Reklama

Reklama

Zvířátko

Trailer 2

Tento strašidelný psychologický horor sleduje Setha (Dominic Monaghan), samotáře pracujícího ve zvířecím útulku. Z rutiny jeho monotónního života ho jednoho dne vytrhne náhodné setkání s Holly (Ksenia Soloová), bývalou známostí ze střední školy, jíž se záhy stane posedlý a začne ji sledovat. Když Holly rázně odmítne jeho návrhy, Seth ji unese a drží ji jako rukojmí v kleci v útulku, kde pracuje. Holly však střeží vlastní skrytá tajemství, díky nimž ukáže svému únosci, zač je toho loket. (Cinemax)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (86)

MatejNosal 

všechny recenze uživatele

Išiel by som aj na 4 no koniec to celé tak trošku znehodnotil. Ako sa mohli odtiaľ dostať aby si ich nikto nevšimol a ešte k tomu ona polonaha? Ale čo sa týka filmu ten bol natočený veľmi zručne sem tam napätie sem tam krv. Veľké plus že film ma nenudil a ubehol veľmi rýchlo takže spokojnosť je dostačujúca. (65%) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „Zvířátko“ je pro mě příjemným překvapením a docela jsem koukal, co se z na první pohled docela obyčejného torture/kidnap porn vyvrbilo. Je to dobré, je to překvapivé, je to docela chytré a má to skvěle zahrané hlavní dvě postavy, což bylo naprosto nezbytné. Ale tvůrcům to vyšlo a dohromady to funguje. Jasně, logické podivnosti zde jsou, ale příběh je asi potřeboval. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Škoda té poslední třetiny, která z celkem zajímavého a docela i dobře vedeného nápadu udělala průměrný thriller. Přitom to mohlo být dost dobré, atmosféra je v první i druhé třetině dost slušná, nabídne to i pár zajímavých zvratů a dost mě zajímalo, kam se to celé posune dál, jenže to bohužel nedopadlo úplně podle mých představ. Navíc ta poslední třetina se taky snaží překvapovat, ale není jí to nic platné, když už tam je vlastně vše odkryté a člověk přesně tuší, jak to vlastně dopadne. Je to škoda, ale i tak to většinu času funguje docela slušně, až na pár nelogičností, kterých teda není zrovna málo... 3* ()

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele

Má to trochu pomalejší tempo, ale jen tak z nudy se na to podívat za to stojí. Aspoň kvůli Monaghanovi. Má to občas i takovou pěknou temnou atmosféru. Celkem se mi líbila i zápletka ve filmu, mělo to takové hezké zpestření. Porcovací scéna a následné „zpracování“ bylo super, to nejlepší v celém snímku. Ale jak jsem už na začátku psal, je to takové pomalejší, něco tomu dost chybí. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Pet se objevil jako blesk z čistého nebe a nastolil nám sice vcelku originální dějovou linku, ale za to ne stoprocentně využitou. Dominic Monaghan působí jako super úchylný podivín, ale v druhé chvíli ho zase litujete. Nebudu prozrazovat hlavní twist, takže toho moc napsat nemůžu, ale škoda, že mi hlavní herečka nepřišla symaptičtější, moc jsem jí její výkon něvěřila. Nicméně jsem s touto jednohubkou docela spokojená a oceňuji snahu o v rámci možností šokující scénář. Čistý průměr, který neurazí. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (5)

  • Keďže sa väčšina deju odohráva v útulku, požičal si Dominic Monaghan (Seth), pre zvýraznenie svojho výkonu, od kamaráta domácich miláčikov. (Marceloo)
  • Dominica Monaghana (Seth) otravovalo nekonečné čakanie na prvú klapku, a preto sa chcel projektu ujať sám. Časom sa plánu vzdal pre nedostatok finančných prostriedkov. (Marceloo)

Reklama

Reklama