Reklama

Reklama

Zvířátko

Trailer 2

Tento strašidelný psychologický horor sleduje Setha (Dominic Monaghan), samotáře pracujícího ve zvířecím útulku. Z rutiny jeho monotónního života ho jednoho dne vytrhne náhodné setkání s Holly (Ksenia Soloová), bývalou známostí ze střední školy, jíž se záhy stane posedlý a začne ji sledovat. Když Holly rázně odmítne jeho návrhy, Seth ji unese a drží ji jako rukojmí v kleci v útulku, kde pracuje. Holly však střeží vlastní skrytá tajemství, díky nimž ukáže svému únosci, zač je toho loket. (Cinemax)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (86)

Vančura 

všechny recenze uživatele

Nesympatické obsazení i postavy, námět o stalkerovi a únosu je dost ohraný, a celé to završuje stupidní a krajně nevěrohodný závěr (více to zde už rozebrali někteří lidi v diskuzi). Přesto mě to vcelku bavilo, protože děj slušně odsejpá a má to pár zajímavých zvratů a celkově je docela zábavné hádat další vývoj děje. Strašidelné mi to ale nepřišlo ani trochu a jako horor už vůbec ne, spíš thriller, navíc zjevně dost nízko-rozpočtový. Kdyby to bylo natočené ve španělštině, mohlo to být celé o třídu lepší. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „Zvířátko“ je pro mě příjemným překvapením a docela jsem koukal, co se z na první pohled docela obyčejného torture/kidnap porn vyvrbilo. Je to dobré, je to překvapivé, je to docela chytré a má to skvěle zahrané hlavní dvě postavy, což bylo naprosto nezbytné. Ale tvůrcům to vyšlo a dohromady to funguje. Jasně, logické podivnosti zde jsou, ale příběh je asi potřeboval. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Slušně vypointovaný thriller, ve kterém jsou věci ve skutečnosti trochu jinak, než se zprvu zdají být. A to mám právě rád, takováhle překvapení a zvraty. Nebýt za vlasy přitaženého konce, dal bych možná plný počet, tak moc se mi to totiž líbilo, index oddechovosti a záživnosti "Mazlíka" je vysoko v mých červených číslech. Ovšem zdaleka to nejúžasnější z celého filmu je jeho hlavní heroina Ksenia Solo, krásná jako mladá bohyně, štíhlá jako upírka, vyšinutá jako maináda. Už jen její jméno mi zní nadpozemsky a já budu nejmíň do zítřejšího rána po nějakém čase opět platonicky zamilovaný. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Pet se objevil jako blesk z čistého nebe a nastolil nám sice vcelku originální dějovou linku, ale za to ne stoprocentně využitou. Dominic Monaghan působí jako super úchylný podivín, ale v druhé chvíli ho zase litujete. Nebudu prozrazovat hlavní twist, takže toho moc napsat nemůžu, ale škoda, že mi hlavní herečka nepřišla symaptičtější, moc jsem jí její výkon něvěřila. Nicméně jsem s touto jednohubkou docela spokojená a oceňuji snahu o v rámci možností šokující scénář. Čistý průměr, který neurazí. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Protiva protivná, drzá a nezkrotná. Lůzr si ji ochočuje... Bude ochotná?" Ho(l)ly shit! Chudák úchyl, bylo mi ho upřímně líto. Napřed začal nadměrně slinit, jak na něho šly panské choutky a pak se mu zanítila i žláza produkující sekret spasitelského komplexu, což ho málem zabilo. Kdyby si chtěl ochočit např. želvu (jako se to nedávno podařilo mě), tak by se mu to nestalo. Nanejvýš by ho dotáhla k oltáři :-), což by ostatně zakřiknutý panic Seth potřeboval jako koza drbání. Mravní poučení z filmu je jasné. Až pocítíte neodbytné nutkání čapnout si na hraní nějakou kikinu (dvounohou, ne tu čtyřnohou Kikinu z Četnických humoresek :-), dejte si pozor při výběru, abyste místo očekávané přítulnice přítulné nečapnuli nějakou protivnou čůzu, oprsklou jak lázeňská psychoveverka! ()

Galerie (57)

Zajímavosti (5)

  • Keďže sa väčšina deju odohráva v útulku, požičal si Dominic Monaghan (Seth), pre zvýraznenie svojho výkonu, od kamaráta domácich miláčikov. (Marceloo)
  • Dominicovi Monaghanovi pomohlo vcítiť sa do úlohy Setha aj to, že sa zaujíma o sériových vrahov. Za najzaujímavejších považuje Teda Bundyho a Andreia Chikatila, u ktorého sa mylne domnieval, že pochádza z Česka. (Marceloo)

Reklama

Reklama