Reklama

Reklama

Epizody(24)

Obsahy(1)

Fujita je v posledním ročníku střední školy, a tak by se měl začít vážně rozhodovat o tom, čemu se bude chtít v životě věnovat. Bohužel si Fujita za celou dobu studií nenašel žádné přátele ani aktivitu, která by ho zaujala. Vše se změní jednoho dne, když je přepaden partou starších studentů, kteří si od něj chtějí vzít peníze. V okamžiku, kdy vše vypadá bídně, protože Fujita u sebe žádné peníze nemá, což útočníky rozčílí, je chlapec zachráněn tajemným vysokým mužem. Z něj se k chlapcově překvapení vyklube taneční instruktor, který si chlapce spletl s novým uchazečem o taneční kurz, protože přepadení se odehrávalo právě před tanečním studiem. Tak je Fujita vtažen do světa tance. Díky setkání s jednou mladou dívkou ze své střední školy a díky DVD z taneční soutěže, které mu v tanečním studiu podstrčí do tašky, je Fujita tancem naprosto očarován a rozhodne se vstoupit do světa tanečních soutěží. (Jeoffrey)

(více)

Diskuze

Starletka

Starletka (hodnocení, recenze)

Upřímně nemám odvahu ani náladu se podívat na nový díl. Někdo se na něj podívejte a řekněte mi, jestli to má vůbec cenu.

na příspěvěk reagoval Scalpelexis

Jeoffrey

Jeoffrey (hodnocení, recenze)

Scalpelexis , SonGokussj , Starletka

Protože jsem viděl Popeeho (a světe div se celýho) tak můžu soudit :D

Takže:

Ballroom - začátek byl super, ale i mě se to začíná pomalu zajídat. To, že anime o tanci nepředvádí tanec v té jeho magické kráse, jako to dokázali už dvakrát třeba v již zmíněných anime ze světa Bahamuta mě hodně mrzí. Rádoby dramatické sekvence, v kterých vypadá hlavní mužská postava jako sup vrhající se na svou kořist, nebo jako psychopatický šílenec je super u sportovní show, kde to vypadá cool, ale tancování by mělo podle mě mít jistou vznešenost... K Shizuku mám poslední dobou také stále chladnější vztah a to jsem jí měl ze začátku docela rád...

Restaurace - mě se to pořád docela líbí, je to taková pohodová oddechovka, kde sice je dokola pořád to samé, ale působí to na mě pořád sympaticky. Jo a ta část s ještěrkama, kdy to bylo jako z Discovery Channel se mi na náhodou hodně líbila, přišlo mi to originální...

Abyss - pro mě zatím jasný TOP sezóny, líbí se mi styl animace, líbí se mi atmosféra, prostě má to svoje kouzlo. Jenom pravda, jede to na můj vkus moc pomalu a tak ten stav, kdy bych byl nalepený na monitor a chtěl ihned vidět víc zatím  taky nedorazil.

Jókoso - je zajímavý, má to nápad. Navíc jsem si hodně oblíbil hlavního hrdinu.

NTR - divný, ale vůbec mi to nevadí. Čekal jsem, že to bude jen o tom jednom, ale ono to má docela zajímavý děj. Líbí se mi ta snaha o psychologii postav, řešení sexuality. Přijde mi to docela realistický... Příběh není jen jako záminka pro sexuální scény, ty nejsou zbytečně natahované ani přehnaně explicitní...

Skirt něco... -prostě "perverse transvestite", viděl jsem ze zvědavosti pár dílů a je to jen o tom jednom, jako mnich z minulé sezóny. Příběh je jen jako záminka pro sexuální scény. Oficiálně říkám, že jsem radši nic neviděl... 

Hitorijime - řekněme, že jsou věci, do kterých se dobrovolně pouštět nebudu

Fate - já nevím, ale Astolfo mi nakonec po posledních dvou dílech vlastně ani tolik nevadí. Sice na tyhle pastičky nejsem, ale charakter nemá úplně špatný. Vždyť je to vlastně docela hodný kluk oblékající se jako holka...

 

No zbytek soudů si asi nechám až na úplný konec, tohle byla jen taková výjimka, když vidím, jak to tu hezky rozebíráte, tak že bych se jako taky na chvíli zapojil...

na příspěvěk reagoval Starletka, Scalpelexis

Scalpelexis

Scalpelexis (hodnocení, recenze)

SonGokussj

Podle mě jasně nejhorší díl zatím, ten problém se Sudouem nemá žádné "tajemno" a hlavně mě štvě, že on je furt ten magnetem problémů, což mě nebaví.

SonGokussj

SonGokussj (hodnocení, recenze)

Starletka

Musím přiznat, že JÓKÓSÓ se povedlo. Dnes viděna 4. episoda a začíná to být zajímavé. Ty drnkající kozy a záběry na prdel jsou tam "jen tak" a prakticky nemají s příběhem nic co dočinění. Skoro jako by tam ani nebyly :-)

Takové příjemné překvapení v této sezóně.

na příspěvěk reagoval Scalpelexis, Jeoffrey

Scalpelexis

Scalpelexis (hodnocení, recenze)

Starletka , Starletka

Eh :-D Ehe..no, použil bych takovou tu klasickou anime výmluvu "Není to tak, jak to vypadá!". Ber to tak, že to uspokojí dospělejší eromangy, ale zároveň to není o dělaní festivalů a čištění bazénů :-)) Mmch u Abyssu na mangu ještě minimálně teď nejdi, další 2-3 díly budou asi to nejlepší, pak klidně ;-)

 

Shounen aiiiiiiii?! Jsi hodná, že si mě na to pozvala :-D Nejlepší v tom musí být to chození kolem horké kaše :-D

Scalpelexis

Scalpelexis (hodnocení, recenze)

Tahle sezóna je právě tak špatná, že ať by sis vytáhla až na pár výjimek cokoliv, tak si mužeš otevřít slovník nadávek :-)) Jasný, Abyss je zatím perfektní (teda 4. epizoda mě v jistojistém smyslu hodně zklamala paceingem, protože mám obavy, že se ve 13 epizodách nedostaneme k tomu nejzajímavějšímu a budeme se muset modlit za 2. sezonu), ale to je málo. Měl jsem naděje právě zde (ono to nebude tak špatné, ale mohlo to být o dost lepší) + schovaný školní slice Youkoso bla bla se též tvářil důstojně, dokud to 4. díl nepoblil zpátky do průměru :-/ Hitorijime je asi seinen, co?

na příspěvěk reagoval Starletka, Starletka

Starletka

Starletka (hodnocení, recenze)

Scalpelexis

Jakoby restaurace byla nějaká výhra :D Skirt je strašné, ale aspoň krátké a NTR je odpad už z principu (které si nezaslouží nálepku Yuri, spíš "lesbické porno pro pánské publikum"). Dropovat nebudu, ale nadávat ano.

Aspoň Abyss drží laťku pořád vysoko a i Hitorijime se docela dá, ale jinak je tato sezóna slabota.

Scalpelexis

Scalpelexis (hodnocení, recenze)

Starletka

"What does Tatara look like?" "Hes yellow" "Go on!" "He's a giraffe!" "Does he look like a bitch?!" "Actually yes"

 

Na druhou stranu si od toho na delší chvíli odpočineš a každé po zásluze správně dropnuté anime ve mně osobně budí jistou satisfakci :-D Jo, tahle sezona bude zlá. Furt, mohla si mít nalosovanou Skirt, Netzsuou trap a koukat na Astolfa v Apocryphě.

na příspěvěk reagoval Starletka, Jeoffrey

Scalpelexis

Scalpelexis (hodnocení, recenze)

Starletka

"...který se jen diví a omlouvá" :-D Tenhle komentář bych úplně přijal u člověka, který s anime začíná, ale neslyšet v anime "kome" je jak neslyšet "baka" nebo slyšet v prvním díle "ski".

 

Podprsenka byla holt v manze též *scratch scratch* Mě přestává bavit hodně i Sengoku a to jsem si myslel, že on bude takový ten katalyzátor vtipů a sice excentrický, ale fajn mentor. Viktor z Yuri byl sice přetažený, ale bral jsem ho rozhodně víc.

na příspěvěk reagoval Starletka

Starletka

Starletka (hodnocení, recenze)

Jo a jinak 5 byla ještě dementnější než 4 -_-

Co mě momentálně nejvíc štve je asi Shizuku, protože ta má (nebo spíš měla) potenciál na nejzajímavější postavu a místo toho z ní udělali horký brambor, který nemá vlastní mozek ani názor a je tam jen, aby o ni mohli pánové bojovat. A hlavní hrdina je taky neskutečné pako, které se pořád jen diví a omlouvá. To řešení podprsenek etc už je jenom třešnička na dortu.

na příspěvěk reagoval Scalpelexis

SonGokussj

SonGokussj (hodnocení, recenze)

Starletka

U Eromanga Sensei jsem skončil, jak tam přišla ke dveřím ta holka a řekla "ukaž mi svého ptáka" nebo tak nějak. Už nevím. Okamžitě to degradovalo jakékoli procento, co jsem tomu ještě přiznával...

na příspěvěk reagoval Starletka

Scalpelexis

Scalpelexis (hodnocení, recenze)

Starletka

A teď si vezmi, že první nahlédnutí (ano, ostatní tě budou spíš litovat) do světa anime je Eromanga a líbí se ti to na 5*. Nejde mít lepší začátek, všechno muže být jen lepší - http://i.imgur.com/XYsJFsb.jpg

 

Když bych hodnotil od svých 10ti let, tak Pokemonum bych dal asi taky 5*, ale nenazval bych se, cituji: "vcelku náročným divákem" :-D

na příspěvěk reagoval Starletka

Scalpelexis

Scalpelexis (hodnocení, recenze)

Starletka

Máš u mě palec za hrošší kůži, jestli si doopravdy Eromangu dokoukala :-) Velmi efektivní mučící nástroj. Labužníci, kteří si to užívají, ale stále existují:

 

SaMaeL98 *****

Anime jsem začal zbožňovat teprve nedávno, takže nemám tento seriál s čím porovnávat. Každopádně se považuji za vcelku náročného diváka v jakémkoliv žánru. Mně se toto anime velice líbilo. Obsahovalo vše, v co jsem doufal: Humor, Trochu lechtivé erotiky, cute anime postavy a hlavně děj, který mě vůbec nenudil. Dovoluji si dát 5 hvězd.

na příspěvěk reagoval Starletka

Scalpelexis

Scalpelexis (hodnocení, recenze)

Bylo to..stručné :-) Je fakt, že postavy jsou aktuálně úplně k ničemu. Všechny. Znal jsem jednu Shizuku, z Tonari no Kaibutsu-kun, byla hrozná. Tahle je na tom stejně. Má to takovou umělou, nepřirozenou atmosféru, emočně se mě to zatím nedotklo.

 

SonKogussk: Ta resuatrace se podle mě určitě nemuže změnit. Ale dejte mi ještě jeden discovery channel s ještěrkama a veganama a budu muset pozměnit komentář na to, že místo uklidnění dokáže seriál vzbudit i rozlícenost :-)

na příspěvěk reagoval Starletka

SonGokussj

SonGokussj (hodnocení, recenze)

Řekla zkušenou a desktiptivní formou. :-)

@Scalpelexis: Jop, ta Restaurace byla taková nuda čudná. Jestli to bude stále stejné, tak nic moc :)

na příspěvěk reagoval Starletka

Scalpelexis

Scalpelexis (hodnocení, recenze)

Starletka

4. byla docela bída, 5. byla zase o drobet lepší. Mělo to v sobě trochu duše, konečně i nějaké taneční kroky (aspoň na těch pár vteřin). Hodně postav se mi docela protiví, ale na drop to nevidím. Po 4. jsem měl největší chuť dropnout tu restrauraci :-)

 

Resp. co ti na tomhle vadí?

na příspěvěk reagoval Starletka

Scalpelexis

Scalpelexis (hodnocení, recenze)

Koukání na tanec je asi lákavější pro divačky, s tím souhlasím, ale na druhou stranu se tu skoro díl co díl kouká pod šaty hlavní hrdinky, takže..

 

Nicméně jse možná malinko méně nadšen, než bych chtěl být. Seriál je v mnoha případech nevyrovnaný - jednou skvšla pasáž, jednou špatná, paceing je dosti podivuhodný.

 

Mám problémy s několika věcma:

1) Totálně nevěrohodný trénink. Postoj hlavního hrdiny, který se bojí žen (klasika) a pořádně se do toho obout, protančí celou noc. Ok, ale sám? Sám se dá něco naučit, ale tanec je společenský z jistého důvodu a bez partnera je to úplně něco jiného. Po tréninku či dvou nemuže jít na závodní parket.

2) Ja zpočátku v prostřihách se mi pasáže tanec líbili, tak mi přijde, že aktuálně se tvůrci hrozně štítí tanec animovat a tanec samotný má úplně minimální prostor. A naprosto to chápu s tím, jak ho kreslí: Sekaně, staticky, levný záblesky, hrozný zvuky. Jestli potřebují inspiraci, ať si vytáhnou díly z Bahamuta, kde se tančí. Sympatický a svěží. Snad si to lepší schovávají, protože uhnout tomu snad nemužou.

3) Sexualizaci Shizuku. Úplně zbytečný ty shoty z kabinky a strhnutí úboru. Moc rád bych ji viděl jako tako šedší myš v normálním oblečení, ale jako spanilou divu a femme fatale na parketu.

4) Ty krky jsou čím dál delší každým dílem :-D Zase pobaví, když pozdějí tím lámou 4. zeď.

 

Jinak je story slušná, postavy taky, poslední díl byl i docela napínavý a jsem rád, že to není úplně lineární. Závodní scéna vypadala dobře.

yenn

yenn (hodnocení, recenze)

Starletka: Díky tématu seriál nepochybně zaujme i divačky, ovšem dle mého je to především šónen. Ostatně i manga vychází v Gekkan šónen magazine.

na příspěvěk reagoval Starletka

Reklama

Reklama