Reklama

Reklama

Snafu: V háji jako obvykle

  • Čína Hidden Strike (více)
Trailer

VOD (1)

Úkol zněl jasně – za každou cenu ochránit civilisty pod palbou. Jackiemu Chanovi a Johnu Cenovi v roli elitních vojáků v tomhle filmu není co závidět. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (81)

Ironfood 

všechny recenze uživatele

Ze začátku takový tuctový digitální akčňák, který někde mezi třetinou a polovinou přejde v typický jackiechanovský akční buddy movie. Jackieho kung-fu a akrobatické kousky už sice nejsou co za mlada, ale  pořád jsou napádité a navíc jsem zaznamenal určité zlepšení v oblasti vtipných hlášek. Takže nakonec jsem byl celkem spokojený (i když zrovna konec mi přišel spíše slabší:-) ()

Marcos22 

všechny recenze uživatele

Zoufalý úvod Hidden Striku, který v divákovi zanechává spíše dojem podprůměrného akčního digitálního bordelu, střídá ve své druhé polovině ráz a stává se poměrně zábavnou chanovskou co-op mlátičkou. Ačkoli jsou příběh i charaktery jednotlivých postav postavené na vodě a divák trpí, tak chemie mezi Jackiem a Cenou funguje na jedničku, což tak částečně kompenzuje výše zmíněné neduhy. Z akčních scén stojí za zmínku především nápaditá pěnová sekvence, jež Vám připomene legendární akrobatické kousky cirkusového souboru Cirque de Soleil. Jednoznačně nejslabší film Scotta Waugha a začínám se obávat i o čtyřku Postradatelných. Dvě hvězdy. 😕 (30.07.2023) ()

Reklama

bobstock 

všechny recenze uživatele

Tradiční čínsko-americká kompilace. Dodejte nám jednoho tupého, nasvaleného Američana a my přihodíme čínskou super hvězdu, komika, létajícího kaskadéra a kung-fu mástra Jackie Chana. Co jsem čekal jsem dostal mnoho výbuchů, střílení, mlácení do kulí a spousty umělého pozadí ala porno hvězdy z brazzers..45% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„…SE PŘIHLÁSIL ČÍNSKÝ SOUKROMÝ BEZPEČNOSTNÍ TÝM, KTERÝ NAVZDORY VYSOKÉMU RIZIKU  UVĚZNĚNÉ PRACOVNÍKY, ČELÍCÍ JISTÉ SMRTI, EVAKUUJE DO BEZPEČÍ …“ Někoho by mohlo vylekat (možná spíš kurevsky vystrašit?) to čínský CGI. Někoho zase (vším možným) vylepšenej J.Chan. Všichni ale zapláčou nad příběhem… Takhle – na nic si to nehraje. Všichni (aspoň předpokládám) věděj, kam patřej. No, možná né úplně všichni, ale co už! Prostě taková akční béčková píčovina. /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Sylvester Stallone z projektu vycouval. Nahradil ho John Cena. 2.) Film stál 80 milionů dolarů. 3.) Thx za titule Michael Novotný. ///                         PŘÍBĚH  **  HUMOR  *  AKCE  ***  NAPĚTÍ  * ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Čakal som od toho blbinu a to to som aj dostal. Príbeh tu hľadať rozhodne netreba ani v najmenšom, je to jedna akcia za druhou a pomerne dobre baví. Duo kvôli ktorému som to pozeral, Cena a Jackie mali vynikajúcu chémiu a ako akčná komédia to v ich podaní fungovalo skvelo. Finále riadne akčné, za mňa fajn. Celovo sú to čisté 3* ale po dlhšej dobe som videl Jackieho tak si jednu prihodím. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • „Diaľnica smrti“, o ktorej sa v príbehu hovorí, že je v blízkosti Bagdadu, nie je v Iraku. „Highway of Death“ je vlastne diaľnica 80 vychádzajúca z Kuwait City v Kuvajte a je vzdialená od Bagdadu skoro 700 kilometrov. (Arsenal83)
  • Při natáčení exteriérové scény na jihovýchodě Číny došlo k sesuvu půdy a část produkčních vozů zaplavila řeka bahna. Nikdo nebyl vážně zraněn, ale produkce byla na pár dní pozastavena. (Geralt z Rivie)

Reklama

Reklama