foto

Angélica Vale

  • nar. 11.11.1975 (40 let)
    Mexico City, Mexiko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Kyky Ryky a pár vajec
2011 Salsa Tel Aviv
2009 Otra película de huevos y un pollo
2008 Mujeres asesinas (TV seriál)
2006 Fea más bella, La (TV seriál)
Ošklivka Betty (TV seriál)
Vejce Toto na útěku
2002 Vías del amor, Las (TV seriál)
1999 A que no te atreves (TV seriál)
1998 Soñadoras (TV seriál)
1997 Secreto de Alejandra, El (TV seriál)
1996 Bendita Mentira (TV seriál)
Lazos de amor (TV seriál)
1992 Ángeles sin paraíso (TV seriál)
1989 Ángeles blancos (TV seriál)
1986 Herencia maldita (TV seriál)
1985 Mujer, casos de la vida real (TV seriál)
1979 Guerra de los pasteles, La
1978 Muñeca rota (TV seriál)
1975 Milagro de vivir, El (TV seriál)

TV pořady

2002 Don Francisco presenta (TV pořad)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace