Reklama

Reklama

Prvotní vztek

  • USA Primal Rage: The Legend of Oh-Mah (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladá dívka Ashley Carr (Casey Gagliardi) přijíždí do věznice, aby vyzvedla svého přítele Maxe (Andrew Joseph Montgomery), kterého akorát pustili ven. Na cestě domů ale mají autonehodu, přičemž uvíznou v lese, kde na ně čeká nenasytná příšera se jménem Bigfoot, a boj o přežití tak může začít! Podaří se jim vypořádat se s touto nelehkou situací a hlavně přežít? (J*E*A*N*N*E)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (90)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Legenda je zpět! Očekávaný horor s BigFootem konečně venku a za mne naprostá spokojenost a dostal jsem možná ještě víc, než jsem čekal. Mladý pár kvůli autonehodě se ztratí v lese, kde narazí na skupinu pytláků a společně čelí drsné přírodě, kde řádí nekompromisní BigFoot známý mezi domorodými američany jako Oh-Mah. Úplně jsem se vrátil do roku 2007-10 kde vznikaly tyhle lesní drsné vyvražďovačky, nejvíce jsem si vzpomněl na Timber Falls. Dnes už příliš podobné horory nevznikají, takže Primal Rage je pro mne příjemným osvěžením. První půlka je lehce pomalejší, ale jakmile Oh-Mah začne řádit jsou to nekompromisní jatka. S nikým se nepáře, trhá čelisti, rozšlapuje hlavy, šípy v krku, useknutá hlava!! Naprostá fanouškovská radost. Gore samozřejmě na špičkové úrovni, masky a make up úžasné, z BigFoota jde respekt a dojde i na jeden pěkný čarodějnický mystický rituál. Závěr otvírá dveře pro sequel a velmi mile překvapil. Lesní, dravá jízda, kterou jsem si užil a letos jí v Topce určitě zmíním. Nejlepší horor s BigFootem! 80% ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Jakože sorry, ale mě tohle nadšenecké béčko bavilo vlastně o třídu lépe než aktuálně přechvalovaný Quiet Place.. Naddržený paviání Robi Hood vede v lesích salón tělesných modifikací se speciálizací na permanentní transformace hlavy a krku.. Do revíru mu zabloudí dva polonazí a banda buranských zálesáků a o zábavu je postaráno.. A vlastně vůbec nevadí, že to nemá ani hlavu ani patu.. Do toho všeho tam je indián s krizí identity a čerodějnice z filmu Witches(1990).. Přímé odkazy (a místy až citace) z Predátora... No, prostě pologeniální ptákovina. ()

Reklama

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Naprosto náádhernej lesní survival slasher, který vyloženě oživil atmosféru 80. let videonasty kultovek jako byl třeba Night o the demon (1981) apod. Bigfoot trhá, láme, střílí lukem ... všechno je parádně vidět, žádné digi efekty, ale klasická ruční práce. Nejlepší byl ten týpek s rozmašírovanou čelistí jak se plazil lesem a hekal ... :-D To byl hnus no ... Sympatická holčina v hlavní roli, je na ni pěknej pohled. prostředí lesa supr, nějaká ta exploitace ze strany buranskejch lovců (který pak zas exploituje ten Bigfoot). No po dlouhý době fakt ukázkovej lesní horor, kterej se mi moc líbil. Oživení klasiky! 4/5 ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Po prvních recenzích a nadšených ohlasech jsem se těšil na něco mimořádného, ještě že jsem se podíval na aktuální stav tady i na IMDB díky tomu brutálnímu poklesu v hodnocení jsem šel do filmu opatrněji a to nejspíš zachránilo život mému DVD přehrávači. Tenhle film mohl být naprostá pecka, ale naprostá. Začátek je normálně fajn, dva docela slušní herci, krásná příroda a začinající malinké zmínky o chlupatém monstru. Když dojde k nehodě, je to vše ještě docela v pořádku. Dobrý hudební podkres, sem tam vykoukne nebo zafuní dvoumetrový dobytek a i když musíte přežít bandu kokotských pytláků a naprosto zbytečné kecy, těch prvních 45 minut uteče docela v pohodě. Následných deset minut je na pět hvězd jako prase. Výtečná řezničina, skvělý gore efekty, dobře udělaný Oh-Mah. Říkal jsem si ''sakra, tak proč tak málo procent'? To co přijde potom si nedokážu vysvětlit. Magee absolutně netušil kam dál a tak ve filmu najednou je všechno a nic. King Kong, Blair Witch, Čarodějnice, Predátor, Indiáni, nafouklá stopáž, příšerné dialogy a kurevská nuda. Scénář je prostě jedna velká zhovadilost a je to zatracená škoda. Kdyby prostě měl film hodinu dvacet a po dejme tomu 30 minutách by nejdřív vopičák vykosil pytláky, pak naháněl mladou dvojici, do toho dorazila banda dobrovolníků a policajtů na pátrání, přišlo další ultimátní gore a dobrý konec, měl by Magee zaděláno na béčko roku. Ne vole, on tam musí srát čarodějnice, indiány a podobný mrdky. Když ten šerif říká, že nesmíš mít zbraň, protože by tě vycítil na kilometry, tak přijdou do lesa a šerif vytáhne z batohu pistoli....tvl to už sem řval hystericky do polštáře. No a ten konec z Predátora 2 byl už třešničkou na dortu vrcholu sraček. Strašný. Jako člověk přes triky....špica, jako režisér a scénárista absloutní dement. Největší promarněná šance v béčkách v tomhle roce.40%. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Nemůže se vnitřně srovnat s tím, že otce jejího dítěte na pár měsíců zabásli, po propuštění doufá, že už budou žít jako normální rodinka, jenže po incidentu na silnici se ztratí v lese, a jejího milého nenapadne nic lepšího, než dělat ramena na bandu vidláků, kteří si přišli zalovit (a očividně to se zbraněmi moc neumí) a kteří víc než radu zoufalému páru vypouští z úst oplzlé kecy na adresu spoře oděné ženy. Vše rozsekne Bigfoot, který začne trhat čelisti a rozšlapávat lebky, a divák se docela baví. Ovšem pak dorazí čarodějnice a indiánské rituály, z atmosférického béčka je zmatené pobíhání po lese bez nápadu a zoufání nad tím, že to mohly být docela silné tři hvězdy. Takhle jsme někde mezi dvěma a třemi. Druhá polovina už totiž nikterak nepřekvapí. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • V čase 17:45 jde vidět u dívky krev na obličeji, v dalších záběrech není po krvi ani stopa. (Kudly4)
  • Film má potitulkovou scénu. (griph)

Reklama

Reklama