Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Snímek popisuje život Chen Hua (Sean Lau), bývalého drogového dealera a krále podsvětí, který se nyní snaží pomáhat drogově závislým.
V 60. a 70. letech byla hongkongská policie zkorumpovaná a městu vládly triády. Hua vyrůstá v Tsz Wan Shan, se svými přáteli Bullhornem (Gordon Lam) a Catem (Max Zhang) se zaplétá do prvních rvaček, potkává lásku svého života Carol (Yiyan Jiang) a pomalu se noří do světa drog. Nevyhne se vězení, bitkám s policií, ani hádkám s Carol, která má jeho drogové závislosti a nejistého života plné zuby. (LangiJ)

(více)

Recenze (2)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Suhlas s Langi. To skakanie dopredu, dozadu robilo film neprehladnym. Inak je to taky obycajny zivotopis jedneho fetaka, ktory sa nakoniec polepsil a stal sa spravnym obcanom. Asi vdaka tomu ten namet presiel. Medzi klady filmu povazujem dokonale vykreslenu dobobu atmosferu. Nahlad do nechutneho zivota fetakov. Ching-wan Lau podava solidny vykon. Ale celkovo ma pribeh jeho postavy nestrhol a tak nejak mi bolo jedno ako sa to skonci. Akcne sceny tu prakticky nie su. Par kratuckych bitiek, ale ziadne kung-fu. Ocenujem hlavne odvahu natocit film o neprijemnej teme. 5/10. ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Celkem slabota. Obsazení slušný, ale příběh a jeho podání nuda. Taky mi ze začátku dost vadilo skákání v čase, dozadu, dopředu, ještě víc dozadu a zas dopředu. Navíc se to odehrává i v době, ze které se mi snímky většinou nelíbí, a tohle není výjimka. Když se děj přehoupne již jen do současnosti, bylo to fajn, jenže to film jako celek už nezachránilo. 2,5* ()

Reklama

Galerie (31)

Reklama

Reklama