Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Policie je Profesorovi v patách a komunikace s tiskárnou utichá. Výsledkem je vzpoura a zatčení jednoho ze zlodějů. (Netflix)

Recenze (80)

Yardie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět lepších 90% jako první série. Pokračuje se ve stejném schématu vyprávění, jen to trošku zrychlilo, je tam více akce, ale zároveň trošku začalo uhýbat od reality, resp. se vyskytlo až moc náhod a věcí, které by se v reálu asi nemohly stát - předpisy. Každopádně tomu se nedá vyhnout. Má to tempo, drive, švih, místy vtipné, pořád dost chytré a vymazlené, budí to emoce - radost sledovat. Howgh! ()

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„SNAŽILA JSEM SE, ABYSTE MOHLI VOLNĚ DÝCHAT. A VY JSTE NA MĚ SRALI!...“ /// I geniální plán musí počítat s lidskou omezeností… Na "prófu a jeho partu" se valí lavina problémů s rukojmími, policajty a sebou samými. Skoro furt někdo řeší prekérku a proto je to fakt zajímavý. A zakončení se povedlo! /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ ** ()

Reklama

palmovylist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál pokračuje v tom, co mu v první sérii šlo velmi dobře. Takže napětí, rozvíjení charakterů postav a vztahů mezi nimi, hudební doprovod. V poslední třetině se stále více dostává ke slovu i akce, což je na jednu stranu fajn, protože zásahové jednotky mám dost rád. Zároveň ale nemám vůbec rád, když jsou vykresleny takhle totálně neschopně. Některé dějové zvraty jsou ve druhé sérii už trochu příliš na náhodu a na sílu. Celkově jsem se stále velmi dobře bavil a i ten závěr vlastně potěšil...85% ()

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. SÉRIE - 7/10. : Ani bych vskutku nevěřil co ta unuděná druhá série dokázala předvýst v posledních dvou epizodách. Naprosto nádherné zakončení jednoho příběhu. Ano nudný to bylo až na půdu příběh se nikam věčně neposouval, věčně ta stejná šlichta pořád dokola až mě to nebavilo, ale v posledních dvou epizodách co španělští soudruzi předvedli bylo něco famózního! I ten nejlíp promyšlený plán, kterej se posere celej do základů, může nakonec vyjít! Třetí sérii si 100% dám. Prostě i když celá série stála za hovno konec se vykoupil za všech 984 puta mierda miliónů euro. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série poněkud zchladila mé nadšení z první řady. Scénárista musel tak, jak se blížilo finále loupeže, chtě nechtě začít vysvětlovat a taky přitvrdit ve všech atrakcích, takže tam, kde v první sérii šlo o hru s očekáváními diváka, tady už jsme svědkem twistů, akrobatických výkonů a chování, které má jen velmi málo společného s racionalitou. Některé akce můžete akceptovat jen s obří dávkou nadhledu, viz šílená motorkářská eskapáda Tokio. Je to zkrátka přepálené a taky mi začala vadit ideologie ovlivněná radikálními levicovými hnutími Podemos a Syriza. Pokud v první sérii zločinci hráli s novináři hru na boj proti systému, dalo se to akceptovat právě jako falešná hra, ale v druhé sérii tomu věří i strůjce operace a daří se mu přesvědčit i své okolí. To, co provedli tvůrci seriálu s postavou komisařky, je na pár facek. Pořád zbývá skupina atraktivních a skvěle zahraných charakterů, kvůli kterým stojí za to setrvat s gangstery až do konce loupeže, i tady se dají najít mnohé lahůdkové scény i některé psychologicky zajímavé momenty, ale na víc než tři hvězdičky a 60 % celkového dojmu to nevytáhnu. To, co mi naservírovali tvůrci ve 2. řady, mě varuje v pokusu pokračovat v dalších sériích... ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Když Helsinky (Darko Peric) dává ve spěchu Arturovi (Enrique Arce) levou vrchní bombu na tělo, nalepí páskou pouze kousek okraje. V dalších mini střizích má Artur bombu přilepenou krásně přes střed. (Shr1nK)

Reklama

Reklama