foto

Samara Weaving

  • nar. 23.2.1992 (26 let)
    Adelaide, South Australia, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Samara Weaving  - tahle výrazně modrooká Australanka s divokou blond hřívou se narodila 23.2.1992 v Adelaide. Podstatnou část dětství strávila v Asii, kde žila s rodinou v Singapuru, na Fiji a taky v Jakartě v Indonésii. Tam navštěvovala i základní školu.

V roce 2004 se vrátila zpět do Austrálie. Tam hrála v krátkých filmech a vystupovala v různých show. i tanečních. V roce 2008 se na ni usmálo štěstí a byla obsazena do role Kirsten Mulroney v televizním seriálu  Out of the blue. Druhá série tohoto seriálu bohužel nebyla schválena.

O rok později získala místo v seriálu Home and Away kde od roku 2009 do roku 2013 ztvárnila postavu Indi Walker. Také postavu Peggy v thrilleru Mystery Road. Následovala menší role Heather v seriálu Ash vs. Evil Dead (2015/2016), což je jedna z dívek která se svými dvěma přáteli hledá místo k přespání v lese, nedaleko děsivé chaty, kde Ash svádí litý boj se zlem. V roce 2016 následují filmy jako Bad Girl kde Samara ztvárňuje vyšinutou Chloe, jež skrývá děsivé tajemství. Na 2017 plánovaná komedie Monster Trucks a horor Before Dawn.

Sam je nejen herečkou ale zároveň i modelkou pro australskou značku spodního prádla Bonds.

Lillyilly

Herecká filmografie

Filmy

2019 Before Dawn
Guns Akimbo
2017 Mayhem
The Babysitter
Tři billboardy kousek za Ebbingem
2016 Bad Girl
Monster Trucks
2013 Mystery Road

TV seriály

2018 Piknik na Hanging Rock (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2016 Ash vs Evil Dead (TV seriál)
Temná (S01E10)
2015 Ash vs Evil Dead (TV seriál)
Kniha vázaná v kůži (S01E09)
Ash proti Ashovi (S01E08)
2008 Out of the Blue (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)

TV pořady

2000 The Wright Stuff (TV pořad)
1968 Telethon (TV pořad)

Hudební videoklipy

2017 Charlie Puth - Attention (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace