Reklama

Reklama

Dokonalý voják

  • USA The Shadow Effect (více)
Trailer 1

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (32)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Sním či bdím, neustále si říká Gabriel Howarth, u kterém by nejeden řekl, že prostě blbne. Má divoké a hodně reálné sny, ve kterých se dopouští násilných činů a když se ze zpráv dozví o nějakých politických atentátech, hned je posedlý myšlenkou, že v tom má prsty on. Psychiatr se mu tedy koukne na zoubek, ale marná sláva, záhy vyjde najevo, že ty sny jsou něco víc, než jen obyčejné sny. A tak se Gabriel rozhodne vypátrat, o co tady vlastně jde. Povědomé? Aby ne. Svým způsobem je to překopaný námět Bourneho od literárního autora Roberta Ludluma. Ale je fakt, že je hodně viditelná snaha se od Bourneho oprostit a jít si svou vlastní cestou. A jestli se to podařilo už musí posoudit samotný divák. Rozpočet byl omezený, což je místy znát, ale i tak se snímek nejeví jako vyloženě špatný. Naopak. Zábavnou thrillerovou formu má, byť se jedná o jednoduchý a dalo by se i říct, že zcela prostý obyčejný příběh. Celkový dojem také povyšují herečtí protagonisté snažící se z toho vyždímat, co se dá. Atmosféra si dokáže udržet napětí a to i ve své velkorysosti, do poslední chvíle, tajemno v daných aspektech vývoje děje. Zmiňovaného Bourneho se sice vyrovnat nemůže a snad to nebylo ani cílem, avšak přesto se jedná o příjemný biják, ve kterém možná leckdo nalezne i nejrůznější odkazy na všelijaké starší snímky. ()

Thommy91 

všechny recenze uživatele

Na tomhle filmu funguje jenom Cameron Gigandet. Všechno ostatní je bohužel otřesně tupé. Faktické díry ve scénáři, hloupé dialogy, postavy jednající v odporu s logikou, příšerná režie (kolikrát i vidíte herce dát se do pohybu na povel "akce")...Ale co opravdu bolí, je levná CGI na každém kroku. Od výstřelu po tekoucí vodu. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Film je tak špatný, že napíši radši o čem to je, protože se divák ve filmu ztrácí. Dr. Reese zkoumá duši mladého muže Gabriela Howartha. Jeho násilné sny se začínají mísit s realitou. Musí se vrátit v čase, aby zachránil sebe a svou ženu a zastavil experimentální vládní program. Béčkové filmy nemohou áčkovým konkurovat rozpočtem, ale kopírují své bohatší filmy s kouzelnou brakovou poetikou. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

V zapomenutí dávnych bojov dobra a zla z popola vystúpil zabijak, ktorý nechápe prečo Prestížne klony sedia nad záchodovou misou. Ani priateľka veľa nepovie, ani T-1000 a dokonca ani démonický Rhys zo sivým vlasom. Či by jeden nezosivel z tak debilnej kamery a nudného scenára ? Herci sa nepredávajú, rutina kde len pozrieš. CGI krv je povinnosťou, lenže aj výstrely z pištolí. Kde nič nie je ani smrť neberie, no stále lepší zabijak ako Condor. Drvivú, kvalitnejšiu, emočnejšiu rovinu a útok na Vás prinesie Source Code, Edge of Tomorrow a Motýli efekt. (videné 20.03.2018, BDrip) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Hodně slabý thriller, který hraje na to, že se hlavnímu hrdinovi děje něco jiného a on neví, jestli je to skutečné, nebo jsou to jen opravdu zlé sny. Námět není špatný, digitální provedení násilných smrtí už je horší, no a samotné odhalení toho, jak to všechno je, už nic nenapraví, naopak může klidně diváka ještě více zklamat. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (20)

  • V čase 01:16:27 je vedle Gabriela na sloupu nakreslená nebo obtisknutá noha, která má 6 prstů. (Globus_Jirka)
  • V čase 51:35 beží Gabriel se zbraní v ruce, ale zbraň si vyndavá až v čase 51:37 (Globus_Jirka)
  • V čase 41:41 přijíždí Gabriel ke spuštěným závorám se svojím červeným pick-upem, kde již stojí jeden červený pick-up. V čase 41:46 stojí u závor pick-up, osobní auto a navíc zmizelo bíle SUV, které stálo vpravo na vedlejší silnici. (Globus_Jirka)

Reklama

Reklama