Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Superbojovník se dostane na SGC. V prostoru brány zabije všechny vojáky včetně Jacka. Když se tam dostane Teal'c, přemůže superbojovníka. V tu chvíli hra skončí. Dr. Bill Lee vytvořit jakousi hru, která měla cvičit jednotky SG. Aby to bylo více realistické, pomůže s vývojem hry Dr. Leemu Teal'c. Jenže se něco stane a Teal'c ve hře zůstane. Jediná možnost, jak Teal'ca zachránit, je poslat do hry druhého hráče. (Varan)

(více)

Recenze (11)

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně akční a současně emotivní díl, ve kterém jde především o Tealcův život. Animace "ze hry" byly úsměvné a Sylar si tu zahrál trochu podstatnější roli jako terč. Nejsilnějším momentem epizody je jednoznačně Tealcův vnitřní boj, který mu nedovoluje to vzdát. "Ať dělám, co dělám, nejde to, Danieli Jacksone... nemůžu je porazit." ()

Reklama

Xeelee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E05 ⤶ O’Neile, vyhráli jsme 🤩. Teal'c paří simulaci napadení základny kull bojovníky a křeslo v kombinaci s jeho egem a podvědomím neustále ztěžuje hru a zabíjí ho. Tak tam pošlou trochu cheatujícího Daniela. Asi nejakčnější epizoda celého seriálu, která nás neustále drží v napětí, a tak trochu change minder pro Teal'ca, který doteď v hloubi duše nevěřil, že Goa'uldy jde opravdu porazit. :) ⤷ E07 ()

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborná epizóda o virtuálnej realite, interaktívnej hre, ktorá slúži ako výcvikový program. Tealc v nej uviazne potom čo nedokáže vyhrať (lebo hra sa stáva obtiaznejsou) a odmieta sa vzdať a ide mu o život. Je to akčné a nepredvidatelné. Hrozne by som chcela vidieť ako by hra vyzerala keby zapojili O'Neilla s jeho "taktickými skúsenosťami". ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zdánlivě pouhá akční epizoda, která ale v sobě skrývá mnohem víc. Hlavní myšlenkou je spolupráce týmu, díky které nakonec dokáží zvítězit v zdánlivě nemožné hře, řeší se tu otázka důvěry a vztahů v týmu. Akční pasáže jsou někdy až moc repetitivní, moc to ale nevadí, autoři v nich dokázali pomocí drobných detailů alespoň změnit postup akce. Taky jde o jednu z mála epizod, kdy blíže poznáme Teal'ca jako osobu, nejen jako statečného Jaffu, dokonce zde vidíme i jeho slabší stránku, kdy Teal'c svůj boj vzdává (scény, kdy jen nečinně sedí, zatímco vojáci kolem něj umírají, jsou jedny z jeho nejpůsobivějších scén), což v takhle pozdní fázi seriálu není na škodu. A Siler jako finální bad guy prostě neměl chybu, Najde se tu i nějaký povedený humor. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama