Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jednoho odpoledne se v čekárně u renomovaného psychologa Palomera schází šestice roztodivných lidí, kdy každý trpí jinou variantou obsesivně-kompulzivní poruchy neboli OCD. Každý z nich je objednaný na 16:30, ale schůzka měla být individuální. Sekretářka tvrdí, že si nový objednávací počítačový systém dělá, co chce, a že doktorovo letadlo má zpoždění. Šest pacientů tedy čeká... (C0r0ner)

(více)

Videa (11)

Trailer

Recenze (61)

marhoul 

všechny recenze uživatele

Výborné ve všech směrech. Inteligentní, příjemné, krásný humor, lehkost s jakou film plyne je obdivuhodná. Skvěle vyladěno. Scénář vhodný i pro divadlo. Taktových filmů mnoho není, takže ode mě plný počet od radosti. Scénka, kterak odchází taxikář od auta mě rozesmála, jako už dávno nic filmově komediálního. Výborný kousek! No a samozřejmě papoušci... :)))) Pěkná záležitost. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

„Zakurvuj si trošičku, zakřič: "Jdi do p..če!" Hlavně vypni žehličku, nezapomeň klíče!“ Oops, nejsou  ty verše už přes čáru? Sakra, čára! Málem jsem na ni šlápnul, uf... Pane Bože, ty to vidíš! Pane Bože, ty to vidíš! Dělat si legraci z postižených. Dělat si legraci z postižených. Vincente Villanueva, máš mě na svědomí! Bránice v háji a slzné kanály nestíhaly. Ruším všechny termíny u svého psychiatra a objednávám se k doktoru Palomerovi. A co to táhnu těžkého v tašce? Přece svou žehličku, aby mě nestrašilo, jestli jsem ji doma vypnul. Btw, tohle jsme kdysi v práci poradili jedné cáklé slečně, no nekecám, fakt si ji přinesla! A měla klid. Ještě odbornou epidemiologickou poznámku. Kdepak covid, ale takový bacil tourettu, to je mor! Kdysi tím trpěla jen holčička z Exorcisty, dnes už kurvuje a píčuje v MHD většina dětí ze ZŠ. Asi by to chtělo víc psychiatrů. Nebo víc facek. Kdyby si, fakani toureťácký, radši pořádně myli ruce nebo potají zkoušeli, jako kdysi já se spolužačkou ve školním kabinentu, spočítat chlupy na bobrovi! ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

Dost zvláštní španělský snímek. Jak asi může dopadnout, když se vám v jedné čekárně sejde šest lidí s rozlišnými formami OCD? O vtipné situace pak rozhodně není nouze. On uznávaný psycholog se stále není schopný dostavit, a tak se pacienti rozhodnou si pomoct sami. Vystavují se různým stresovým situacím a snaží se překonat své poruchy. Je to dost dobře udělané s člověk se u toho skvěle pobaví. Konec se dá tak trochu čekat, ale i tak může člověka překvapit. "Radši otevři nohy!" ()

mirekem 

všechny recenze uživatele

Do těchto stále poněkud zvláštních dnů doporučuji tuhle velmi zdařilou a celkově brilantní konverzační komedii ze Španělska. Aneb když se sejde šest osobností s obsedantně kompulsivní poruchou u klinického psychologa, skýtá to netušené možnosti k inteligentnímu humoru, nadhledu a pochopení. Snímek plyne v úžasném tempu, je nápaditý a nenudí ani vteřinu. K tomu všemu si připočtěte parádní a přirozené herecké výkony, geniální Rossy de Palmy, ale i Alexandry Jiménez, Paca Leona či Oscara "Touretta" Martíneze... Jebácizajebaní. 😂 Tak si to hezky pěkně užijte a pobavte se! ✌️ ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Velice milá španělská komedie, která funguje především zpočátku a postupem času ji bohužel poněkud slábne dech. Postavy byly výborně napsané a slušně obsazené. Tolik divných a narušených lidí na jednom místě je k vidění snad jen v poslaneckém klubu Pirátů. Smíchy mi bránice sice nepraksala, ale je to takový ten feel good film, u kterého si krásně odpočinete a spolehlivě vypnete. [75 %] ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • „Toc“ je ve španělštině zkratka pro „trastorno obsesivo compulsivo“, tedy obsedantně kompulzivní porucha, kterou trpí hlavní aktéři. (TheSpearCZ)
  • Fotka, kterou má Tiffany (Inma Cuevas) na stole, pochází z krátkometrážního snímku Meeting with Sarah Jessica (2013), který také režíroval Vicente Villanueva. Inma Cuevas si ve snímku také zahrála. (TheSpearCZ)

Reklama

Reklama