Reklama

Reklama

Návrat oživlých mrtvol 2

  • Česko Návrat živé smrti 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Pokračování kultovní zombie komedie začína převozem barelů s mrtvolami a plynem, které známe z prvního dílu, kdy se armádě podaří ztratit 3 barely. Dva se najdou, ale jeden se zatoulá do jednoho městečka, do stoky vedle hřbitova, kam se náhodou dostanou zvědaví kluci, kteří barel otevřou a zombie mánie může začít... (sheen)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Dvojka je v podstatě ten samý příklad jako druhý Evil Dead. Spíš než o čistokrevné pokračování jde totiž o remake, a to samozřejmě o dost slabší. Márnici sice vystřídá malé městečko, ale ostatní atributy zůstávají. Barel s plynem, hřbitov, ba dokonce duo navrátivší se hlavních hrdinů z jedničky, čímž události z ní zmateně popírají. Humor je navíc znatelně posílen jak partičkou dětí, tak samotnými zombie, které si tu střihnou i taneční číslo. Jejich probuzení a odchod ze hřbitova se však řadí k tomu nejlepšímu (a zároveň nejvtipnějšímu), co v celé sérii vzniklo. A pozor, možná dorazí i Michael Jackson! ()

Nin 

všechny recenze uživatele

Oproti takřka geniálnímu prvnímu Return of the Living Dead spíš jen lehce nadprůměrná zombie komedie. Tentokrát se barel se zombíkem a nakažlivým plynem dostane do jednoho maloměsta, kde se proti - jak už tomu tak bývá zvykem v téhle sérii - takřka nesmrtelným, slušně rychlým a docela ukecaným zombíkům postaví super vychytralej klučina, jeho trochu protivná sestra, mladej opravář, ne tak docela nevinnej páreček, vykradač hrobů a především dobře trhlej doktůrek. Čili v tomto šíleném a na nic si nehrajícím filmu plných hlášek je o docela slušnou zábavu postaráno ;) (6/10) ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Obrovská škoda, že je to z větší části komedie než horor. Začátek byl výborný, ale bohužel se z toho stala trapnost. Navíc nechápu, proč se zde objevili herci, kteří v předchozím díle zemřeli. Hudba se sem nehodila, spíše podporovala komediálnost. Co se mi zde líbilo byl klučík v hlavní roli a docela zajimavé masky, i když mě také z větší části přišly úsměvné, než že by naháněly hrůzu. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Je to jeden z najvydarenejších zombie filmov aké som kedy videl.Je to celé robené s určitou nadsázkou a preto mu nechýba vtip a komediálne poňatie a ja som sa bavil viac než som čakal a to som na zombie žáner veľky gurmán,lebo ich mám viacero ohodnotené ale v malo prípadoch som bol aj spokojný s výsledkom.Na tom cintoríne,keď to všetko začalo malo to aj dosť silnú atmosféru aj keď to bola asi jediná scénka z celého filmu kde možem hovoriť o atmosfére a napatí.Lebo od tej chvíle to bola viac komédia ako horor.A nemožem nespomenúť masky zombie,ktoré boli neskutočné perfektné a aj preto sa mi tento film tak páčil.A tá veta-JA VIEM ŽE SÚ MRTVI ALE JA ICH ZABIJEM ZNOVU,pre mna dialóg ktorý si budem dlho pamatat. ()

POciSEM 

všechny recenze uživatele

Tyhle mozky už lehce vyčpěly ale pusťte si to na chatě,hluboko v lesích a pak jděte pár kiláčků přes les pro cíga na nejbližší benzinu.Nedoporučuje se.S jedničkou to má společný tak maximálně Matthewse s Karenem ale i tak to patří k tomu nejlepšímu ze zombí 80's žánru.A samozřejmě Tarman je třešnička na dortu.Škoda že se zmůže jenom na tu jedinou nejděsivější scénu z celýho filmu.Škoda ()

Galerie (106)

Zajímavosti (14)

  • Pokoj Jesseho je ten stejný jako Billyho. Byl pouze přeskládán nábytek a změněny plakáty. (HellFire)
  • Ke konci filmu na VHS kazetě je reklama s telefonním číslem, na kterém si můžete objednat oblečení z filmu. Byla to omezená nabídka společnosti Movie Tees. Mohli jste si objednat bílý vojenský top, černé nebo bílé tričko a černou nebo bílou mikinu se 4 různými designy. (HellFire)
  • Telefonní číslo 311-555-8674 na kanistrech se zombie bylo po dobu natáčení použitelné číslo rezervované pro „nepohotovostní speciální aplikace.“ (HellFire)

Reklama

Reklama