Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Negan vlákal Ricka a jeho lidi do pasti. Eugene připravil dostatečné množství kulek, které bohatě stačí na zabití všech z Hilltopu. Dokáže Rick odhalit léčku včas, nebo vede svoje lidi na smrt...? (TV Prima)

Recenze (25)

ProgLaney 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERS! Tak tomu už fakt chyběl jen ten Negan obdělávající políčko nebo záhonek... : ) Ne, dobrá epizoda. Musim říct, že jsem Eugenovi věřil a tenhle zlom byl krásnej highlight. Celkově to dobře vygradovalo. Možná jsem si to ale až tak užil právě pro to šílený natahování, který tomu předcházelo dlouhý epizody, neřkuli série předtím. Pravda, myslel jsem, že Rick nebo Negan (nebo oba) zemřou. Upřímně se bojim, s čím se jako vytasí devátá série a upřímně bych ji už ani moc nepotřeboval. Doufám, že to nebude jen zaběhlej kolotoč "stavíme - daří se nám - Negan utíká - objeví se novej, ještě nahypovanější padouch (ideálně aby se spojil s Neganem) - bojujeme - nemrtví jsou kulisa." ()

DarweyD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

***OBSAHUJE SPOILERY*** co k závěru sezóny říct? Neskončila tak jak jsem si představoval, to že neumřel ani protagonista, a ani antagonista otevírá další bránu do světa nekonečnýho natahování a prznění toho čím Walking Dead bylo do 7. sezóny, emocionálním vodopádem který vás nenechal na dlouho na suchu. To co ale musím vypíchnout je to že tahle epizoda samotná mě emocionáně opravdu dostala a zcela určitě jsem si ji užil nejvíc z 8. série, zbytek ovšem byl docela nepovedenej přestupek ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím ,kde se ve mně vzal ten náhlý optimismus, ale pořád jsem tak nějak doufal, že se závěrečná epizoda zoufalé osmé sezóny povede. Ani náhodou. Morganovi nadále hrabalo a ještě řečnil, Siddiq dojemně vyprávěl a idylický závěr mě otrávil. Už jsem viděl nějaký ten film i dokument, v němž se používaly molotovovy koktejly, jeden jsem dokonce dokázal s uspokojivým výsledkem vyrobit, ale fakt jsem netušil, jakých úžasných efektů lze docílit s rybím olejem. Tleskám. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mínusy: Morganovo otravný halušky a nekonečný blábolení o životě a smrti, často v debatách s Ježíšem - haló, všichni diváci nejsou retardovaní, nemusíte nám těmahle patetickýma dilemátkama pořád připomínat vo co gou. Plusy: víceméně všechno ostatní. Twist jak sviňa, finální konfrontace nepřímočará, správně vyhecovaný satisfakční chvilky. Náznaky úsvitu civilizace a "trestního práva" jsou fajn - evoluce byla třeba. Krom toho, dějový události v komiksu dávají příslib, že další epizody budou stát za to. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže, zvrat byl perfektní. Eugeneho principy konečně dostály pravdy. Celé to hrál pro svůj prospěch a vyčkával na vhodnou příležitost. Nechat Negana na živu se mi hodně příčilo. Na druhou stranu lze z té postavy ještě něco vyždímat. Co Maggie prohlásila doufám je myšlený jinak. No a boj byl teda nic moc. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama