Reklama

Reklama

Chůva na zabití

  • USA The Babysitter
Trailer

VOD (1)

Cole jednou zůstane déle vzhůru a zjistí, že jeho krásná chůva je členka satanského kultu – a ten udělá všechno pro to, aby ho umlčel. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (275)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jsem už možná z těch osmdesátech prostě zblblý, ale rozjezd filmu mi hrozně připomínal osmdesátkového ducha filmů o mladých chlapcích, kterak se strachu zbavují a vstříc dospělosti kráčejí. Prostě až dokonalé, byť v mnoha ohledech teatrální a jaksi pozlátkově ikonické. Když se to pak zvrhne v řežbu, nastupuje humor a už to není tak skvělé (i když první zabití je skvělé). Docela mi vadilo až okatě nepřehlédntuelné napovídání, co se v příběhu bude dít, ať už jde o radu, jak na šikanující zmetky, scéna s řízením auta a nebo s nožem v kuchyni. To prostě hned víte, co to znamená. Což je škoda. I když v takto pojatém snímku asi moc ne. V podstatě ústřední tři postavy (kluk, jeho kamarádka a chůva), jsou fajn. Postava Belly Thorne je hrozně zábavná. To jsem se fakt smál nahlas, ta se povedla. Nejen pro to, že mám pro Bellu slabost. Je to fajn (pozlátkový) mládežnický film plný jen nádherných a krásných lidí, je to fajn komediální thriller, ale s horrorem je to trochu horší. 2.5* ()

juta 

všechny recenze uživatele

Spoiler! Chyběl mi desátý film do mé topky za tento rok a dočkal jsem se ho až na sklonku roku. Rozhodně milé překvapení, od kterého nečekáte až takovou bitku, která nám byla naservírována. Zabodnutými noži do nerdovy hlavy to všechno odstartovalo a pak už to byla jen a jen jízda, u které jsem se nesmírně bavil. Další plus je malý hrdina v hlavní roli, který jako badass nakope svým pronásledovatelům jejich nafoukané zadky, i když to je největší strašpytel na škole. ()

Reklama

Kudly4 odpad!

všechny recenze uživatele

Ty krávo, takovou sračku jsem opravdu nečekal. Já jsem se tedy ani jednou nezasmál (což jsem podle zdejších komentářů měl) a střízlivý jsem nebyl, Horor ?! Ani náhodou. Zde to nezachránila ani pěkná čubka, ani Gore, vůbec nic. Nemám rád horory s dětmi, ale tohle je opravdu na vrcholu žebříčku toho nejhoršího. Tenhle "příběh" by se měl zkrátit o dost zkrátit a poslat ho do pořadu Věřte - Nevěřte. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Tučné guilty pleasure. Stačila by k tomu modelka spodného prádla Samara Weaving (je to Hugova neter), ktorá vyzerá ako kombinácia Emmy Stone a Jillian Janson. Film samotný sa až kŕčovito snaží byť cooool, ale je pravda, že od okamihu použitia dvoch nožov sa strhne poriadna divočina plná cheesy hlášok, stupídnych gagov a monumentálnych gejzírov krvi. Niečo vo mne sa tomu vzpieralo, no podľahol som a kráľovsky sa bavil. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Ukázkově nezvládnutá kombinace rafinované černé komedie a fantaskního splatter úletu. McG zde naprosto bezmozkovitě mixuje moderní vizuál s nejstereotypnějším teen postavami, neoriginálními gore scénami, nefunkčními narážkami na kultovní filmy a toporným humorem, a snaží se to vše navléct na příběh 12-letého kluka, dalšího ve škole šikanovaného outsidera. Mohlo by to v nějakých mezích fungovat (kdyby se třeba na konci probudil ze zlého sna), ale nesmělo by to být až tak pitomé a vytržené z reality. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (9)

  • Scenár k filmu sa v roku 2014 ocitol na Blackliste: zozname najlepších ešte nesfilmovaných scenárov. (m.a.t.o.)
  • Když Cole (Judah Lewis) vejde do ložnice, jeho otec se dívá na seriál Šílenci z Manhattanu (od r. 2007) s tím, že se na něj spolu podívají, až bude velký. Přesto si Cole seriál sám po chvilce také pustí. (Zix.)

Související novinky

Spin-off G. I. Joe nabírá sexy posilu

Spin-off G. I. Joe nabírá sexy posilu

15.10.2019

Kolem chystaného spin-offu akční série G. I. Joe Snake Eyes se dlouhou dobu nic nedělo, spousta lidí tak projekt považovala za mrtvý. Studio se ale v posledních měsících zdá být spokojené s dosavadní… (více)

Reklama

Reklama