Reklama

Reklama

Maigret - Season 2 (2017) (série)


Maigret a drahoušek z Montmartru (S02E02)

(epizoda)
  • Velká Británie Maigret in Montmartre (více)

Obsahy(1)

Na Montmartru někdo zabil dvě ženy. Komisař Maigret tuší, že mezi oběma vraždami existuje spojitost. Příběh má podle všeho kořeny v dávné minulosti... Pozdě v noci se na policejní stanici deštěm zmáčeného Montmartru zjeví mladá žena. Má rozmazanou rtěnku a nejistou chůzi, ale je zvláštním způsobem svůdná. Trvá na tom, že má životně důležitou informaci, jenže o hodinu později všechno popře. Tak začíná záhada brutálně uškrcené půvabné mrtvoly, která Maigreta zavede až do erotikou prodchnutého podsvětí. (TV Prima)

(více)

Recenze (74)

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Atkinsonův Maigret je stále skvostně zahraný a natočený a já doufám, že budou další díly. Rowan je opět melancholický, atmosféra je skvostná a působivá, všechno na vás dýchá a vtahuje, je to stále pomalé (ovšem velmi příjemně pomalé), s výbornou hudbou, skvostnými hereckými výkony a tentokrát i s porcí velmi příjemného humoru, kterého nakonec není úplně málo, ale do příběhu to prostě všechno krásně pasuje. Tyhle dva loňské díly sice nebyly tak dobré jako první dva, ale pořád jsou naprosto výtečné a krásné, ano - krásné. Atkinson je navíc v té roli čím dál lepší a už ho mám mnohem radší než Gabina. Tahle série se prostě musí vidět. A já doufám, že bude pokračovat, protože kdyby ne, tak by to byla fakt škoda. Případů je dost a Atkinson je v kondici a konec konců, tuhle roli může hrát ještě dlouho. 85%. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bezútešný Paríž rokov minulých. Funkčné zase raz vďaka nezabudnuteľnej atmosfére a hereckým výkonom. Prostredie nočných klubov lahodí oku a posúva vyšetrovanie do nových, atraktívnejších prostredí. Decentný humor funguje a tak isto aj malé nazretia do Maigretovej minulosti, hoci len v dialógoch. Finálny stret je skôr rozpačitý než uspokojivý, ale ako celok ma diel bavil. Naozaj škoda, že to nemá viac častí. Má to veľmi veľa superlatívov, ako by sa na starosvetskú detektívku v súčasnosti patrilo. A vďaka tomu to celé pôsobí, ak nič iné, osviežujúco a príjemne. ()

Reklama

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Maigrerova manželka už nevyvára všelijaké pochúťky, ale pomáha s riešením prípadu. Trochu začínam prichádzať na chuť tomu Beanovmu Maigretovi, ale naozaj len trochu. Aj tentoraz bolo dolapenie vraha nemastné-neslané, teda vrah sa objavil z ničoho nič a bol koniec. –––– Ste ženatý. Vyzeráte tak... Pristihnuto! ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stejně jako předchozí díly, pořád ta samá solidní televizní dobová detektivka s tím dobrým i s tím špatným. Solidní, i když ryze televizní výprava (i když tu moderní pouliční lampu v jedné scéně taky mohli nějak vymazat), pěkné kostýmy i interiéry, klasický případ, který má dobrou staromilskou atmosféru a parádní Atkinson. Jen s tím napětím už je to horší. ()

Flego 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mladá tanečnica z klubu na Montmartre sa objaví na policajnom veliteľstve a rozpráva Maigretovi, že počula o plánovanej vražde "grófky". Príliš jej neverí, o to väčšie prekvapenie nastane, keď ju nájdu mŕtvu a onedlho aj nadrogovanú starú grófku. Komisár so svojim tímom tak vyšetrujú dve vraždy, ktoré spočiatku nesúvisia... Štvrtý prípad komisára Maigreta v podaní Rowana Atkinsona sa nesie v duchu predchádzajúcich a dáva si záležať na dobovej atmosfére starého Paríža, kostýmoch a mysterióznej hre so svetlami. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama