se sice potácející v hrubě mdlém důchodu, ale třeba takový Van Damme si to zjevně uvědomil. Neždíme jen své poslední síly, ale v několika projektech i příjemně rekapituluje. Navíc s úsměvem na rtech (Jean-Claude Van Johnson). Tady to ale nevyšlo. Snad příště. ()

Reklama

Dale 

všechny recenze uživatele

Ach jaj, smutné, aké filmy musia točiť moje kedysi idoly porevolučných rokov. Dolph tu má ale celkom peknú inťácku rolu, aj keď s minimom akcie. JCVD sa snaží, no už to tak nezvláda a hlavne mu to kazia ostatní "herci" a dej a režisér a proste všetko. Chce to veľa odolnosti dopozerať to do konca, dej je príšerná blbosť, tie dve modelky mali ostať na móle, lebo sa na ne pozerá dobre, no so zbraňou v ruke vyzerajú na smiech. Ale to skoro každý herec tu, réžia je príšerná, ani sa nedivím keď som sa pozrel na filmografiu režiséra. Všetko vyzerá hrozne lacno a amatérsky, ako home made movie. Radšej si pustiť nejakú starinku s týmito vyhasnutými akčnými hviezdami. ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

My kluci sme se těšili na novej film, kde hrají spolu normálně dva akční legendární borci. Rozumíš, na plagátu byly ty jejich ošlehaný ksichty a celý to působilo, že se dočkáme nějaké dobré akční béčkařiny... Sice je můžeme mít rádi, ale co naplat, když berou filmy, který jsou nudný, amatérský a zbytečný. "Dolphe, co děláš příští týden? Nechceš si zahrát v jedné sračce. Potřebujem to víc prodat, tak budeš jako druhá hlavní role, ale neboj nic, co by tě unavilo." Plejáda akčních herců za zenitem stále točí dokola něco, kde si vystřelí, bouchnou, zafuní, ale je to bída. Člověk si to zkoukne jen z lásky k nim a tajného doufání, že co kdyby tenhle film byl zrovna nějak dobře natočenej, byly v něm dobrý hlášky, nehloupý jednání postav, zajímavý prostředí (bože ponorka!!!) a třeba i nějaká originalitka. Takže, kluci ani letos to nevyšlo.. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tady budu souhlasit spíše s těmi, kterým se tento film moc nelíbil. Není to vyložený průser, ale ani dobrý akční film. Pár zajímavých akčních scén to mělo (přestřelka v hotelu nebo trojitá bitka v ponorce), ale jinak vcelku chabý scénář i herecké výkony. Jean-Claude Van Damme i Dolph Lundgren rozhodně natočili už lepší filmy a podali i lepší výkony. Obtloustlý Patrick Kilpatrick se tu moc dlouho neohřál a Jasmine Waltz ať raději dál točí domácí péčka – v těch je určitě lepší než coby klasická herečka. A ještě jedna věc: pro uživatele Martin741 a jemu podobných co píší, že to pořádně nepochopili – ono je totiž hodně důležité se na ten film skutečně podívat!!! Ne jen v rychlosti opsat pár blbostí z komentářů jiných uživatelů a sesmolit další vlastní nesmysl… ()

Galerie (54)

Zajímavosti (3)

  • Film sa natáčal na ostrove Mobile a Dauphin Island (Alabama, USA) od 25. januára do 23. februára 2017. (Arsenal83)
  • V mnoha scénách je vidět, že se film točí na betonové podlaze, kolem jsou jasně betonové a dokonce i omítnuté stěny, stropy jsou vysoké jako v budovách (někdy i vyšší) a chodby i nepřirozeně široké na to, že se celý děj odehrává v ponorce. (Ace.A.T.L.)

Reklama

Reklama