Reklama

Reklama

VOD (1)

Tajný agent se probudí uvězněný v ponorce na místě, o kterém ví jen CIA. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (85)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem měl pocit, že se dívám na poctivé béčko jako vystřižené z devadesátých let. Žádný ten laciný Bulharsko/Rumunský look ani herci typu Dimitar Debilovič a Radko Vyhulprdelovič. Poctivá USA práce s herci jako Kilpatrick, Sapienza atd. kteří jakoby tu nostalgickou devadesátkovou atmosféru podtrhli. Scenář je docela v pohodě a akce je solidní, klidně nasnímaná a přehledná. Největší slabinou jsou efekty střelných zbraní, jelikož jejich zvuk a škody po nich jsou bohužel na mizerné úrovni. Asi nejsmutnějším omylem celého filmu je potom Jasmine Waltz, která jediná nechává na filmu punc céčka svým děsivým výkonem, zmalovaná jakoby si odskočila od natáčení levnějšího soft péčka. Kéž by vynechali její postavu a Van Damme kosil komparzisty jen s pomocí Lundgrena, který dostal bohužel minimum prostoru a to je zatraceně veliká škoda. Black Water je snaživý pokus a impuls ve Van Dammově kariéře kupředu, paradoxně zpátky podobat se klasikám z let devadesátých. Humor a interakce mezi Jeanem a Dolphem je totiž fantastická a kdyby tvůrci přidali milion dolarů a vylepšili efekty a vynechali postavu té agentky, mohlo to být možná nejpovedenější béčko téhle ikonické dvojice za posledních pár let. Přemýšlel jsem dokonce chvilku o 4*, ale tvůrci zase nedokázali využit potenciál, který v sobě tyhle dvě ikonické mlátičky mají. Rozhodně je ale Black Water příslibem, že se Van Damme snad na starý kolena už vyhne šileným sračkám jako Killem All či Poud of Flesh a podobným laciným mrdkovinám. Ne že by byl tenhle film rozpočtem větší, ale konečně ho netočil diletant co ještě před pár týdny vytíral ve studiu Fox hajzlíky a řekl, sakra hovna už uklízím po filmařích, tak si vymáznu hovno i na digitální kameru a ztrapním v tom jednu belgickou ikonu. Van Damma čekají teď dva nadějné filmy We Die Young a The Bouncer od kvalitních režisérů, tak se mi snad můj milovaný béčkař rozloučí s kariérou s hlavou nahoře.65%. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Objektivně je to na tři hvězdy, ale subjektivně, protože se mi to nakonec vlastně líbilo, mírně nadhodnocuji. Příběh je docela slušně napsaný a od podobných akčních filmů nečekám zcela logicky propracované scénáře (na druhou stranu zcela nelogické, naivní a zcela pitomé scénáře, které z diváka dělají totálního blbce. už mne ale štvou). Tady mi hodně vadily ty botoxové modely s kérkami, které si hrají na drsné agentky a sotva umí zaujmout bojový postoj, natož držet zbraň, protože to je v nedělní škole neučili a na promenádě v plavkách taky ne. Ale jinak docela napínavé, Dolph Lundgren zcela dokonalý hláškař, Van Damme standardně prkenný (jak ho známe a chceme - a docela mě překvapilo, že ve filmu hraje i Van Dammův syn), dobré jsou scény s kapitánem ponorky, těch tří mi bylo líto, aspoň jednoho mohli nechat přežít. Každopádně se to bere s nadhledem, přestřelky jsou přehledné, kontaktních soubojů moc není, ale také jsou dobře zvládnuté, scénář není blbý, příběh dává smysl a je napínavě rozvíjen, takže za mne pohoda, jakou od tohoto žánru béčkového akčňáku čekám. ()

Reklama

Dale 

všechny recenze uživatele

Ach jaj, smutné, aké filmy musia točiť moje kedysi idoly porevolučných rokov. Dolph tu má ale celkom peknú inťácku rolu, aj keď s minimom akcie. JCVD sa snaží, no už to tak nezvláda a hlavne mu to kazia ostatní "herci" a dej a režisér a proste všetko. Chce to veľa odolnosti dopozerať to do konca, dej je príšerná blbosť, tie dve modelky mali ostať na móle, lebo sa na ne pozerá dobre, no so zbraňou v ruke vyzerajú na smiech. Ale to skoro každý herec tu, réžia je príšerná, ani sa nedivím keď som sa pozrel na filmografiu režiséra. Všetko vyzerá hrozne lacno a amatérsky, ako home made movie. Radšej si pustiť nejakú starinku s týmito vyhasnutými akčnými hviezdami. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Béčka to je kategorie filmů sama pro sebe. Přesto lze mezi nimi najít i trochu lepší kousky. Tenhle film béčkem bezpochyby byl, nicméně docela koukatelným. Zásluhu na tom mají dva dědouškové Jean-Claude a Dolph. Kupodivu Dolph ač o dost starší vypadá na rozdíl od Jea-Clauda lépe. Jako by nestárnul... Halt Univerzální voják :-). Nu co k filmu. Zápletka úplně ta nejjednodužší jaká může být. Agent má na flešce (tahle byla z plexiskla či co) jména těch nej agentů a zlouni tu flešku chtějí. A tak to udělají tak aby CIA myslela, že Jeam-Clauda zradil USA . Tím nemá práva a může s ním být nakládáno jakkoliv. Amerika jde co se týče tajných věznic kupředu, profláklé věznice v Polsku ani na Kubě už nepoužívá. Má tajnou vyřazenou ponorku, která křižuje oceány, je nezjistitelná a zatím uvnitř probíhají výslechy těch nejotrlejších z otrlých. Sem umístí i Jean-Clauda. Ten je samozřejmě nevinný (alespoň to o sobě tvrdí) a jak jinak hodlá z ponorky potopené hluboko v oceánu prchnout... Divák tak uvidí celou řadu soubojů, těch pěstních bohužel ubylo. Kapitánský můstek ponorky byl srandovní, připomínal kabinu metra... Tma, zeď se stejnými budíky a na zdi dva monitory na kterých se točila kola..:-) Posádka byla rasově korektní kapitán běloch, důstojník Afroameričan a druhý (ano víc jich tam nebylo :-) !) Asiat. Chyběl Indián a Eskymák. Ponorka je opravdu jemný stroj, stačí jedno kolo pootočit na druhou stranu a je vymalováno.. no nic, nebudu spoilerovat. Docela rád jsem oba dědoušky po čase zase viděl spolu a docela jim to klapalo. Dávám tedy za 3 něco (co - to je tajné) * * * ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

My kluci sme se těšili na novej film, kde hrají spolu normálně dva akční legendární borci. Rozumíš, na plagátu byly ty jejich ošlehaný ksichty a celý to působilo, že se dočkáme nějaké dobré akční béčkařiny... Sice je můžeme mít rádi, ale co naplat, když berou filmy, který jsou nudný, amatérský a zbytečný. "Dolphe, co děláš příští týden? Nechceš si zahrát v jedné sračce. Potřebujem to víc prodat, tak budeš jako druhá hlavní role, ale neboj nic, co by tě unavilo." Plejáda akčních herců za zenitem stále točí dokola něco, kde si vystřelí, bouchnou, zafuní, ale je to bída. Člověk si to zkoukne jen z lásky k nim a tajného doufání, že co kdyby tenhle film byl zrovna nějak dobře natočenej, byly v něm dobrý hlášky, nehloupý jednání postav, zajímavý prostředí (bože ponorka!!!) a třeba i nějaká originalitka. Takže, kluci ani letos to nevyšlo.. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (3)

  • Film sa natáčal na ostrove Mobile a Dauphin Island (Alabama, USA) od 25. januára do 23. februára 2017. (Arsenal83)
  • V mnoha scénách je vidět, že se film točí na betonové podlaze, kolem jsou jasně betonové a dokonce i omítnuté stěny, stropy jsou vysoké jako v budovách (někdy i vyšší) a chodby i nepřirozeně široké na to, že se celý děj odehrává v ponorce. (Ace.A.T.L.)

Reklama

Reklama