foto

Andrew Airlie

  • nar. 18.9.1961 (54 let)
    Glasgow, Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 A Gift of Miracles (TV film)
Padesát odstínů šedi
The Romeo Section (TV seriál)
2014 Batesův motel (TV seriál)
Skok do vody (S02E06)
2013 Bylo, nebylo (TV seriál)
Druhá hvězda napravo (S02E21)
Cedar Cove (TV seriál)
She Made Them Do It (TV film)
2012 Kyberválka (TV film)
Soudný den vánoční (TV film)
2011 Apollo 18
Pako mých snů (TV film)
Pohřešovaná (TV film)
Srážka planet (TV film)
50/50
2010 Dear Mr. Gacy
Superkočky (TV seriál)
2009 Stav beztíže (TV seriál)
2008 Mrs. Clause, The (TV film)
Ničivé tornádo (TV film)
2007 Ďáblův sluha (TV seriál)
Decentní návrh (TV film)
Normal
2006 Heuréka – město divů (TV seriál)
Osudový dotek 2
Saved (TV seriál)
2005 Intelligence (TV film)
Lovci duchů (TV seriál)
Tajná služba (TV seriál)
2004 Divoká jízda
Dr. House (TV seriál)
Jack (TV film)
2003 Jak nezískat Pulitzera
Nezvratný osud 2
2002 Greenmail
Sjetý (TV film)
24 hodin
2001 Životní jistoty
2000 Best Actress (TV film)
Na mrtvém bodě (TV film)
Na nepřátelské půdě (TV film)
Personally Yours (TV film)
1999 Dear America: A Journey to the New World (TV film)
In the Blue Ground (TV film)
Než se čas naplní (TV film)
1998 Plavba smrti (TV film)
Ulice hrůzy (TV film)
Utajená krása (TV film)
1997 Doomsday Rock (TV film)
Zámořská střední (TV seriál)
1996 Abducted: A Father's Love (TV film)
Hurricanes (TV seriál)
Milenec nebo vrah
Neuvěřitelná cesta 2: Ztraceni v San Francisku
Skrytá posedlost (TV film)
Smrti v patách (TV film)
1995 Hard Evidence
Krajní meze (TV seriál)
Power of Attorney
Ski Hard
1994 Beyond Suspicion (TV film)
Flinch
Frostfire (TV film)
Snowbound: The Jim and Jennifer Stolpa Story (TV film)
Trust in Me
1993 Akta X (TV seriál)
Kdopak to mluví 3
Osudný omyl
1992 Odyssea (TV seriál)
1990 Nováček

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace