Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Gabriel (Christian Campbell) má poměrně nudnou práci v kanceláři. Přitom miluje muzikály, píše hudbu a texty a sní o tom, že jednoho dne napíše svůj vlastní úspěšný kus. V jeho snu ho podporuje kamarádka Katherine (Tori Spelling), nepříliš talentovaná a poněkud sebestředná herečka. Gabriel je homosexuál, ale s gay komunitou není příliš sžitý. Přesto se jednoho dne vydá do gay klubu, kde ho zaujme mladý go-go tanečník Mark (John Paul Pitoc). S ním se ten večer potká ještě jednou - v metru. Tam se spolu dohodnou na placeném sexu a vydají se do Gabrielova bytu, odkud je ovšem vzápětí vyhodí Gabrielův spolubydlící. A tak se dva mladíci vydávají hledat jiné místo, kde spočinout, a vždy se objeví nějaká nová komplikace, která jim znemožní akt uskutečnit. Na cestě za hledáním klidného místa pouze pro dva projde tento vztah mezi prostitutem a zákazníkem velkou proměnou. (Kosan)

(více)

Recenze (16)

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Torri Plastika byla opravdu až nechutná, brrr, náladu mi ale spravil ten krásný sameček John Pitoc, co jiného by mohl Maďar s Kolumbijkou zplodit, než takové přitažlivé stvoření. Celkově lehký nadprůměr, pobavení a přetáčení scén, kde dlouze pindala ta přiblblá Torri. 6798 ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Trick je v rámci "čtyřprocentních" romantických komedií hodně nad průměrem a dokáže zaujmout svým přímým a zcela jednoduchým příběhem, který má sice předvídatelnou pointu, ale i tak jsem byl v závěru spokojen. Herci jsou v rámci filmu celkem průměrní a snad jediný, kdo vyčnívá je Tori Spelling, která je sice opět notoricky otravná, ale tentokrát je to v její prospěch. Zkrátka sympaticky natočený film, který mě zaujal nejvíce svou obyčejností. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Negradující ale hrozně milé. Nečekal bych, že romantika o dvou gayích mě někdy přesvědčí o tom, že láska vážně stojí za to :D. ()

Michalechal 

všechny recenze uživatele

Tak nečekal jsem, že se tolik zasměju. Tohle je vážně dobrá komedie pro ty, kterým nevadí gay téma :-) Asi nejvíc mě ale dostala scéna, kdy si Gabriel přivede Marka domu a Katherine si právě aktualizuje životopis na Gabrielově jehličkový tiskárně! :-) ()

Tamirki 

všechny recenze uživatele

Příjemná a milá romantická komedie s několika opravdu vtipnými momenty a sympatickou hlavní dvojicí, dokonce i Tori Spellingová je tady většinou docela zábavná (až na tu skoro závěrečnou scénu v restauraci, kterou jsem tak nějak nepochopila a která mi přišla spíš trapná). Celý film vlastně působí tak trochu nenápadně a obyčejně, ale v tom dobrém slova smyslu - je realistický a uvěřitelný. P.S. Oprava výše uvedeného obsahu - Mark není prostitut a nejde o placený sex (mělo jít jen o sex na jednu noc, ne o prostituci)! ()

Luciee113 

všechny recenze uživatele

Jsem na vážkách, jestli dát filmu 3 nebo 4*. Zas taková bomba to nebyla, ale zase se na to příjemně koukalo. Děj se pěkně odvíjel a bylo to uklidňující a pohodové sladěné s hezkými písničkami ... A jelikož mám na konci filmu hezký pocit a úsměv na tváři, tak dám za 4 😊 ()

Kosan 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, jestli jsme viděli všichni stejný film, ale něco tak prostoduchého jsem už neviděl hodně dlouho. Není to ani vtipné, ani romantické, pouze hodně hloupé a naivní. ()

Ellush 

všechny recenze uživatele

V podstatě strašně moc milý a nenáročný snímek s kouzelným koncem. Ono vytřískat filmový klenot z námětu "Je s kým, není kde" je umění. A Trick se vlastně celkem povedl. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 6/10 ... Vizuální stránka: 6/10 ... Soundtrack: 5/10 ... Didaktický potenciál: 5/10 ... Celkový dojem: 8/10. ()

Lubos N. 

všechny recenze uživatele

U tohoto filmu oceňuji především to, že i přes jednoduchou a předvídatelnou zápletku, nebyl trapný. Taková příjemná romantická komedie. Sympatičtí hlavní hrdinové. Fandil jsem jim. Mile mě překvapila Tori Spelling - řekl bych, že tohle byla role přesně pro ni :-) ()

Rathe 

všechny recenze uživatele

Mně se ten film líbil, ale dát tam takovýhle klišé, když všichni ví, že gayové hledají hlavně sex. A tady se najednou z ničeho nic vyklube z go-go tanečníka, který měl pravděpodobně každou noc někoho jiného milující přítel? Tomu jsem fakt nevěřil. ()

Ganka 

všechny recenze uživatele

Trick je zábavná a originální komedie. Musím říct, že frustraci obou hlavních hrdinů jsem prožívala spolu s nimi, zejména když se na scéně objevila afektovaná Tori Spelling se svým podprůměrným výkonem. Naopak filmu dost přidávají sympaťáci Campbell a Pitoc. ()

Reklama

Reklama