Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rok po vyriešení prvého prípadu sa Sara Howard a Doktor Kreizler stretávajú znova pri hľadaní unesenej malej dcéry španielskeho hodnostára. Opätovne vytvoria tím a pátranie po nezvestnom dieťati ich privedie do kontaktu s tajomnou ženou s vražednou minulosťou, ktorá je prepojená s notoricky známym gangom. (Arsenal83)

Recenze (5)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sarah Howardová ktorá pracuje ako súkromný detektív požiada svojich priateľov Dr.Kreizlera a Johna Moora, ktorý pochopiteľne pracuje ako novinár, o pomoc pri pátraní po unesenom dieťati rodiny španielskych prasťahovalcov...silná emancipovaná feministka a bububu policajti ktorí bijú ženy obuškami poslali v mene SJW a šírenia nenávisti v spoločnosti čaro prvej epizódy dostratena. ()

Reklama

yvona 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kromě výborné výpravy a skvělého řemeslného zpracování je všechno úplně špatně. Sářiny robotické výstupy jsou natolik stupidní, že se stydím, že jsem ženská, plyšový Roosevelt se radši ztratil úplně, Laszlo jako vždy přijde s objevem, že vrah je hluboce zraněný jedinec a Evans stále nemá v seriálu žádné uplatnění. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to tady! Je to tady! Druhá série! A je.. docela na nic? Nechápejte mě špatně, ta atmosféra je skvělá, možná ještě lepší než minulou sérii - určitě temnější, což se mi sakra líbí. ALE. Nějak to prostě necejtím. Ráda bych nasála zhluboka historickou Ameriku 19. století, ale přijde mi to celý strašně umělý. Je to, jako bych se místo dejchání čerstvýho lesního vzduchu pomalu dusila novičokem (Too soon? Pardon, tento vtípek jsem si nemohla odpustit.). Roosevelt se někam, neznámo kam, vypařil (potřebuju zdůraznit, že to mě fakt sere) a celej detektivní štáb teď tvoří Sara Howard a detektivové, který vypadají tak na 15 a mají maximálně pár měsíců zkušeností. A hlavně jsou to všechno strašně samostatný ženy, který nikoho nepotřebujou, a už vůbec ne chlapy, a chystají se svrhnou patriarchát. Hmm, tak to vypadá na úspěšnej případ. Chápu, Sara je teď velice samostatná ženská, která nikoho nepotřebuje, vede vlastní agenturu a bůh ví co, ale do prdele, doslova vyřešila jeden případ a teď si bere tenhle?? Vraždění dětí? A jde do toho sama? (Nepočítám Johna a Laszla, ty se nedaj považovat za detektivy). Žádný konzultace s někým zkušenějším? Ne? Hodnocení: já to vzdávám, proč jsem si přála druhou sérii/10 ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začína nám nový prípad, kde budeme opäť svedkami viacerých zločinov v priebehu deja. Únosy a vraždy malých detí chytia hneď od začiatku. Pokiaľ vám bola v prvej sérii nesympatická postava Teda Levina, tak po nespravodlivo odsúdenej žene za vraždu ho budete už len nenávidieť. Ťažko povedať, prečo z neho tvorcovia robia kryštalické zlo a jeho motivácie ho naďalej robiť nie sú príliš objasnené, ale asi aby tu nebolo to zlo len vrah a únosca. Inak štýl sa nemení, len je jasné, že vyšetrovanie bude viac riadiť Sara, zrejme preto, že je z našej trojice jedinou oficiálnou kriminalistkou a ako jediná sa dokáže viac vcítiť do pozície matiek. Uvidíme, čo sa vykľuje z motívov feminizmu a vojny so Španielskom, možno ide len o pozadie, možno o viac. ()

Galerie (72)

Reklama

Reklama