Reklama

Reklama

Šerifská hvězda

(seriál)
  • Velká Británie Tin Star
Trailer
Velká Británie, (2017–2020), 20 h 15 min (Minutáž: 43–53 min)

Hudba:

Adrian Corker

Hrají:

Tim Roth, Christina Hendricks, Abigail Lawrie, Christopher Heyerdahl, Lynda Boyd, Kevin Hanchard, Ian Puleston-Davies, Stephen Walters, Dan McDougall (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Seriál Šerifská hvězda se odehrává v idylickém horském městečku, zaplaveném přistěhovalci těžícími ropu v nedalekém frakovacím zařízení, a čelícím rostoucí vlně zločinu. Vypráví emocemi nabitý a místy i zábavný příběh Jima Wortha (Tim Roth), abstinenta s dobrým smyslem pro humor i pro rodinu a horlivého náčelníka policie, jehož poklidný život naruší příchod bandy zločinců. Ti při zpackaném pokusu o Jimovu vraždu zabijí jeho malého synka. Tento čin – a Jimova ostudná odpovědnost za to, že se zbaběle vyhnul smrtící kulce – u něj vede v kombinaci s odmítáním přijmout minulost až k alkoholizmu. Jimovo nezřízené pití posléze nabyde formu jeho alter ega - nasávajícího, okouzlujícího, falešného a nelítostně brutálního druhého já jménem Jack Devlin. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele Lenka.Vilka k tomuto seriálu (10)

Nový šerif (2017) (S01E01) 

Když dávali minule, nestihla jsem začátek, ale teď jsem fakt ráda. Přiznávám, v pilotu toho je hodně. Ale...asi to je pohledem, že jsme teď víc zvyklý na "netflix style koukání", kde vlastně není důvod nikam spěchat. Jenže tady? Máme tady temnou minulost šerifa. Proč by jinak jel do takový díry? Která bude asi o něčem víc než obvyklé "co jsem dělal, když jsem chlastal", takže ona životní tragédie, která tam musí být, taky přijde. Je tady velkej nepřítel, velké korporace fuj. Trocha vidlaků a původních obyvatel. A tohle všechno má ukočírovat chlápek, na kterýho se, doslova, kouká někdo jinej ze zrcadla? Říkejte mi blázen, klidně. Nenašla jsem jediný důvod, proč se nepodívat na druhý díl... ()

Nový plán (2017) (S01E02) 

Tak trochu první díl (?), protože první působil jako jakýsi prequel. Jako se dřív natočil televizní film a potom je seriál samotný...a já chrochtám. Atmosféra jako prase. Nepřátelská korporace jako svině. Skoro si říkám: "Je tam někdo, kdo je normální?" a líbí se mi to! Hned budete potřebovat další díl!!!!! ()

Útěcha cizinců (2017) (S01E03) 

Přímé navázání na minulý díl, kde je lepší nepřeskočit ani vteřinu, což je kvůli reklamám a jejich posunu náročnější na trefení se, ale jinak totálně psycho díl... ()

Jack (2017) (S01E04) 

Roth má ve svym věku nejenom součet věku skoro tří mladíků, ale též je roven součtu jejich charisma. Přesto tohle byl za mě díl, který táhlo hlavně jeho charisma, což odpouštím dějově kvůli konci, který byl drsný, dojemný a naznačil, že to ještě bude dost brutální. ()

Návnada (2017) (S01E05) 

Takže další otázky k nulovým odpovědím. Což mě trochu štve, ale ještě ne tak, abych z toho byla naštvaná a seriál zatracovala. Opět píšu, že díl končí, že v dalším bude "ááá", tak mě tentokrát nezklamte. Protože já se chci konečně dozvědět, co se stalo předtím, než se rodinka přestěhovala. Ps: "tv prima" jako tvůrce anotace je jako zdroj tv prima nebo nějaký uživatel, co si z toho dělá prdel? Zatím byla anotace každému dílu skoro do nominací na Zlatou malinu :O ()

Cvok (2017) (S01E06) 

Vážně se těším, až budu vědět, co bylo předtím. Protože ona ani Angela není normální. A to už to vypadalo, že ona je jediná, kdo normální je :D první polovina je zvláštní. A potom se vrátíme do scény ze začátku, v autě...a to bylo ještě víc ujetý. Ale konečně víme, co dělal pan šerif a možná se jednou konečně dozvíme, proč se věci kolem dějí. Protože poslední záběr dílu...!?!?!? ()

Prozrazení (2017) (S01E07) 

Konečně dává smysl, o čem tenhle seriál ve skutečnosti je. Škoda toho počátečního zmatení, kdy jsem jako divák nevěděla, do čeho přesně jdu. Nejde o to, že by mi to nevyhovovalo, ale ne každý na to asi má trpělivost.... ()

Hříchy minulosti (2017) (S01E08) 

Linka toho spratka Anny byla totálně trapná, ale dostala se tam, kam se dostat měla, takže asi ok. Druhá linka holek na útěku, která vyústí v nečekané spojenectví mě upřímně překvapila. Tak jsem byla zvědavá, kam se to dostane. Ale to jak v tomhle seriálu vypadá člověk po napadení bandou motorkářů, to bylo značně komické, protože nemá k dispozici stroj času...a dupat jako slon, když zjišťuji, zda není někdo v domě? :D Klíčky, dej se klíčky! Celé to bylo od toho hřbitova vážně vtipný. Až na tu poslední větu. Jdeme na další díl... ()

Šťastný kluk (2017) (S01E09) 

Hned během prvních pár minut, kdy mj došlo, že tenhle díl je onen díl, byla jsem ráda. (Až na ty psi, co nejsou králíci!) Viděli jsme minulost a co se tam stalo. Na celém prostoru jedné epizody. Přišly nějaké odpovědi, ale ne na všechno. Problém je ale v tom, že takhle akorát chápu proč ta pomsta. Chápu a nedivím se. O tohle tvůrcům šlo? Pochopit Jacka nebo začít nenávidět Jima? Tentokrát autoři Rothovi dali skutečnou tvář někoho, kdo dostal naloženo, ne jako minule...jenom škoda těch pár nelogických věcí, které nebyly tak úplně domyšlené :( já tedy myslela, že to je všechno z toho důvodu, že SPOILER že večerní události vypustili ve smrt Heleny, a tohle je pomsta, ale tomu klukovi vážně přeskočilo, že to bylo všechno kvůli...já tě neopustím... ()

Mou láskou je pomsta (2017) (S01E10) 

Vážně? V zimě? Kopat hrob? A když nechce bouchnout barák, tak to tam jdu skontorovat? Vážně? To byl původní plán? Čekat venku s taškou v autě, až přijede starostlivá policistka? Při vzpomínce na první díl, není i Jim psychopat? Přeci jenom mu žena říká Jacku, když dělá špatný věci a že dnes zlobil ještě víc než obvykle, aby ho tím manipulovat, protože ví, co ten druhý potřebuje.... Zvláštní to epizoda. Na jejímž konci bylo jakési dvojí pronásledování. Kam ty dva chtěli dojít?! (Auto bylo druhou stranou, ale zase bylo celé vyvrcholení v hezkých kulisách.) A konec? Stejně se na druhou sérii podívám :D ()

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama