Reklama

Reklama

Blood Money

  • Nový Zéland Blood Money
Trailer 1

Traja priatelia sa spoločne vydajú na exkurziu do divočiny, ktorá sa zmení na útek o holý život. Počas cesty totiž nájdu veľké množstvo peňazí a ich pôvodný majiteľ je rozhodnutý získať ich späť za každú cenu. Čoskoro sa však objaví nový nepriateľ - ich vlastná chamtivosť. (Real Tom Hardy)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (12)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Máme tu padoucha, který se motá po lese, aby našel svoje prachy a trojici mládežníků, kteří je najdou. Takže karty jsou jasně rozdány a pronásledování může začít. Nicméně McKee se nechtěl spokojit s pouhou naháněčkou a chtěl to mu dát ještě druhý rozměr v podobě hamižnosti. To je sice sympatické, ale to je tak všechno. Ve výsledku to nebyla ani pořádná hra na babu a pokusy o minidramata mezi jednotlivými aktéry také moc nevycházely. Herecky tak nějak průměr. Cusack mě nijak neuráží a Willa Fitzgerald byla docela fajn. Zbytek stál za starou bačkoru. Pořád čekám, kdy McKee naváže na filmy jako Red či Woman. Tady se to rozhodně nepovedlo. 30% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

John Cusack se asi měl tvářit jako grázl nad věcí,ale roli zahrál jak zloděj z Malýho pitavala.Ta uřvaná kráva,která u mě skončila zhruba v dvacátý minutě,tý sem celej film přál pěknou kulku do toho jejího zlýho ksichtu,a ......(však víte).Takže konec pro mě na hovno,co se týče emocí,neměl sem se koho chytnout.Škoda!30%. ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

To mi bol zase jeden zázrak. John Cusack je aj napriek svojmu veku stále vo forme a prenasledovať trojicu mladých blbečkov celé hodiny po lese mu problém nerobí, ale dajte mu do ruky sniperku... a chlapec skončil. Toľko pokusov, a ani jeden poriadny. Potom je tu protivná hysterická krásavica, ktorá by sa rada ukryla aj s peniažkami, ale namiesto toho, aby držala jazyk za zubami, tak radšej po svojich parťákoch nekontrolovane vrieska, aby ju čím skôr objavil. Pretože keď utekám pred zabijakom, najlepšie je dať si pauzu a začať sa hádať kvôli vzťahom. Ďalší chalan by sa na to najradšej vysral, ale radšej bude kvôli tej koze riskovať život a ťahať sa za ňou. Určite sa mu potom za tú snahu odvďačí. Hlavne že o peniaze mu nejde. Síce, prečo nie? Je to totiž superman, ktorý drbne z niekoľkometrovej výšky, no nielen že si nič nezlomí, ešte je schopný sa nejakým zázrakom vyšplhať späť nahor. Najviac sa však rozosmiala scénka s tým zaseknutým... potmavším, ktorá až srší originalitou. Mám naozaj rád survivaly a naháňačky po lesoch, no tento film bol pre mňa pomaly ako pád do IQ diery. Ako komédia by to u mňa prešlo skôr. ()

Kushina 

všechny recenze uživatele

Tak trochu amatérské béčko v kterém se opět lidé chovají jako dementi a ne tak, jak by se chovat měli. Trochu mě dostává, že z 12ti nábojů ten ko*ot netrefí ani jeden, to by snad nedokázalo ani dítě. Jedna šílená mrcha, co ji hrábne a dokáže pro prachy zabít všechny co zná. No skvělé...Na druhou stranu to aspoň nemělo 2 hodiny, takže dobrý. 40% ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

POZOR SPOILERY. Oproti úvodu naprosto klišoidnímu úvodu mě mile překvapilo, že příběh nebyl ve výsledku vůbec tak debilní, jak se zpočátku zdálo. John Cusack totiž nebyl vyloženě brutálnim záporákem (pravděpodobně ani neměl se zbraněma nebo zabíjenim zkušenosti) a jeho "oběti" nebyly čistý jak lilie. Nakonec se hlavnim záporákem stal někdo jinej (aneb pytle plný milionů dolarů jsou v kombinaci s psychopatickou povahou dostatečnou motivací). A musim říct, že mě už delší dobu nenadzvedávala ze židle tak zlomyslná postava, jako zdejší prachůchtivá pipina. Sympatická jednohubka, který by slušel o něco větší rozpočet (výprava i akce byly skromnější než by bylo záhodno). Za obstojnej scénář a nekompromisní závěr třetí slabá hvězda. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama