Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Během slavnostní recepce konané u příležitosti svatby Beth Porteousové a baroneta Eda Fitzroye v jeho venkovském sídle dojde k vraždě. Nejlepší přítelkyně nevěsty, družička Marina Fellowsová, je nalezena mrtvá. Šéfinspektor Barnaby se pouští do vyšetřování, během něhož odhaluje spletité vztahy mezi nevěstou a mrzutým a neochotným zaměstnancem Robinem Lawsonem. Ale není to jen případ vraždy mezi midsomerskou smetánkou, co musí Barnaby řešit. Do toho se právě chystá svatba jeho dcery Cully s přítelem, hudebníkem Simonem Dixonem, na jejíchž přípravách by se Barnaby jako otec nevěsty měl aktivně podílet. Dovolí mu náročné vyšetřování, aby se mohl uvolnit alespoň na svatbu vlastní dcery? (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže si tu lekci o rodinných vztazích zopakujeme. Máte-li společné oba rodiče, jste plnorodí sourozenci, přívlastek se neuvádí. Máte-li společneho jednoho rodiče, jste polorodí sourozenci. Nemáte-li společneho ani jednoho rodiče a ti jsou manželé, jste nevlastní sourozenci. Máte-li společného jednoho rodiče  a váš sourozenec se narodil ze vztahu vašeho rodiče s osobou, s níž nebyl sezdán, je váš sourozenec nemanželský, nicméně je to stále váš vlastní polorodý sourozenec. To platí, i pokud jste potomkem staré anglické rodiny. Doufám, ze už to pochopili úplně všichni, včetně šlechtických degenerátů. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nafoukaní snobi v tomto díle vyšetřování Tomovi a hlavně Benovi dost znepříjemňují. Svatba Cully je příjemným zpestřením a myslím, že díky jednomu hostu se nejednomu divákovi rozlije po tváři úsměv! ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama