Reklama

Reklama

Malé lásky

(pořad)
  • Slovensko Malé lásky
Dokumentární / Reality-TV
Česko, 2017, 50 min

VOD (1)

Obsahy(1)

V televizní sérii Malé lásky mohou diváci zblízka pohlédnout na intimní okamžiky padesáti nastávajících matek, jejich strach, bolest i radost. Poznají jedinečné příběhy porodních asistentek i lékařů, pro něž je rození každodenním posláním. Prožijí zlomové okamžiky, jež zůstávají pouze v rodinných albech, a nahlédnou za dveře, za nimiž přichází dítě na svět. (TV Nova)

(více)

Recenze (81)

DavidAAAA 

všechny recenze uživatele

S tak ošemetným námětem si na Nově poradili skvěle. Možná to někomu přijde zbytečné, ale třeba zrovna teď jsem v šoku z emocí, které tam prýští. Jak se v mžiku změní nasraný a sprostý Slovák z ubytovny na šťastného chlapa, kterému tečou slzy... Asi nemám potřebu koukat na to i dál, ale líbí se mi to. ()

borohub odpad!

všechny recenze uživatele

Pro mě velmi nevkusné. Čekám až TV nova nasadí kamery (rovnou skryté, to bude ještě více cool) na veřejný záchod a budeme koukat jak lidé vykonávají svojí potřebu. Viděl jsem to hodně zběžně ale dostala mě kráva, která nechtěla manžela u porodu, ale že jí zabírá několik kamer a pak se to bude vysílat v TV jí už jaksi nevidělo. Pro mě fakt příšerné, chápu že pro mnoho lidí je narození dítěte krásné, na druhou stranu nemusí to dávat (hlavně před 22.00) v televizi.. Docela mě překvapuje tak vysoké hodnocení, čekal jsem že tu bude spíše černé číslo.. 10% ()

Reklama

lake-lake odpad!

všechny recenze uživatele

Tedy nepovažuju se za puritánku. Ale slyšet od lékařky při vyšetřování rodičky-kolegyně hlášku i směrem k přihlížejícímu budoucímu otci "no, je vidět, že jste p*cali" mě naplňuje takovým hnusem, že jsem ráda, že tyhle věci absolvovat nemusím. Ani v porodnici, ani v televizi. Naprosté dno české "zábavy". ()

UniqueNett odpad!

všechny recenze uživatele

Hele já teda ještě nerodila, ale nějak nemůžu pochopit, co vede ženskou k tomu, aby porodila před kamerama. A ještě na Nově. Jasně no, peníze jsou asi lákavý, ale vždycky jsem si myslela, že je porod intimní věc, která spadá do soukromí toho páru. Po shlédnutí jednoho dílu jsem usoudila, že je to pro mě absolutně nepřijatelný pořad do televize, pardon. ()

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Zajímavé, ale jinak otřesné neempatické reakce okolí, že byla hodně slyšet. A ten namachrovanej dokturek Denis. Bych jim do těla pustila ty bolesti, co žena musí zažívat u porodu. Pak by kecy nebo otřesné chování neměly. Jinak musím moc pochválit úžasného tatínka, jak se mu narodil Dominik. Myslím, že se jmenoval Josef. Na porodním sále se ukáže, jak manželství a vztahy fungují. Zatím nejfunkčnější pár a nejhezčí vztah Lukáš a Jana. Takhle má vypadat podpora od chlapa, který je životní oporou! Další funkční manželství Kateřina a Karel, jak se jim narodila pátá holčička. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Nejdelší porod zaznamenaný v pořadu trval 24 hodin, nejkratší 45 minut. (M.B)
  • Natáčení probíhalo nepřetržitě dva měsíce. Natáčelo se ve Fakultní nemocnici v Plzni na 35 kamer rozmístěných po celé nemocnici a celkem bylo pořízeno 2250 hodin materiálu. (M.B)

Reklama

Reklama