Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zvláštní agenti Mulder a Scullyová pátrají po svém šéfovi Skinnerovi, kterého nakonec najdou v malém městečku, kde je obviněn z vraždy. Musí ho tedy očistit a pomoct mu s hledáním pravdy. Během vietnamské války byl členem jednotky, která se měla setkat s neznámými zrůdami. Případ nebyl dořešen a zrůdy se teď objevily znovu... (TV Prima)

(více)

Recenze (19)

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skinner sa správa zvláštne, už od začiatku série je akoby na opačnej strane. V tomto príbehu ale nie, našťastie, patrí k tým obyčajným epizódam. Až príliš obyčajným, že to mysteriózno je potlačené obyčajnou dnes populárnou konšpiráciou. –––– Viem, že to tak nevyzerá, ale to uričtite nebol on. –––– Predstavte si moc vlády, ktorá môže ovládať myšlienky miliónov občanov len tým, že ich vystaví tomu jedu. Deje sa to. Deje sa to práve teraz. ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obávam sa, že najlepšou vecou na 11. sérii je, že každý diel trvá len 40 minút. Čiže to síce nudí už od začiatku, ale aspoň to pomerne rýchlo ubehne. Na tejto časti je zaujímavé, že sa odohráva v lesoch, čo mám rád, ale tieto lesy vyzerajú vizuálne neatraktívne a nestrašidelne. Ďalej je zaujímavá hosťovaním chlapca zo Šiesteho zmyslu, ale vypapkaný Haley Joel Osment vzbudzuje divákov záujem skôr svojou hmotnosťou, než prenikavým hereckým talentom ako za svojich detských liet. No a do tretice, tento diel sa dosť sústredí na môjho miláčika Skinnera, napriek tomu mu ale poskytuje malý a nie príliš zaujímavý priestor. ()

Reklama

imaginer21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po předchozím zdařilém kousku mírný sešup do průměru, který nad vodou drží hlavně hostující Osment. Jak vidno, ten má v každém věku co nabídnout. Duo milovaných agentů tentokrát přehazuje pomyslná závaží na vahách sympatií vůči Skinnerovi při pátrání po něm a trošička nostalgie zahraje s divákem při scénách se (stále, i po 16 letech úřadujícím!?) Kerschem. Některé scény jakoby vypadly z nejhororovějších kousků prvních sérií. Určitě je na co se dívat. 65 procent. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z těch lepších dílů, kterému je ke cti několik věcí - je tu hodně ředitele Skinnera - návaznost na válku ve Vietnamu - s Vietnamem spojená konspirace, která dává smysl, což je v téhle sezóně unikum - chemtrails! - velké vesmírné chapadlo držící zmrzlinu - velmi příjemný nedostatek nadpřirozena. PS: v jedné věci jsem kecal, kdo by to byl řekl ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zástupca riaditeľa Alvin Kersh si Scullyovú s Mulderom zavolá k sebe do kancelárie a pýta sa ich na miesto pobytu Waltera Skinnera. Kedže agenti o tom, že Skinner zmizol nič netušia, rozhodnú sa ho hľadať a začnú v jeho byte v Alexandrii, Virgínia. V byte objavia obálku adresovanú Skinnerovi ešte ako vojakovi pôsobiacom vo Vietname. Súvisí jeho zmiznutie s obdobím stráveným v armáde? Ich záujem o prípad vzrastie potom, keď v nej objavia vysušené ľudské ucho. Jedna s epizód, pre ktoré boli kedysi Akty X tak populárne. Nejasný úvod, hororová maska ako "lesního běsa" zo Zaklínača a dej, ktorý nenudí s rovnako dobrým rozuzlením prípadu. Načo však bol dobrý záver s práškovacími lietadlami a tým súvisiacou politickou konšpiráciou fakt netuším. Akoby nestačilo že človeku tým spamujú priatelia sociálnu sieť. Preto jedna hviezdička s inak skvelej epizódy dole. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama