Reklama

Reklama

Trauma

  • USA Trauma
Trailer 1

Obsahy(1)

Štyri dievčatá zo Santiaga sa vyberú do vidieckej oblasti, kde chcú stráviť víkend plný zábavy. Bezbranné slečny sa namiesto príjemného víkendu dostanú do spárov miestnych buranov, ktorí využijú ich príchod pre svoju vlastnú potrebu a dievčatá brutálne prepadnú a znásilnia. Pomoc je vzdialená na míle ďaleko a preto sa ženy musia spojiť a nájsť cestu, ako sa pomstiť za tento ohavný čin. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (80)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

No, po delší době konečně zase pořádně úchylný, špinavý, brutální, sexy masakr. Už ta úvodní scéna mě dost odrovnala. Je to hodně zvrhlé a nepříjemné. Scény znásilnění opravdu realistické, Gore také na vysoké úrovni. Velký plus za pěkné herečky a super lesbický sex a nahotu. Lucio A. Rojas se s tím opravdu nesral a naservíroval to se vším všudy a tak to má být. Pálil bych v rámci žánru za pět, ale "akční" scény byly celkem dost amatérské a logika některých střelců (hlavně policajtů) byla na bodu mrazu. Každopádně TRAUMATICKÁ podívaná. Uf. (291. hodnocení) ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Na tomhle filmu je podle skutečné události nejspíše jen to, že byli 2 magoři co znásilňovali a zabíjeli ženské zbytek je totální fabulace. Celou dobu jsem čekal kdy teda přijde ten prvek co má být tak hnusný jak to taky někteří vychvalují (nedá se u toho jíst nebo nedoporučuji lidem se slabým žalůdkem je tom moc drsné a podobné sračky) a on nepřišel znásilnění je lepší v I Spit On Your Grave znásilněné mimino bylo lépe natočeno v Srpském filmu (tam byli jen náznaky, ale celkově ta scéna tam měla větší koule než tady) a nápad s magory co unášejí ženské, aby jim plodily děcka byl už tady https://www.csfd.cz/film/245189-unos/komentare/ nemluvě o Hory Mají Oči tuším 2 díl a Pach Krve jednička. Pochválit se zde dá maximálně gore,které je povedené (na druhou stranu takové Martyrs, Noc s nabroušenou břitvou, Inside, Řezník 2008 nabídne daleko více a lepší) jinak příběh a chování postav je totální píčovina (já nevím kdybych měl možnost utéct neprocházel bych se tam po baráku, aby mě pak mohly únosci zabít hlavně, že měla otevřené dveře o inteligenci policistů nemluvím tam by to bylo na slohovku). Optimálně 40 procent 20 přihodím za to, že jsem delší dobu neviděl podobný film a je to lepší než předchozí režisérovo Sendero. P.s. když už jich tam znásilňovaly tak si mohly vybrat ty dvě tmavovlasé a ne tu nejhnusnější co tam byla ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Filmařskými kvalitami nepřekvapivě někde na úrovni východoněmeckýho porna, když se zrovna neděje žádnej "humáč", tak je to až srandovní. "Humáč" je to nicméně nadstandardní, takže kdo si na tomhle subžánru ujíždí, bude spokojenej. Ale zas není třeba předstírat, že se jedná o něco mimořádného, nebo že film obsahuje víc kvalitních věcí než gore (třeba scénář a kameru, hahaha!). Jakékoli úvahy o tom, že Trauma seriózně reflektuje, co s duší národa udělal Pinochetův režim, jsou pak vyloženě úsměvný. Pro tvůrce je ten motiv jen fíkovým listem, skrývajícím fakt, že chtěl natočit primitivní primitivnost. O čemž naopak jednoznačně vypovídá fakt, že když mu ve filmu vystupují dvě lesbičky, bude lesbický sex nejpozději ve druhé scéně a bude z něj vidět všechno. Inspirace skutečnými událostmi pak patrně začíná a končí u toho Pinocheta, popřípadě u toho, že v Chile někdo někdy někoho znásilnil. Některá rozhodnutí postav v druhé půli stopáže jsou totiž z ryzí hloubi fantazie. 5/10 a to jsem ještě hodnej. ()

Miseet 

všechny recenze uživatele

Takovou prasárnu jsem teda ještě neviděla. Já vlastně ani nevím, jak mám tenhle film hodnotit, jelikož je to odporný, úchylný, nechutný, hnusný, nelidský a já nevím, co ještě.... Ale po hororové stránce to je naprosto geniální... Mělo to úplně všechno. Krve si dozajista užije každý víc jak dost, stejně tak jako rape & revenge námětu. Plivu na tvůj hrob bylo hustý, ale tohle je ještě daleko dál. Proto volím zlatou střední cestu. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Budu úplně upřímná, což je pro mě jako pro neskutečně prolhanou svini skoro až nadpozemskej úkol, každopádně sem se fakt bála, že z filmu budu mít ukázkový trauma páč jak něco má trpící název tak u toho většinou nejvíc trpím, buddhožel já, co je to zas, jak by řekli křesťané, za nebeskou kundovinu. Každopádně film mi doporučil zdejší kámoš co se s ním někdy shodnu a jindy zas absolutně ne, takže šance byly 50 na 50, přítel na telefonu to nezvedal a co se týče pomoci diváků...mno...jelikož mi vaše názory na film byly jako vždy úplně u piče, tak jsem to riskla a film si pustila. Jelikož mám jednou dobrou náladu tak rovnou říkám, že následující text obsahuje BOJLERY a pokud se mi v poště budou zas hromadit historicky hysterický zprávy, že jsem prozradila děj, mám pro vás vzkaz. Máte číst komentáře jiných až po filmu, kokoti! Takže po stručném úvodu jdeme k filmu - Hned první žhavá scéna mě donutila zadrnkat si na kytaru (pro debily - nemyslím žhavou scénou to, jak tam borec prcá svojí mrtvou mámu, ale ty lesby co jsou hned potom) a byla jsem tak příjemně naladěná a odhodlaná, že pod 3* nepůjdu. Když se pak černovláska během filmu projeví jako pěkná svině, hned jsem viděla sebe (akorát konečně s kozama) a fandila jí. Jenže jak ona tak další tři borky maj problém a tím je Juan, nebo jak se ten vocas jmenoval. Juan je právě ten týpek, co na začátku byl nucen prcat mrtvou mámu, která na začátku aktu ještě žila, pak zas musel jindy prstit mimino a to vše díky tomu, že jeho tatínek byl strašlivej čurák. Synátor chytne trauma jako prase a i v dospělosti zůstává lehce narušen. Takže se nechává kouřit od svýho synka, kterej se má za psa, řeže hlavy, je skoro nesmrtelnej, budí hrůzu v celém policejním sboru, kterej čítá dva poldy, totálně domrdá našim čtyřem borkám den a mnoho a mnoho dalšího.Některý scény jsou nechtěně vtipný, jiný se povedly, konec je holt píčovina alias Juan terminátor, každopádně v celkovým pro a proti jsem se zvráceně bavila. Kluci z Chile mocně žerou chilli páč tam vznikaj kurevsky vostrý snímky a já děkuju Žolíkovi za film. Doporučuje 8 incestních, vraždících prstičů miminek z 10. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • Film je založen na skutečné události. (ARI50)
  • Německá verze byla zkrácena o více než 12 minut, aby se zajistil Rating „pod 18 let“. (Kudly4)

Reklama

Reklama