Reklama

Reklama

Big Legend

Trailer

Obsahy(1)

Tyler Laird (Kevin Makely) vezme svoji přítelkyni Natálii (Summer Spiro) na výlet. Krásná příroda, lesy a velké jezero mu poslouží, aby ji požádal o ruku. Nádherné a idylické místo se ale rázem mění na noční můru. V noci totiž napadne jejich tábor "příšera". Natálie beze stopy zmizí a Tyler se psychicky sesype. Po roce ho propouští z psychiatrie a on se chystá vydat zpět do lesů. Chce zjistit, co se tam oné noci vlastně stalo. Pravdou je, že odhalí velkou a krvavou legendu těchto hlubokých a temných lesů. (Rodriguez)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (28)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo už druhý, solídny bigfoot horor v krátkom čase; po nedávnom Primal Rage. Ten bol síce o niečo vydarenejší, uletenejší a akčnejší, tento je zase skôr komornejším survivalom, kde sa bigfoot na scéne príliš často neobjavuje. Ale keď sa už ukáže, vyzerá dobre; žiadne smiešne CGI ako zo Syfy kanálu (alebo z A Quiet Place:)). Tak ako spomínaný, spriaznený Primal Rage, nie je ani toto zo žiadnej miliónovej hollywoodskej produkcie a medzi výraznejšie nedostatky tu pre mňa patril predovšetkým neherecký hlavný hrdina. Ináč v pohode. ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Mě tedy moc neoslovil ani tématicky podobný Primal Rage, ale oproti tomuhle je to oscarový flák. V Big Legend je špatně úplně všechno. Herec v hlavní roli by měl dostat anticenu a moc nechápu, že proč po něm režisér vyžadoval nějaký herecký projev. Co se samotného opičáka týče, tak to byl jen maník navlečený v nevyčistěném kostýmu wookieeho, co řval jak tyranosaurus v posledním tažení a když už se na zlomek vteřiny zjevil, tak byl z nějakého záhadného důvodu zahalený v kouři nebo v páře. A všechno ostatní bylo jin pitomý trdlovaní po lese. V závěru se ještě zjevil Henriksen, který mě vyděsil plánovaným pokračováním. Tady ay modrá čísla moc nechápu. ()

Reklama

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

SPOILER: Tak tohle byla opravdu komedie - Army ranger, který byl 12 let ve službě armády se sesypal jako troska, když mu v lese zmizela přítelkyně. A tak byl zavřený rok v blázinci. To musel být opravdu skvělý voják! A to jsme i viděli. Nebyl schopen nic ulovit a tak by mne zajímalo, co jedl? Copak by normální člověk odhodil v lese batoh, kde má důležité věci a šel by několik metrů pro vodu k potoku? To už ten batoh nemohl vzít s sebou? Dále, chlápek má otevřenou zlomeninu a tak ranger jen ždímá šátky plné krve. Když ale má sám ránu na ruce, tak si ji hned zašívá. To mu nemohl zašít i tu nohu?A ta komedie na konci? Tak on se ručně pere s Bigfootem a přitom má za pasem zbraň? .. Dávám 10% za přírodu! To se prostě nedá rozdýchat! SRAČKA! ()

HorrFi 

všechny recenze uživatele

Další film s Bigfootem, kde ale o Bigfoota v první řadě vlastně nešlo, protože se objevil až na konci a celkově tý akce tu bylo pramálo.. spíš to je lesní survival, kterej se vůbec nepovedl.. těch 89 minut se hrozně vleklo a nejlepší na celým filmu byla vlastně ta příroda, takže za přírodu dávam hvězdu navíc.. škoda, ale já vlastně stejně moc nečekal.. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Bigfoot hororom obvykle dokážem čo-to odpustiť, ale toto bolo ozaj dosť slabé. Taký ten typ nízkorozpočtového lesného survival bigfoot hororu, kedy sa stopy po legendárnej príšere nudne povaľujú na každom kroku (odtlačok v blate, masový hrob), hrdina (čosi medzi Andrewom Lincolnom, Jakeom Gyllenhaalom a Bradleym Cooperom) chce nájsť Bigfoota a keď ho nájde, tak zdrhá (napriek zbraniam a vojenskému výcviku) a v jednej scéne je nasnežené a v ďalšej nie. Takisto samotný Bigfoot je na plátne prekvapivo málo a namiesto toho sledujeme nudný vzťah dvoch mužov v lese (ehm). Zaujali ma posledné minúty s Lanceom Henriksenom (!) naznačujúce, že by z toho tvorcovia chceli mať prvý diel série. Priznám sa, že by som si takú tímovku pozrel rád. Ale približne tuším, ako by dopadla. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Název filmu se objeví až v 15. minutě. (griph)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno