foto

Enrique Arce

  • nar. Valencia, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Amor en polvo
El Rey de todo el mundo
Kobiety mafii 2
Terminátor: Temný osud
2018 Bad Investigate
Tango One
2017 Maniac Tales
2016 Juegos de familia
Mi panadería en Brooklyn
2014 Dioses y perros
Dlouhá cesta dolů
2010 9 meses
2009 King Conqueror
2008 Arte de Roubar
Che Guevara: Partyzánská válka
2007 Toreador
2005 Schubert
2004 ¿Y si hacemos un trío?
2003 Gris
Návrat Re-Animátora
2002 Fidel (TV film)
2000 Menos es más
One of the Hollywood Ten
Srdce válečníka

TV seriály

2020 Papírový dům (Netflix verze) (TV seriál)
Plán Paříž (S04E08)
Útok na stan (S04E07)
Technické KO (S04E06)
další epizody (8)
2019 Papírový dům (Netflix verze) (TV seriál)
Rychlé uvolnění (S03E07)
48 metrů pod zemí (S03E03)
Aikido (S03E02)
další epizody (4)
2018 Soumrak templářů (TV seriál)
IV (S01E08)
2017 La casa de papel (Antena 3 version) (TV seriál)
Bella ciao (S02E06)
A contrarreloj (S02E05)
¿Qué hemos hecho? (S02E04)
další epizody (15)
Papírový dům (Netflix verze) (TV seriál)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
další epizody (22)
Soumrak templářů (TV seriál)
Find Us The Grail (S01E02)
2014 Hermanos (TV seriál)
2013 Mario Conde, los días de gloria (TV seriál)
2012 El tiempo entre costuras (TV seriál)
2009 Los misterios de Laura (TV seriál)
2008 Física o química (TV seriál)
Sin tetas no hay paraíso (TV seriál)
2007 Cuestión de sexo (TV seriál)
R.I.S. Científica (TV seriál)
2006 Génesis - Vrahova duše (TV seriál)
Tirando a dar (TV seriál)
2005 Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
2000 Policías, en el corazón de la calle (TV seriál)
1999 Petra Delicado (TV seriál)
1998 Compañeros (TV seriál)
Periodistas (TV seriál)
1997 Al salir de clase (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 9 meses

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky