Reklama

Reklama

Snafu: V háji jako obvykle

  • Čína Hidden Strike (více)
Trailer

VOD (1)

Úkol zněl jasně – za každou cenu ochránit civilisty pod palbou. Jackiemu Chanovi a Johnu Cenovi v roli elitních vojáků v tomhle filmu není co závidět. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (81)

Ironfood 

všechny recenze uživatele

Ze začátku takový tuctový digitální akčňák, který někde mezi třetinou a polovinou přejde v typický jackiechanovský akční buddy movie. Jackieho kung-fu a akrobatické kousky už sice nejsou co za mlada, ale  pořád jsou napádité a navíc jsem zaznamenal určité zlepšení v oblasti vtipných hlášek. Takže nakonec jsem byl celkem spokojený (i když zrovna konec mi přišel spíše slabší:-) ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Pôvodne mal namiesto Cenu hrať Stallone. Ej škoda, to by boli teprve panoramata! Takto sme dostali namiesto botoxovej obrny tú reálnu. A toto stálo 80 miliónov, pričom lepšie gagy, ktoré tu prezentujú Chan s bezcenným, máte v Roháči, ale za 80 centov. Pilou Asbaeka mám ale rád, pretože vie svojou charizmou dať filmu šmrnc a oproti hlavnej dvojici hrdinov aj humanoidný výraz. Čo sa prekvapivo v atraktívnej podobe ukázalo aj u čínskych herečiek. ()

Reklama

Algernons 

všechny recenze uživatele

Jak to nejlépe shrnout? Promarněný potenciál. Duo Jackie Chan a John Cena funguje opravdu dobře a jejich dynamiku jsem si náramně užíval, ale je toho proklatě mááááááááálo! Celé se to zaobaluje ve zbytečném patosu sirotků války, vztahu s odloučenou dcerou a v nudných záporácích, přičemž trvá skoro polovinu filmu, než se naši dva hrdinové dají do kupy... POLOVINU! Když jsou spolu na scéně, tak to šlape jak hodinky. Jackieho svižnost, hravost a obratnost střídá Cenova údernost, neomalenost a hrubá síla. Být to kratší, údernější a bez zbytečný zátěže okolo, tak jsem vlastně nadšený. Ale aspoň se ve mě probudil ten malý kluk, když jsem viděl jak starý Jackie vyvádí furt ty stejné brykule a jeho kreativita a nápaditost pro akci je furt stejně skvělá. Dalo mi to chuť si pustit zase ty starý pecky s touto legendou! ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Prvních cca 15-20 minut vypadalo Hidden Strike na solidní katastrofu, která bude extrémně špatně vypadat a navíc se bude brát smrtelně vážně. Pak ovšem přišel zlom a celý ten maglajz se překlopil do klasické Chanovské akční komedie a v tomhle směru začal HS překvapivě slušně fungovat. Na akci je sice vidět že Jackie už není žádný mladík, ale i tak je zábavná a jeho chemie s Cenou funguje dobře. Závěr je sice trochu kostrbatý a scény s cisternami a raketovým autem nejspíš vznikly v mysli pětiletého dítěte, nicméně sem to vlastně docela zapadlo…60% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„…SE PŘIHLÁSIL ČÍNSKÝ SOUKROMÝ BEZPEČNOSTNÍ TÝM, KTERÝ NAVZDORY VYSOKÉMU RIZIKU  UVĚZNĚNÉ PRACOVNÍKY, ČELÍCÍ JISTÉ SMRTI, EVAKUUJE DO BEZPEČÍ …“ Někoho by mohlo vylekat (možná spíš kurevsky vystrašit?) to čínský CGI. Někoho zase (vším možným) vylepšenej J.Chan. Všichni ale zapláčou nad příběhem… Takhle – na nic si to nehraje. Všichni (aspoň předpokládám) věděj, kam patřej. No, možná né úplně všichni, ale co už! Prostě taková akční béčková píčovina. /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Sylvester Stallone z projektu vycouval. Nahradil ho John Cena. 2.) Film stál 80 milionů dolarů. 3.) Thx za titule Michael Novotný. ///                         PŘÍBĚH  **  HUMOR  *  AKCE  ***  NAPĚTÍ  * ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • „Diaľnica smrti“, o ktorej sa v príbehu hovorí, že je v blízkosti Bagdadu, nie je v Iraku. „Highway of Death“ je vlastne diaľnica 80 vychádzajúca z Kuwait City v Kuvajte a je vzdialená od Bagdadu skoro 700 kilometrov. (Arsenal83)
  • Při natáčení exteriérové scény na jihovýchodě Číny došlo k sesuvu půdy a část produkčních vozů zaplavila řeka bahna. Nikdo nebyl vážně zraněn, ale produkce byla na pár dní pozastavena. (Geralt z Rivie)
  • Scény z Blízkeho východu boli natáčané na zástupných miestach v Číne. Film sa natáčal už v lete 2018. (Arsenal83)

Reklama

Reklama