Reklama

Reklama

Všechno nejhorší

  • USA Happy Death Day (více)
Trailer 3

Jak by se vám líbilo uvíznout v časové smyčce, kdy byste dokolečka prožívali ten samý den? A zrovna své narozeniny? A jak by se vám líbilo, kdyby vás na jeho konci pokaždé někdo zabil? Přitom, když se vysokoškolačka Tree probudila, bylo všechno normální. Ačkoliv, otevřít oči v posteli cizího kluka, který na vás vyděšeně zírá, a vůbec nic si nepamatovat, to úplně běžné není. Jenže Tree je tak trochu zlobivá holka, která se s ničím a nikým nepáře, a podobné věci se jí stávají celkem běžně. A zítra to bude asi podobné, protože Tree má dnes narozeniny a večer se chystá trochu kalit. Plány a krční tepnu jí však přetne podivné individuum s maskou. Když se Tree probudí, není ani v nemocnici, ani na onom světě, ale ve stejné cizí posteli stejného cizího kluka. Že by to byl jen špatný sen? To sotva, zvlášť když se to, co se v něm odehrálo, až příliš podobá prožívané realitě, včetně ukázkově morbidní tečky. S dalším probuzením už Tree začíná být jasné, že se ocitla v noční můře, která neskončí, dokud neodhalí identitu vraha s maskou. A tak se stává vyšetřovatelkou vlastní vraždy, která má oproti vrahovi jednu velkou výhodu – ví, co se stane v každé další minutě, a může se na to připravit. Ke své smůle si však svým dosavadním chováním zadělala na pěknou řádku nepřátel a pod maskou zabijáka se může skrývat kterýkoliv z nich. Tree si navíc nikdy nemůže být jistá tím, že i tu příští smrt dokáže přežít. (CinemArt)

(více)

Videa (8)

Trailer 3

Recenze (455)

nash. 

všechny recenze uživatele

Nenáročná oddechovka, která není příliš děsivá, ani napínavá (při dané zápletce ani logicky být nemůže), a ten přechod od protivné sobecké bárbíny k chápající sympatické krásce je taky trochu nakvap (jako byste vzali nůžky, vystřihli prvních dvacet minut Hromnic, a pak posledních deset, slepili je a zbytek vyhodili), ale přesto se za závěrečnými titulky netáhne pachuť ztráty času. Zkrátka taková docela svižně ubíhající a občas dokonce zábavná jednohubka, která v několika momentech dokáže dokonce i lehce zabrnkat na city. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

I když to časovou smyčku zdaleka nevyužilo s takovou grácií, jakou mohlo a ve finále (respektive předfinále) je až trochu moc cukrové vaty, ke zbytku jako fanoušek slasherů a "Na hromnice o den více konceptu" nemůžu mít skoro výhrady. A velké plusové body za překvapivě dobře promyšlenou pointu, přidanou hodnotu s trvalými následky (to je myslím v rámci subžánru novinka) a pro neskutečně dobrou Jessicu Rothe, která hraje o dvě třídy výše, než od ní dané téma vyžaduje. 70% ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Nie je to prvý a dokonca ani druhý slasher, ktorý používa premisu Groundhog Day (námatkovo Camp Daze a The Final Girls), dokonca tento námet ani nejako extra inteligentne nevyužíva (žiadna žánrová hra, i keď emancipáciu obetí vidieť aj tu), no je to dokonalý oddychový horor, akých sa v osemdesiatych rokoch točili desiatky ročne a dnes ich je ako šafranu (z poslednej doby napr. The Babysitter). Je to krátke, svižne nakrútené, skvelo obsadené (Jessica Rothe!), má to solídny koniec s odhalením vraha a niekoľko vtipných scén. Len tá vrahova maska je na palicu. Každopádne dúfam, že z toho bude desaťdielna sága s rozvetvenou mytológiou, kde sa v šiestom filme dozvieme, že za opakovaním dňa môže stará keltská kliatba. Slasher žije! ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Mně se to líbilo. Rozhodně je to tak o 100% zábavnější než 50x a stále poprvé. Tady není žádná nudná a utahaná romantika, ale má to pořádný grády. Nejlepší na tom je, že způsob smrti je vždycky jiný. Když jsem viděla v kině trailer, nijak mě to nezaujalo a řekla jsem si, že to bude béčkový horor, ale příjemně mě to potěšilo. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Očekávat to nejhorší, od filmu který nese název "Všechno nejhorší" neni zrovna dobrý nápad, jelikož film obsahuje to nejlepší, co jste kdy chtěli vidět v Donnie Darko, ale film na to neměl. A hned začnu pozitivně, ve filmu je tu hodně narážek na sex, dnešní moderní pop kulturu a šílená pravidla spolků, které jsou pojmenované v řecké abecedě, aniž by si jejich členové, uvědomovali co ty názvy znamenají. Takže překvápko, tenhle film neni čistokrevný horor, je říznutý černým humorem a s perfektně nahláškovanými postavami. Po hlavní hrdince, která si projde tak trochu očistcem, mi nejvíc sedla tak čůza Daniella, strašně vtipná mrcha. Jediné mínusem na filmu, je že neni tady výraznější násilí, k mému překvapení, sou tu dvě docela drsná úmrtí, ale zbytek vražd, tak nějak zůstane skryto, takže je třeba zapojit fantazii. Ale když máte představivost dobrou, tak můžete zůstat v klidu. Ohh ano konec, mně pořádně..........hm jak to říct, aby to sedělo k tomuhle filmu, jo už vím, konec mně pořádně ojebal a nutno říct, že fakt pořádně, takže palec na horu a byť zadek trochu bolí, je to fakt super zábavný komediální horor. PS : SPOILER !!! Konec sem pochopil tak, že to měla od matky, která na ni dohlížela a nedopustila aby se jí něco, v ten den stalo. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (21)

  • Univerzita, do které chodí Tree (Jessica Rothe), se jmenuje Loyola University a nachází se v New Orleans. (stepan_s)
  • V prvej scéne je na nočnom stolíku mobil otočený displejom hore. V ďalších scénach je už položený opačne bez toho, aby sa ho niekto dotkol. (Astonko)

Související novinky

Vince Vaughn v těle mladé dívky

Vince Vaughn v těle mladé dívky

31.08.2019

Čas od času se začne chystat film, který má tak bizarní námět, že jej zkrátka nelze ignorovat. Zatím nepojmenovaný snímek od studia Blumhouse je přesně tím případem. Film bude vyprávět příběh… (více)

Reklama

Reklama