Reklama

Reklama

Titans - Série 2

(série)
USA, 2019, 10 h 5 min (Minutáž: 41–53 min)

Hudba:

Kevin Kiner

Hrají:

Teagan Croft, Brenton Thwaites, Anna Diop, Ryan Potter, Drew Van Acker, Demore Barnes, Alan Ritchson, Minka Kelly, Conor Leslie, Esai Morales, Iain Glen (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Dick Grayson se s Titány znova setká v San Francisku a nebezpečný nepřítel toužící po pomstě se je rozhodne rozeštvat. (Netflix)

Recenze (22)

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4 hvězdy jsou ve finále pro tuhle sérii moc, ale když si vzpomenu, že do 8 epizody to mělo dobrou kvalitu a hodně mě to bavilo, tak si myslím, že ty 4 hvězdy s odřenýma ušima dám. Do 8 dílu to má totiž dobrý děj, pořád se něco děje, dobře napsaný flashbacky, lov na Deathstroka s fajn postavama. Ve zbytku série se to bohužel začne natahovat, postavy se začnou chovat jako kreténi, k tomu nudné pasáže a vše se vyřeší v poslední epizodě během chvíle. Na 3 sérii jsem zvědavý skrz Red Hooda a Scarecrowa. Další série má co napravovat kvůli konci té 2. Uvidíme, tahle show má větší potenciál. 6,5/10 ()

liquido26 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série prostě neudržela to tempo a atmosféru té první. Bylo tu plno divných věcí a nesmyslů, málo akce, hodně keců ala CW. Jednoznačně nejhorší byl poslední díl. No a co měl znamenat ten Bruce Wayne? Dick o něm mluví celou první sérii jako psychopatovi, kterého pohlcuje jeho vlastní temnota a tady se ukáže takový příjemný stařík s britským přízvukem, kterému ani vteřinu nejde věřit, že by v netopýřím kostýmu potíral zločin v Gothamu. ()

Reklama

Zek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celou sérii se jenom kecá a kecá, když už přijde nějaký ten souboj, tak trvá jen pár minut. Celá zápletka se táhle několik dílů, aby byla hned v posledním díle vyřešená během pěti minut. Jak první série překvapila a vynikala změnou od CW seriálů, tak tohle bylo u druhé série všechno hozeno do koše. Celkové hodnocení 50% ()

Drirr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už jsem chtěl napsat, že po přetrpěné sérii to byl nakonec celkem fajn konec s dobrými souboji (byť i tady je množství nelogických pitomostí, ale to je takový znak celý týhle série). Jenže pak přišel ten sloup a já zůstal nevěřícně zírat v jednom velkém wtf. Co to doprdele bylo? To ta smrt nemohla přijít třeba během souboje s kýmkoliv? Jakože cože? Pochopil to někdo? ()

gumbo 

všechny recenze uživatele

Tohle bude trochu delší, takže pro ty kterým se líbila první série a byli trochu nepříjemně překvapeni posledním dílem (a.k.a. "sen"), tak těm doporučuji: NEPOUŠTĚT, 2 ŘADA = ZKLAMÁNÍ. A nyní trochu detailněji. Druhá řada nám totálně mění dějové schéma a místo road movie s hrdiny tu máme trochu usedlejší děj, ve kterém se už na začátku dostáváme do Titans tower a vypadá to, že se nám tu rozjede klasická týmovka, kterou známe z komiksů. Prvních pár dílů má dobrou gradaci. Představí se nám hlavní záporák (Deathstroke) a a pár nových tváří. Zjistíme, že původní Titáni mají nějaké temné tajemství a spousta dějových linek vypadá sakra nadějně. Jenže pak přijde zvrat. Někdy kolem 4. dílu se nám děj absolutně zastaví a celé se nám to promění v prapodivnou psycho-telenovelu. Řeší se tu absolutní nesmysly, děj a chování postav nedává smysl a vy si jen říkáte: "WTF, kdy se to pohne". A já vám na to odpovím: "Nepohne." Až do posledního dílu. Ten je ale esencí toho, co nabízí celá série. Nadprůměrné dvě třetiny, kde je spousta akce a všechny problémy se (které byly předchozích x dílů neřešitelné) se rázem vyřeší. Ale to by tolik nevadilo. Takovou strukturu má spousta seriálů a dá se to přežít. Jenže tady po katarzi diváka čeká ještě poslední třetina posledního dílu, která je vyloženým utrpením. Po jednom crazy dějovém zvratu (říkal jsem si: "Asi ji skončila smlouva, protože jinak to nechápu.") se tlachá a tlachá a vy si říkáte: " To má být jako vyvrcholení série?". Já u té poslední třetiny trpěl jako už dlouho ne.Za mě prostě strašná škoda a další DC projekt co se nakonec nepovedl. Přitom Titáni jsou skvělý materiál a dalo se z toho vytěžit tolik. To by jen v DC museli vědět jak s tím pracovat. - Good bye, Dick Grayson - 45% ()

Galerie (219)

Zajímavosti (8)

  • Natáčení druhé sezóny začalo 2. dubna 2019 a skončilo 20. září 2019. Produkce byla dočasně pozastavena v červenci 2019 kvůli smrti koordinátora speciálních efektů Warrena Appleyho – druhá série je tak věnována jeho památce. (fiLLthe3DD)
  • Tato epizoda byla původně určená jako finále 1. série, tvůrci se však z neurčitých důvodů rozhodli jinak. Důkazem toho také je, že vzhled postav v této epizodě koresponduje s celou první řadou, nicméně od dalších dílů se již liší. (NiWi)
  • Předtím, než byla epizoda odvysílána, se tvůrci nezávazně zeptali diváků platformy DC Universe, zda by měla postava Jasona Todda (Curran Walters) v seriálu žít nebo ne. Anketa dopadla v poměru 51 % ku 49 % pro to, aby Jason zůstal naživu. (NiWi)

Reklama

Reklama